Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Galatasaray - Steau Bukres @ 21:15

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Gilean said:
arda ayağına top gelince oynadı diosan pek konsantre olamamışın maça demekki. ben de stattaydım ve adam her top koştu, bütün ikili mücadelelere girdi hatta kaç kere orta saha çizgisine geldi top almak için.
hayır bazen oluyo statta karambolde tam konsantre olunmuyo onun için dedim

ardanın zaten orta sahaya gelip top alması lazım. sizde iyice saçmalamaya başladınız. arda orta sahaya gelip top bile almış öyle mi :) aman ne büyük başarı :S
Sosyal ağlarda paylaş

bence partizan fenerbahçeden ilk maçta çok daha iyi oynadı biraz daha şanslı olsaydılar ilk yarı 3-0 4-0 olacak maçtı ilk yarının son dakikasında çok acemice bir penaltı yaptılar ve demoralize oldular. ama çok iyi kontra adamları var partizan burda gol veya goller bulup şampiyonlar ligine katılır. galatasarayda steauaya karşı iyi oynamamasına rağmen 2-2 berabere kaldı gs birde fizik kondüsyon açısından hazır değildi. kayseri denizli maçları ile gs daha hazır olacak linderoth kewell de sanctis gelecek. gs herkesi şaşırtıp rahat bir galibiyetle şlye kalır. katılırsınız katılmazsınız ama benim düşüncem herkesin beklentisinin tam tersi olacağı yönünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nın galatasaray aut çizgisinden top kapmışlığı var dünkü maçta nasıl geri dönmüyor nasıl yardım etmiyor nasıl izliyorsunuz maçları.
Bu şekilde yorum yapan arkadaşların maçı izlemediğini sadece özet görüntülere bakıp yorum yazdıklarını düşünmeye başladım çünkü ya ben halisünasyon gördüm yada Arda bizim aut çizgimizde rakip oyuncuyla boğuşup kayarak top kaptı...
Nedir bu içten içe Arda'yı eleştirme sevdası gerçekten anlamak güç maçın başlarında hakikaten dolandı ortalıkta ama sonrasında en çok koşan mücadele eden oyuncuydu.Bir de son 15 dkka düştü biraz oyundan çünkü bazılarının iddia ettiğinin aksine adam geri dönüp defansa yardım da edince yetmiyor doğal olarak kondisyon bugün akşam holoskoya olduğu gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
Gilean said:
arda ayağına top gelince oynadı diosan pek konsantre olamamışın maça demekki. ben de stattaydım ve adam her top koştu, bütün ikili mücadelelere girdi hatta kaç kere orta saha çizgisine geldi top almak için.
hayır bazen oluyo statta karambolde tam konsantre olunmuyo onun için dedim

ardanın zaten orta sahaya gelip top alması lazım. sizde iyice saçmalamaya başladınız. arda orta sahaya gelip top bile almış öyle mi :) aman ne büyük başarı :S

yoo kim dio onu? adam topu alıp sol kanatta 3 kişi mi geçicek=? peki afedersin sol bek ne işe yarıyo? ileri doğrı çıkıcakki ardayla duvar pası yapsın.adam gelip defanstan top almak zorunda değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...