Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

323. Dönemler Kimler =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Narstil said:
Syn said:
hayırlı tezkereler =)

sinan zaten 250gr saçın vardı orda o da gider senin =(

Minik gel sende 50 kilo fazlan gider benle beraber 250 gram veririm sen de 50 :D

şişman!
Mesaj tarihi:
erkeklerin işi zor askerlik konusunda, bugün erkek arkadaşımda yoklamaya gitmiş, soymuşlar, sıraya dizip tartıya çıkarmışlar, koluna boyunu kilosunu yazmışlar, baya içine koymuş damızlık hayvan muamelesi yaptılar dedi bütün gün kih kih
Mesaj tarihi:
allah yolunu acik etsin, hayir tezkerelerle don insallah bu vatan senin gibi evlatlar sayesinde ayakta duruyor.

TambourineMan said:
ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA'ya jandarma er çıktı :/

herkese hayırlı tezkereler.....
Mesaj tarihi:
dynamick muhtemelen mentes kampindasin

taa babamlardan beri(70 li yillar) askeri liselileri falan getirip atis matis yaptirip zulm ettikleri yerdir mentes.

DynamicK said:
Bu arada tam olarak şöyle

Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Er
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi EGE ORDUSU İS.BŞK.LIĞI İS.SVŞ.TB. K.LIĞI İZMİR MENTEŞ
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Şuan 2. haftam 323. K.D. olarak 321.K.D. ler saolsun internet bulabildik yoksa internet cafe yok 551. istihtam tugayı ankarada kirazlıdere zaten egitim temel haraket ve yürüyüslerden ibaret cok yoruluyoruz :D valla bi sıcak su eksik :d gayet güzel :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar,
Hafta sonu izmir taraflarında olacağım. Dynamic'i nasıl görebiliriz? Ulaşabileceğim bi numara var mı? Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşların insaniyet namına PM atmaları rica olunur...
Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
nerde askerlik yaptığını bilmen yeterli. askerliği yaptığı yere gidip çağırtacaksın. haftasonları ziyaretçi alıyolar bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
2011'de kısa dönem kalkacak diye bir şey duydum, doğru mu yanlış mı bilen var mı?

her an kalkabilir.
gazetelerde haber çıktı ama sanırım herkes askere başvurmasın diye 2 gün sonra yanlış anlama oldu diye haberi düzelttiler.
bi an önce gitmeye bakın.
Mesaj tarihi:
Küçük bir bölükse haftasonuna gerek yok, zaten çarşı yapar bunlar...
Büyük bölükse zaten çağırtamayız gün içinde...

oper said:
nerde askerlik yaptığını bilmen yeterli. askerliği yaptığı yere gidip çağırtacaksın. haftasonları ziyaretçi alıyolar bildiğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
Ramocan said:
Küçük bir bölükse haftasonuna gerek yok, zaten çarşı yapar bunlar...
Büyük bölükse zaten çağırtamayız gün içinde...

oper said:

ben büyük bölükteydim. bölük değil hatta. alaydaydım. 1700 asker vardı.
kısa dönemlere hafta içi de ziyaretçi geliyordu. çağırıyolardı gelip ziyaretçin var diye. ama genelde haftasonudur ziyaretçi olayı. öyle biliyom ben.
  • Yeni Oluştur...