Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 malzemelerimiz kaşar ve mantar ve damak zevkinize göre bi kaç baharat çeşiti işte.. şimdik malzemelerimizden kaşar cağızımızı rendeliyoruz güzel güzel rahat rahat fırında erisin diye rende işimiz bittikten sonra mantarlarımızın saplarını koparıp içindeki siyahlıkları çıkartıyoruz tabi burdan cerebralis'e teşekkür etmek gerek konu mankeni olduğu için.. temizlediğimiz mantarlar kararmasın diye temizledikten sonra limonlu suda bekletiyoruz mantarlarımızıda temizledikten sonra fırınımız ısınsın diye 180 derece ayarlıyıp ısını bekliyoruz mantarlarımızı domatezli kekikli karabiberli kızmızıbiberli olarak yaptık bizim cerebralis'le zevkimize göre yaptık sizde yaparsınız işte şuan fırından çıkan mantarlarımız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ha gayret olucak asdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 olay canlı cereyan ediyor sanırım kısım kısım alıyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yavaş yavaş aşamaları yapıyoruz sakin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 azım sulandı sölemesi ayıp yimekde yemediydim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Llama abi o fırınla ev falan yanar asfdzd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tuto süper, devamını bekliyorum süper bişeye benziyo yalnız o fırın nedir öyle!!! ateşi keşfedip akabinde yok lan güzel olmadı diyip bu fırını mı yapmışlar noolmuş=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 GNAM... =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 eheheh. daha büyük mantarla acaip olur bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi bizim ev çöplük gibi : ) valla bu fırın var ne yapalım idare ediyoruz neyse bakalım tarifimiz budur biz yemeğe gidiyoruz sizde yiyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mantarlar su salınca biraz çorbaya dönmüş tabii, ama yine de süper gözüküyo ne kadar pişiriliyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 onlar biraz daha tutunca sularını çekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mantar pe-ma dan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oha, çok ii be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 abi yedim yaa ufff bayılcam : ) neyse sorularınıza cevap vereyim bunları 15 20dkya pişiriyon tabi böyle bi fırına sahipseniz 25 30 dknızı alabilir.. neyse su konusuna gelincede tepsiye zati yarım bardak su döküyorsun mantarlar yüzmicek şekilde ama tabi mantarlarda su bıraktığı için pişerken böyle çorba görünümü yakalanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu ızgara mantardan ziyade fırında mantar olayına dönmüş valide hanım bir pazar akşamı marjinalliği yakalıycam edasıyla ızgara mantar yapmak istedi, yaptıda...şirinlerden sebep bi sempatim vardı o mantarlara ama yok abi öle bi tat yemesi bi işkence tad yok bişi yok yedikten sonra ağzında kalıyo onun tadı ıyyy nice tuto olmuş hepsi bi kenara kaşarlıysa yenir hocam mantar falan affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu mantarın bolluğu nerden geliyo,kilosu 4 ytl değilmi,evirip çevirip farklı yemeklerini görüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 evet 4 ytl zati mantar söte bu ızgaradan kalan saplarla yaptık biri iki tane de baş bıraktık yani çöpe atmayalım dedik değerlendirelim dedik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 off geçen real/beylikdüzü nde yedim, sonra bir daha yedim. muhteşemdiler, 2 porsiyonda eve aldım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 baba o fırın ne ya akşam akşam krize girdim tarihi eser olmuş mantar zehirlemese fırın zehirler allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mangalda kaşarlı mantarın üstüne tanımam, bi de burda suları ziyan oluyo ya en güzek kısmı odur :/ Bunlar da leziz gözüküyo, tez zamanda denenmesi lazım..neise afiyet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 tekrar söyleyeyim, mantar alacaksanız pe-ma alın. aldığınız yerde yoksa sorun getirsinler. mantar ciddi bir iştir, dandik marka kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Cons said: tekrar söyleyeyim, mantar alacaksanız pe-ma alın. aldığınız yerde yoksa sorun getirsinler. mantar ciddi bir iştir, dandik marka kullanmayın. Sizin mi pe-ma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yok arkadaşların. fabrikayı filan gezdim adamlar beyin ameliyatı yapar gibi mantar üretiyor. ha bide kestane mantarı diye bişey var asıl o mantardanda öte birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar