MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ne yaparsaniz yapin da, yattiginiz yerde icmeyin sigarayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 çok efkarlıyken yatmadan önce ışığı kapatıp içtiğin sigaradır yatarak içmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 yatarak sigara içmenin en tehlikeli yanı,sigara yanarken uyuya kalıp yangına neden olmak. sırf bu yüzden alev almayan yataklar fln çıktı son yıllarda. yav öyle yangınmı olur demiştim bende,ama evde çıkan yangınların %50 sinin öyle çıktığını okuyup şaşırmışştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 mulgear6 said: zarekd said: ayakta işemek zararlı diye oturarak işeyin diyor bir kısım çevreler. oturarak işemek daha az zararlıysa yatarak sigara içmek de daha az zararlı olması lazım. oturmak =/= yatmak Adam oturarak uyuyodur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 zor bir soru. yatan kişinin kaburgalarının arka kısmı yatağa denk geldiği için. bu durum göğüs kafesinin tam anlamıyla genişlemesine mani olacaktır. bu da akciğere giren ve çıkan hava miktarını azaltır. akciğerde sıkışan hava miktarını artırır. sigarayı ilk içenlerde ve uzun süre içenlerde ortaya çıkardığı etkiler farklıdır. uzun süredir sigara içen birinde akciğerin özellikle üst kısmında hava hapsine neden olan değişiklikler olur. bu iki olayın üzerine, içilen sigara yüzünden gelen oksijen miktarındaki azalma da eklenince; zaten hasar meydana gelmiş olan hava yolları ve akciğerler yetersiz kalmaya başlar ve nefes almakta zorluk, hava açlığı meydana gelir. düşünün ki hastalarının çoğunun oturarak uyumak zorunda kaldığı tek servis göğüs hastalıkları servisidir. yatarak sigara içmek daha mı kötüdür ? sigara içen biri için sigarayı yatarak içmek daha zordur. buna bağlı akut bir solunum yetmezliği gelişir mi ? sigaranın bir çok ciddi etkisi kronik içmeyle ortaya çıkar. ancak o anda da bir nefes darlığı gelişmesi mümkündür. Zaten sigara içenlerin %15-20 sinde KOAH'a neden olur. KOAH'da kronik bir hatalıktır ve ataklarla seyreder. http://www.toraks.org.tr/slayt/sigara_orta.ppt ilköğretim öğrencileri için http://www.toraks.org.tr/slayt/sigara_uni.ppt üniversite öğrenciler için genel http://www.toraks.org.tr/slayt/sigaranin_sagliga.ppt http://www.toraks.org.tr/slayt/yoksulluk.ppt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik daha ilk sayfada söylemişsin. pardon, bi dahakine geyik ve trolle konunun cevapsız yalan olmasına göz yumarım. bilgi vermeye çalıştığım için afedersin, bitmeyen ve doymak bilmeyen bi egom var, doktoruz falan ya aynıyız hepimiz zati xenocide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 KaMoNJuK said: mulgear6 said: zarekd said: ayakta işemek zararlı diye oturarak işeyin diyor bir kısım çevreler. oturarak işemek daha az zararlıysa yatarak sigara içmek de daha az zararlı olması lazım. oturmak =/= yatmak Adam oturarak uyuyodur belki :) http://img136.exs.cx/img136/3880/leon9ir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 genel olarak garbage'a mesaj atan birinin ne kadar ciddiye alınmasını bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 haydari'nin verdiği bilgiler doğruysa, ben de doğru cevanba çok uyaklaşmışım. tebrik edeeim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 MADBOY said: Ne yaparsaniz yapin da, yattiginiz yerde icmeyin sigarayi.aslan yattığı yerden belli olur olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Zeppelin said: Xenocide said: 6 cevap, 0 içerik daha ilk sayfada söylemişsin. pardon, bi dahakine geyik ve trolle konunun cevapsız yalan olmasına göz yumarım. bilgi vermeye çalıştığım için afedersin, bitmeyen ve doymak bilmeyen bi egom var, doktoruz falan ya aynıyız hepimiz zati xenocide. sen niye üstüne alındın anlamadım ki, senin mesajın yok ben onu yazmadan önce? Syn said: genel olarak garbage'a mesaj atan birinin ne kadar ciddiye alınmasını bekliyordun? ciddiye alınma katsayısı garbage'a atılan mesaj sayısıyla orantılı imiş ben bugün bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar