Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç Uzatmak...


Roqq

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar "eğer böyle bir konu varsa kusura bakmayın" diyesim pek gelmiyor çünkü burası malum garbıç.

Herneyse arkadaşlar benim saçım sert ve biraz dalgalı. Amma velakin ben uzatmak istiyorum :( bu saç tipi uzayınca bonus gibi mi olur ? bonus gibi olursa onu şekle sokmanın bir yolu var mı ?

Yorumlarınızı esirgemeyin, +rep vardır ona göre X(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde aynı dalgalı saçlarım var.Bende bi heves başladım uzatmaya.Bir yıla yakın uzattım ama çok bakım istiyo 1 yıl boyunca hemen hergün,bazen 2 günde bir yıkadım bi o kadarda jöleledim.Çünkü saçlarım başka türlü istediğim şekli almıyordu.

Edit:Uğraşamıyıcaksan yol yakınken vazgeç,gerçi istersen bi den baktın olmadı berbermi yok memlekette :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:
Sahiden de kişisel de gayet güzel durabilirmiş bu topic.

Kısa iken fırça, biraz uzayınca hemen dalgalanıyor, kıvrılıyor. Birbirine giriyor saçım hemen. Sanki kavga ediyorlar. Arkaya doğru değilde yukarı doğru uzuyor :S


oha direk benim saçım. ben de uzatıyorum şu an baya bonus oldum, hiç şekil vermekle falan uğraşmıyorum. şekil falan da almıyo ama yapcak bir şey yok hevesimi almaya çalışıyorum. sen de salıver uzasın bakalım belki ilerde bişiye benzer :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benmde sert gür dalgalı ya, uzatmaya kalktım bi iki kere koyun yünü gibi oldu şerefsizim. ileride bonus gibi olacaktı. kızlar bonusu çok sever bayılır uzat diyolar uzatmıyorum nedense. bonus tatlı bi hava mı ne katıyomuş, yeterince şirin diyolar zaten dahası zarar. sert adamım ben heeyt.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...