Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arkadaşlar "eğer böyle bir konu varsa kusura bakmayın" diyesim pek gelmiyor çünkü burası malum garbıç. Herneyse arkadaşlar benim saçım sert ve biraz dalgalı. Amma velakin ben uzatmak istiyorum :( bu saç tipi uzayınca bonus gibi mi olur ? bonus gibi olursa onu şekle sokmanın bir yolu var mı ? Yorumlarınızı esirgemeyin, +rep vardır ona göre X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bakım yaparsın. hergün fön çekersin. olur. ama neden garbıç? kişiselde pek güzel dururdu bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 sert ve biraz dalgalı benimkide uzatmaya çalıştım naturel olarak olmadı. Bende salıverdim kısa takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sert ve dalgali dedigindne kastin kisayken firca gibi, uzayinca ama dalgalanan oluyosa super uzar o saclar. Benimkiler de oyleydi, omuz boyu sacla dolastim bir kac yil (yeni kestim, sacimi uzatmak hayatimda verdigim en iyi karardi, sacimi kesmek 4 sene sonra verdigim ikinci en iyi karar oldu :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Sahiden de kişisel de gayet güzel durabilirmiş bu topic. Kısa iken fırça, biraz uzayınca hemen dalgalanıyor, kıvrılıyor. Birbirine giriyor saçım hemen. Sanki kavga ediyorlar. Arkaya doğru değilde yukarı doğru uzuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 LasT_SuRviVoR said: sert ve biraz dalgalı benimkide uzatmaya çalıştım naturel olarak olmadı. Bende salıverdim kısa takılıyorum. saliverdin ama kisa takiliyosun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 uğraşmıyorum bakımdır aynadır filan yani . Öyle saldım arada bi berbere gidiyorum o kesiyor oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 uzatıyorum ama şuan hani böyle hiç bi şekil veremezsin yaa o haldeyim burayı bi sah sağlım atlatırsam kesmem saçımı ama delirmek üzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Benimde aynı dalgalı saçlarım var.Bende bi heves başladım uzatmaya.Bir yıla yakın uzattım ama çok bakım istiyo 1 yıl boyunca hemen hergün,bazen 2 günde bir yıkadım bi o kadarda jöleledim.Çünkü saçlarım başka türlü istediğim şekli almıyordu. Edit:Uğraşamıyıcaksan yol yakınken vazgeç,gerçi istersen bi den baktın olmadı berbermi yok memlekette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kişisel'de böyle bi başlık vardı, oraya bakabilirsin istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Roqq said: Sahiden de kişisel de gayet güzel durabilirmiş bu topic. Kısa iken fırça, biraz uzayınca hemen dalgalanıyor, kıvrılıyor. Birbirine giriyor saçım hemen. Sanki kavga ediyorlar. Arkaya doğru değilde yukarı doğru uzuyor :S oha direk benim saçım. ben de uzatıyorum şu an baya bonus oldum, hiç şekil vermekle falan uğraşmıyorum. şekil falan da almıyo ama yapcak bir şey yok hevesimi almaya çalışıyorum. sen de salıver uzasın bakalım belki ilerde bişiye benzer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ben de saç uzatmaya niyetlendim. sert olmayan ve düz saçlara sahibim şekil a biçimli bir şekilde uzar umarım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 uzat bak beğenmezsen kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 benmde sert gür dalgalı ya, uzatmaya kalktım bi iki kere koyun yünü gibi oldu şerefsizim. ileride bonus gibi olacaktı. kızlar bonusu çok sever bayılır uzat diyolar uzatmıyorum nedense. bonus tatlı bi hava mı ne katıyomuş, yeterince şirin diyolar zaten dahası zarar. sert adamım ben heeyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kızlar sever diye uzatacaksan peruk al,tavizde vermezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 resim istiyoruz hatta MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 PhysX said: uzat bak beğenmezsen kesersin ben uzattım sıkıldım ama kestiremiyorum şuan onu napcaz kıyamıyo adam okadar uzatmışken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tutorial bölümüne davet edek seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar