KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abijim orada yazıyor ama buyrun: This pre-order information is valid for North America only. Eu olanlar neden boşuna deniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Lalu arkadaşımız sağolsun ondan almıştım ben us key ini. ama ülke olarak canada falan seçin yoksa açılmıyor hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bakalım bugun ne olucak bugunde acılmazsa Pre-order cöpe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hakkaten yav insaf açılır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bugün US açılacak mı asıl, onu bekliyorum ben. US açılırsa, bir umut var.. Açılmazsa, o zaman hengame olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ah warhammer yaktın bızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gangren said: Bugün US açılacak mı asıl, onu bekliyorum ben. US açılırsa, bir umut var.. Açılmazsa, o zaman hengame olur işte. ama adamlar open beta başlama tarihi daha sonra açıklancak yazmış. bugün tarihi açıklasalar bile tatmin olmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gangren said: Açılmazsa, o zaman hengame olur işte. İMANSIZLA...R (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 EEE belli oldu mu EU beta ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Gangren said: Açılmazsa, o zaman hengame olur işte. İngilizce dilimize o kadar yerleşmiş ki, hengameyi "hengeym" diye okuyorum, bilmediğim bir kelime mi var diyorum kendi kendime? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 DA2019 said: Gangren said: Açılmazsa, o zaman hengame olur işte. İngilizce dilimize o kadar yerleşmiş ki, hengameyi "hengeym" diye okuyorum, bilmediğim bir kelime mi var diyorum kendi kendime? :S ahahah aynen... sen soyleyince fark ettim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 warhammercılar aoc tayfasına laf ediyodu bide en azından bizim betamız zamanında geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben yazıcaktımda tefe koyarlar diye yazmadım :D şaka bir yana görünen o ki bu GOA funcom u mumla aratır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Yok, haklıya haklı deriz biz :) Şu anda GOA tarafından sunulan bir hizmet bile yok denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ama oyun çıkana kadar bişey diyemem oyun geç çıksın ama tam çıksın beklemeye razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 GwindonSurion said: ama oyun çıkana kadar bişey diyemem oyun geç çıksın ama tam çıksın beklemeye razıyım sus... git aoc oyna sen... sakalsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 GoA açıkladı : AoC oynayanlar , WaR oynayamayacakmış...Account cancel ya da byebye WaR B)- Mesela..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bu GOA dediginiz nedir? avrupa temsilcisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tam olarak neydi ben de hatırlamıyorum da mythic'in avrupadaki ortağı gibi bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Evet. Avrupa serverlarına tamamen goa bakıyor. Hatta daocta goa serverlarıyla mythic serverları arasında uçurumlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 The open beta for their highly anticipated MMORPG, Warhammer Online: Age of Reckoning, will begin on September 7th, 2008. This means that hundreds of thousands of fans will be able to enter the gritty fantasy world of WAR to experience the thrill of Realm vs. Realm combat before the game goes live on September 18th, 2008. http://investor.ea.com/phoenix.zhtml?c=88189&p=irol-newsArticle&ID=1188038&highlight= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 AJHAHAHAHA yanılıyorumdur muhtemelen de, 7 sinde beta olan oyun 18 inde gold oluyorsa eyvah eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 üzü suredir devam ediyo beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yok onu biliyorum da ne bileyim daha ilerde olmalı gibime geliyor . open beta demesinler o zaman : betaya gireceksiniz sözü verdik, bunun adını da beta koyduk e daha ne der gibi olmuş yaptıkları biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar