Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Galatasaray - Steau Bukres @ 21:15

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:
chesterfield said:
şu d-zımbırtı hakkında detaylı bilgiyi kimden alabiliriz, kaç paradır, kurulumu ne kadardır, digiturk gibi faturalıya geçecekmiş diye duydum, doğrumudur? olan birisi anlatsın iki satır.
350 lira
faturalıya geçemez,geçerse büyük ola çıkar.faturasız dijital platform hede hödösüyle çıktılar çünkü.bi tek 2010 sonrası olur da alırlarsa türksel süper lig maçlarını,ancak o zaman

faturalıya geçemez de kontörlüye geçer hatta geçti de loca loca diye:) beleş platform istemeyen kontör almaz diyecekler ve maçları yine paralı yayınlayacaklar az çakal değiller haa

sopcast buldum da hep yabancı yayın Türkçe sopcast link bulan olursa pm me pls[programın linki değil anladınız siz onu]
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Ankara da doğru dürüst bir yer bilen var mı maçı seyredebileceğimiz, Çankaya olsa iyi olur.
arkadaşlar da ayarlamış gideceğimiz yerde gs maçını vermiyorlar fener maçını veriyorlar şaka gibi. bu maçı izlemek istiyordum ben heyecanlı olur diye ama sonucu belli maçı vercekler. gs maçının 2. yarısını yayınlayacak yer genelde sahibi gsli olan yerler olacaktır tunalıya in biraz dolaş bulursun ama dolu olabilir tabi:S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...