karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Şu albüme bakıyordumda pati milletinin çoğu psikopat gibi arkadaşlar.Özellikle tarz olarak saç sakal vb. Bu üniversiteli gençliğinliğin illa hippi gibi bi tarzı olmak zorunda mı?Zaten eminim bi çoğuda esrarkeştir. Yani hakaret olarak algılayıp saldırmayın (valla kötü niyetli demiyorum).Siz kendinizi %10'luk kısımda görün not:Benimde albümde resmim var ama geyik olsun diye sahibinden.com'dan kümes hayvanları ilanında görüp koymuştum. sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bırak lan bide sevgiler diyo ne anamız kaldı ne avradımı dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kime göre neye göre psikopat :D Otçu da var aramızda evet ama çoğunluk olduğunu hiiiç sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hepsi esrarkeş bunların. sallandıracaksın iki tanesini kızılay da bak bakalım bi daha yapıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: Kime göre neye göre psikopat :D Otçu da var aramızda evet ama çoğunluk olduğunu hiiiç sanmıyorum :) İFŞA ETME!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben eroini vuruyorum her gece mesela gizli bölümümüz var zaten genelde orada takılıyoruz, paticiğin geri kalanı bir illüzyon. edit typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Albüme en son ben bi de quibble resim koymuştu. Bize bakıp mı DİYON LANAĞSPFKI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 iyi güzelde, "saç sakal" = esrarkeş'mi demek oluyor? tam tersi şu ana kadar tanıdığım uzun saçlılardan hiçbiri esrar kullanmıyor, kısa saçlı tanıdıklarımdan en az 5 10 tanesi kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kuzum çıldırmışsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben oı kadar gün nasıl uyumadan durdum sanıyosunuz. Sürekli hap alıyorum uyumamak için, artık iyice uçtum. Ot çekerken problem de yaratmıyor rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kimse inkar etmesin. hepimiz çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: Ben oı kadar gün nasıl uyumadan durdum sanıyosunuz. Sürekli hap alıyorum uyumamak için, artık iyice uçtum. Ot çekerken problem de yaratmıyor rahat.. sen aldıgın o hap parasını vermedn daha he wdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Xenocide said: iyi güzelde, "saç sakal" = esrarkeş'mi demek oluyor? tam tersi şu ana kadar tanıdığım uzun saçlılardan hiçbiri esrar kullanmıyor, kısa saçlı tanıdıklarımdan en az 5 10 tanesi kullanıyor. Ben ikisini bağdaştırmadım zaten.Liseden arkadaşlarım vardı mesala adamı örnek göstrerirdik hep üniye girdi adamın saç baş o biçim ama o adamdan hiç beklenmez sürekli 3 numara traş saf anadolu çocuğuydu sonra coştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Fly said: kimse inkar etmesin. hepimiz çekiyoruz. AHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Orada bi değişim oluyo. Genlerden o. Disipline gelemiyoruz. Tisplin diye bişi dayatıyorlar, ona karşı geliyoruz. Sonra Tisplin ortadan kalkında yardırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 allah çektirmesin birazdan xe fail verir ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahahah ne bu ya? şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 garbage o yüzden gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 shuTdoWnX said: allah çektirmesin birazdan xe fail verir ne güzel :D hadi len.. dün gördük kim fail'in hası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 O değil de, birisi şey demişti bu patideki tersten nik alma furyası aştı artık diye. hani niledzeppel tamam güzel hoş elit de KARRAY pek hoş olmuyo ya. yanlışlıkla tersten falan kouyacaklar gören kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok ben görmedim fdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben çok normal biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 said: hani niledzeppel tamam güzel hoş elit Çok teşekkür ederim efenim, lakin karray çok terbiyesiz bi nik olmuş hiç tutmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Karray'ın ayrı bir anlamı var tersden okunması sonucu çıkan kelime tamamen rastlantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Karray nedir peki he sorarım size? Gugıl bile düzgün bi cevab veremedi. Efendiler! Karray Nedir Diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar