Churel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nerden indircez 2 güne kadar insin bari biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hayırlısıyla başlasa open beta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 1.sayfada torrent linki verilmiş..Ama sanırım "us" serverları için..bakalım yiyecekmi "eu" serverlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 us bende buldum da olurmu acaba boşuna indrimek var 9 gb :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence eu da yemez FesTivaL said: 1.sayfada torrent linki verilmiş..Ama sanırım "us" serverları için..bakalım yiyecekmi "eu" serverlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hani nerde 15 i oldu hala bi hareketlilik yok EU da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 beklemeyin boşunamı yazıyoruz heheh adamlar amerika ve avrupa diye ayrımcılık yapiyor karaktersz şerefsizler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Us'de de açılmadı open beta.Ve Beta sayfalarının infosunda yazan 15 inde beta dosyalarını download edebilirsiniz ibaresi 18 i olarak değişmiş. Burdan check edebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ahaha, komple fail cıktı bunlar be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 acc yaratmaya çalışırken tüm keylere invalid dedi kıl oldum yaratamıyorum acc -.- https://accounts.eamythic.com/wizard/newaccount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 biraz ugrastırıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 açabildinizmi peki account ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sanırım siz US versiyonu sahiplerisiniz ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yok ben EU cuyum ama arkadasın dedıgı heralde nıck ı begenmıyor ısmını sevmıyor adresın yanlıs dıyor bıton seye hata cıkartıyor ya o heralde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EU umarım önümüzdeki haftada başlar... Yoksa yemin ediyorum delireceğim WAR videoları izleye izleye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nooldu simdi son durum ? benim kafam karıstı iyice... us open beta basladı da biz mi bekliyoruz ? yoksa onların da mı baslamadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 vay anam vay ya.. adamlar iyicene saçmalamış ben bakmayalı.. yazık bu kadar insana gerçekten bunların yaptığı şeyin ne etiği var, ne bir parça haysiyeti.. aç gözlü köpekler. ps. bu da size ders olsun, gidip kör kör bitmemiş bir ürüne, sizi sallamayan, umursamayan şirkete para bayılmayın. bekleyin millet alsın test etsinler, sonra beğenirseniz alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bingildak said: vay anam vay ya.. adamlar iyicene saçmalamış ben bakmayalı.. yazık bu kadar insana gerçekten bunların yaptığı şeyin ne etiği var, ne bir parça haysiyeti.. aç gözlü köpekler. ps. bu da size ders olsun, gidip kör kör bitmemiş bir ürüne, sizi sallamayan, umursamayan şirkete para bayılmayın. bekleyin millet alsın test etsinler, sonra beğenirseniz alırsınız. ne parası bayılmışız pardon ? collectors edition ön sipariş kutusuna verdiğimiz 20 ytl mi ? ayrıca milletin alıp test ettiği şey üzerinde ben nasıl zevk yargısı yapıcam ? milletin iyi veya kötü demesi beni ne derece bağlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 beta 2 hafta sonra, resmi açılış da ondan sonraki ay gerçekleşir, gerekçe olarak da hay allah betanın ardından bir de resmi açılışı mı vardı bilmiyorduk derler. hiç olmazsa us iyi olur umarım, goa beni yanıltmadı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Oyun gelecek ay 18'inde çıkıyor, beta'da büyük ihtimalle yarına başlayacak. Tek sorun Avrupa kayıt sitesinin ve dolayısıyla Client dosyasının hazır olmaması. Açıkcası bu kadar büyük bir organizasyon eksikliği pek güven vermiyor ama EA gibi büyük bir firma bunun böyle gitmesine izin vermeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EA ya guvenımız var ama ortak yapımlarda pek basarılı olmadıgını goruyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 beyler bence haksızlık yapıyorsunuz myhtic çok tecrübeli bir firma mmo dünyasına rvr yi kazandırdılar ve yıllarca iyi iş yaptılar her oyunun beta safhasında butür hatalar olur sakin olmak lazım öte yanda activision-blizzard birleşmesinden sonra EA'in amerikadaki tek güç olma özelliği gitti artık büyük bir rekabet var war EA için ölüm kalım meselesi sakin olun bu sorunlar ne ilk ne son daha bir sürü sorun çıkacak çözülecek vs olağan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ebolamaxi said: Yok ben EU cuyum ama arkadasın dedıgı heralde nıck ı begenmıyor ısmını sevmıyor adresın yanlıs dıyor bıton seye hata cıkartıyor ya o heralde=) yok ya direk beta item kodlarını falan kabul etmiyo acc yaratabilmek için nickte baş harfi küçük yazınca kabul ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ben yarattım ea accountumu, bakalım ne zaman açacaklar open'ı girdim key'i falan beklemedeyim. ayrıyetten %99 ihtimalle almayacağım oyunu çok fena soğudum bilemiyorum. inş betada yanıltırlar beni de tekrar ısınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hangi kodları girdin ya açarken ühü açış hikayeni anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar