Syn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Narstil said: Syn said: hayırlı tezkereler =) sinan zaten 250gr saçın vardı orda o da gider senin =( Minik gel sende 50 kilo fazlan gider benle beraber 250 gram veririm sen de 50 :D şişman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 150 kilo 1.90 boy :) minik sen :D artık bende şişman olurum baltaladın konuyu sus özelden yaz ne yazıyosan terbiyesiz :) Git ders calıs kalma yaz okulundada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 erkeklerin işi zor askerlik konusunda, bugün erkek arkadaşımda yoklamaya gitmiş, soymuşlar, sıraya dizip tartıya çıkarmışlar, koluna boyunu kilosunu yazmışlar, baya içine koymuş damızlık hayvan muamelesi yaptılar dedi bütün gün kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yarin gidiyosun =] tezden git tezden gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o şimdi askerrr canı neler isteer!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 allah yolunu acik etsin, hayir tezkerelerle don insallah bu vatan senin gibi evlatlar sayesinde ayakta duruyor. TambourineMan said: ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA'ya jandarma er çıktı :/ herkese hayırlı tezkereler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dynamick muhtemelen mentes kampindasin taa babamlardan beri(70 li yillar) askeri liselileri falan getirip atis matis yaptirip zulm ettikleri yerdir mentes. DynamicK said: Bu arada tam olarak şöyle Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hayırlı tezkereler giden herkese tekrardan. sanırım şu an otobüslere binmişlerdir. otobüsle gidecek olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hayırlı tezkereler herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bye bye ben kaçtım uzunca bir süre görülmeyeceğim ortalarda. fazla yaramazlık yapmayın, kurallara uyun, terli iken soğuk su içmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 k.i.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hayırlı tezkereler giden arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Şuan 2. haftam 323. K.D. olarak 321.K.D. ler saolsun internet bulabildik yoksa internet cafe yok 551. istihtam tugayı ankarada kirazlıdere zaten egitim temel haraket ve yürüyüslerden ibaret cok yoruluyoruz :D valla bi sıcak su eksik :d gayet güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Arkadaşlar, Hafta sonu izmir taraflarında olacağım. Dynamic'i nasıl görebiliriz? Ulaşabileceğim bi numara var mı? Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşların insaniyet namına PM atmaları rica olunur... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nerde askerlik yaptığını bilmen yeterli. askerliği yaptığı yere gidip çağırtacaksın. haftasonları ziyaretçi alıyolar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 vay izmir, şanslı bir askerlik dönemi valla. bak çekinme bir ihtiyacın olursa getirelim, don olur atlet olur:p hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2011'de kısa dönem kalkacak diye bir şey duydum, doğru mu yanlış mı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Alexi_Septimus said: 2011'de kısa dönem kalkacak diye bir şey duydum, doğru mu yanlış mı bilen var mı? her an kalkabilir. gazetelerde haber çıktı ama sanırım herkes askere başvurmasın diye 2 gün sonra yanlış anlama oldu diye haberi düzelttiler. bi an önce gitmeye bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Küçük bir bölükse haftasonuna gerek yok, zaten çarşı yapar bunlar... Büyük bölükse zaten çağırtamayız gün içinde... oper said: nerde askerlik yaptığını bilmen yeterli. askerliği yaptığı yere gidip çağırtacaksın. haftasonları ziyaretçi alıyolar bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kısa dönem kalkarsa ağlarsınız arkadaşlarım, gidebilen gitsin çıkarsın aradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ramocan said: Küçük bir bölükse haftasonuna gerek yok, zaten çarşı yapar bunlar... Büyük bölükse zaten çağırtamayız gün içinde... oper said: nerde askerlik yaptığını bilmen yeterli. askerliği yaptığı yere gidip çağırtacaksın. haftasonları ziyaretçi alıyolar bildiğim kadarıyla. ben büyük bölükteydim. bölük değil hatta. alaydaydım. 1700 asker vardı. kısa dönemlere hafta içi de ziyaretçi geliyordu. çağırıyolardı gelip ziyaretçin var diye. ama genelde haftasonudur ziyaretçi olayı. öyle biliyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ahaha halit diye bi arkadas oraya gidiyordu sanirim. Suan saat gec olmasa arayacaktim valla. Eger denk gelirsen sanslisin cok komik ve iyi bi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 *su döktük arkandan,dön gel dön gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 319. dönem olarak diyarbakır askeri hastanede yaptım , zaman çabuk geçio. 321 ler ne zaman gelecek dıe gun sayarken 323 ler askere basladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar