Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

vay anam vay ya.. adamlar iyicene saçmalamış ben bakmayalı.. yazık bu kadar insana gerçekten bunların yaptığı şeyin ne etiği var, ne bir parça haysiyeti.. aç gözlü köpekler.

ps. bu da size ders olsun, gidip kör kör bitmemiş bir ürüne, sizi sallamayan, umursamayan şirkete para bayılmayın. bekleyin millet alsın test etsinler, sonra beğenirseniz alırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
vay anam vay ya.. adamlar iyicene saçmalamış ben bakmayalı.. yazık bu kadar insana gerçekten bunların yaptığı şeyin ne etiği var, ne bir parça haysiyeti.. aç gözlü köpekler.

ps. bu da size ders olsun, gidip kör kör bitmemiş bir ürüne, sizi sallamayan, umursamayan şirkete para bayılmayın. bekleyin millet alsın test etsinler, sonra beğenirseniz alırsınız.

ne parası bayılmışız pardon ?
collectors edition ön sipariş kutusuna verdiğimiz 20 ytl mi ?

ayrıca milletin alıp test ettiği şey üzerinde ben nasıl zevk yargısı yapıcam ? milletin iyi veya kötü demesi beni ne derece bağlar ?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun gelecek ay 18'inde çıkıyor, beta'da büyük ihtimalle yarına başlayacak. Tek sorun Avrupa kayıt sitesinin ve dolayısıyla Client dosyasının hazır olmaması. Açıkcası bu kadar büyük bir organizasyon eksikliği pek güven vermiyor ama EA gibi büyük bir firma bunun böyle gitmesine izin vermeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bence haksızlık yapıyorsunuz myhtic çok tecrübeli bir firma mmo dünyasına rvr yi kazandırdılar ve yıllarca iyi iş yaptılar her oyunun beta safhasında butür hatalar olur sakin olmak lazım

öte yanda activision-blizzard birleşmesinden sonra EA'in amerikadaki tek güç olma özelliği gitti artık büyük bir rekabet var war EA için ölüm kalım meselesi

sakin olun bu sorunlar ne ilk ne son daha bir sürü sorun çıkacak çözülecek vs olağan şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...