karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: karray said: Garadia said: örümcek kafalısın hemde soyadın fln değil Üzerine alındın galiba hippi ayrıca şu savunma yönteminede tavım. bişey eleştiriyor, karşı çıkan varsa "onlardansın galiba (oFFFFFf NASI LAF SOKTUM OFFFffFFff!!111)" Adam durduk yerde hakaret ediyor ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: karray said: ayrıca niye tersden okuyosunuz birader arapça mı bu forum.Benim bildiğim türkçe soldan okunur.Artık nickimi karray olarak kabul edin. bi arada tits e takmıştınız yani bok atmak için nickin biraz solundan biraz sağından bişey çıkarıyorsunuz insaf ya Ben çok etkiledim onları o yüzden her nike tersten bakıyorlar (:P) Benim nik de "nil" ile başlıyo dye adı nil olan bi kız yapmışlardı beni zamanında. :D Geçti sonra.. şu dakkaya kadar ben seni kız sanıyordum valla tersten pelin li bişeyler çıkardım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Pelin sananlar da vardı aynı şekilde. Tersten Led Zeppelin grup adı o, efsane grup hem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karray said: Adam durduk yerde hakaret ediyor ne yapayım abi o savunmayı yapmada naparsan yap çok anlamsız yani herkes aynı şeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Size inat ANİJAV diye feyk nick alıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bunu söylemeseydin alabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: Pelin sananlar da vardı aynı şekilde. Tersten Led Zeppelin grup adı o, efsane grup hem de :D pardon gardaş cahillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: Pelin sananlar da vardı aynı şekilde. Tersten Led Zeppelin grup adı o, efsane grup hem de :D SATANİS ONNAR bİKERE!11 stairway to heaven'ı tersten okuyunca ŞEYTAAN HÖDÖÖÖ HABOOO abi her haltı tersten okuyoruz yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 stairway to heavenı tersten okudum bişey olmadı, dinlesem olur mu? adasdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zaten o şarkıda backmasking var diye ben nikimi öyle adım. Gönderme gibi o şarkıya ve tabi ki gruba. Ayin var gelir misin? Mulgear6'nın kedisini kesiyoruz bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 şimdi led zeppelini tersten dinleyince şeytan demekse, ama tersi de nileppezdel, o zaman şeytan=nileppezdel ama tersine çevirmiştik, o zaman şeytanı da tersine çeviriyoruz=melek demek ki nileppezdel, melek adında bir kızmış!!! ben gidip uyuyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Garadia said: stairway to heavenı tersten okudum bişey olmadı, dinlesem olur mu? adasdsas Aaasdasdaasasdasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @shadow: Yok da melek gibi adamımdır valla kızlar öyle söylüyo. Tabi bu iyi bişi diil sap kalıyoruz sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ShadowFury said: şimdi led zeppelini tersten dinleyince şeytan demekse, ama tersi de nileppezdel, o zaman şeytan=nileppezdel ama tersine çevirmiştik, o zaman şeytanı da tersine çeviriyoruz=melek demek ki nileppezdel, melek adında bir kızmış!!! ben gidip uyuyim en iyisi ahah bende buna öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 said: Bu üniversiteli gençliğinliğin illa hippi gibi bi tarzı olmak zorunda mı? saçmalığın daniskası olmuş bu laf kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ne oldu arkadaşım gücüne mi gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hippy_tarkan said: said: Bu üniversiteli gençliğinliğin illa hippi gibi bi tarzı olmak zorunda mı? saçmalığın daniskası olmuş bu laf kusura bakma. Aaa ben bu arkadaşı hiç görmemiştim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hippy ne demek biliyor musun karray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kalça demek yeğenim ayrıca hippie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yazık sana karray=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ssc de raiddeyim ayrılmayın yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 traylalaylömolüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 karray said: Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu baskı altında ezildin, şimdide intikam alıyosun gibi bişey oluyo ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar