Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%90'ı uçukmuş patinin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:
karray said:
Garadia said:
örümcek kafalısın
hemde soyadın fln değil

Üzerine alındın galiba hippi

ayrıca şu savunma yönteminede tavım. bişey eleştiriyor, karşı çıkan varsa "onlardansın galiba (oFFFFFf NASI LAF SOKTUM OFFFffFFff!!111)"

Adam durduk yerde hakaret ediyor ne yapayım
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
karray said:
ayrıca niye tersden okuyosunuz birader arapça mı bu forum.Benim bildiğim türkçe soldan okunur.Artık nickimi karray olarak kabul edin. bi arada tits e takmıştınız yani bok atmak için nickin biraz solundan biraz sağından bişey çıkarıyorsunuz insaf ya

Ben çok etkiledim onları o yüzden her nike tersten bakıyorlar (:P)

Benim nik de "nil" ile başlıyo dye adı nil olan bi kız yapmışlardı beni zamanında. :D Geçti sonra..

şu dakkaya kadar ben seni kız sanıyordum valla tersten pelin li bişeyler çıkardım ben
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Pelin sananlar da vardı aynı şekilde.

Tersten Led Zeppelin grup adı o, efsane grup hem de :D

SATANİS ONNAR bİKERE!11 stairway to heaven'ı tersten okuyunca ŞEYTAAN HÖDÖÖÖ HABOOO

abi her haltı tersten okuyoruz yannız :D
Mesaj tarihi:
şimdi led zeppelini tersten dinleyince şeytan demekse, ama tersi de nileppezdel, o zaman şeytan=nileppezdel
ama tersine çevirmiştik, o zaman şeytanı da tersine çeviriyoruz=melek

demek ki nileppezdel, melek adında bir kızmış!!!

ben gidip uyuyim en iyisi
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
şimdi led zeppelini tersten dinleyince şeytan demekse, ama tersi de nileppezdel, o zaman şeytan=nileppezdel
ama tersine çevirmiştik, o zaman şeytanı da tersine çeviriyoruz=melek

demek ki nileppezdel, melek adında bir kızmış!!!

ben gidip uyuyim en iyisi

ahah bende buna öldüm :D
Mesaj tarihi:
hippy_tarkan said:
said:
Bu üniversiteli gençliğinliğin illa hippi gibi bi tarzı olmak zorunda mı?

saçmalığın daniskası olmuş bu laf kusura bakma.

Aaa ben bu arkadaşı hiç görmemiştim ha
Mesaj tarihi:
Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu
Mesaj tarihi:
karray said:
Bendeki bu hippi arkadaşlara olan isyan diyim artık,geçmişte yaşadışım tramvalarla ilgili.Kişiselede bi topic açılır aslında ama neyse şimdi efendim bende sizin gibi saç uzatıp,saçı sakalı birbirine karıştırıp gezerdim.Ama çevremin hep "ne lan bu hippi gibi geziyosun" baskısı altında ezildim ve sonuç bu

baskı altında ezildin, şimdide intikam alıyosun gibi bişey oluyo ozaman
  • Yeni Oluştur...