Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Merhaba arkadaşlar Servage.net te kendimin ve bir arkadaşımın sitelerini host etmek için kullanıyorum ve aslında oldukça iyi ama hız olarak yavaş kalıyor ve bu yüzden olabilirse yurt içinde stabil bir php hoster arıyorum , en az 5 domain host etmeli ve fiyatı abartı olmamalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sadecehosting.com gerisini salla.Gerçekten cok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ben kendimi tavsiye ediyorum o zaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de di'yi tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kendini hosting firması sanan abuksubuk biyerden sonra karşıma di çıktı o günden beri çok mutluyum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tim detayları paylaşırsan düşünürüz : ) bu arada di tim di di mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Evet benim efenim =P Detay olaraktan ne istersiniz ? Ona gore anlatayim. Ingiltere lokasyonlu bir sunucu var elimin altinda. Isletim sistemi CentOs Linux ve kontrol paneli cPanel, web sunucusu yazilimi -haliyle beklenecegi gibi- Apache. Php 5 ve MySQL 4.1 destegi mevcut (MySQL surumu bu geceki guncelleme ile 5'e yukselecek). Sunucuda yuk sorunu yok ve genelde kendi islerim icin kullandigimdan barindirilan site sayisi az. Hosting ile ilgili bakabileceginiz bir web sitem yok fakat bu konuda benimle ilgili epeyce referans alabilirsiniz paticik icinden. Fiyat konusunu da ayrica konusmayi tercih ederim. Varsa baska merak ettiginiz sorun cevaplayayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Benim sitelerde Tim'in sunucuda. Hız olarakta destek olarakta tavsiye ederim. Bi problem olursa da Ticket al 2 gün bekle olmuyor hiç değilse gtalktan yazıveriyosun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 vargonen > vt.com.tr miydi neydi. Birde birtane daha vardı 40mbit bağlantı ile nete sokuyordu sitenizi ama adını unuttum akşam eve gidince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 peki bu godaddy hakkinda biseyler bilen varmi?servage sanki fazla geldi bana yillik 80 90 euro gibi bi fiyata geliyo.Ben kisisel bi site yapmayi planliyorum boyle sessiz sakin.godaddy isimi gormezmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefermu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 http://www.000webhost.com/ ücretsiz reklamsız hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tam bana goreymis :P nerden para kazaniyolar acaba bu adamlar peki edik: ya buarada flash ile soyle ucuz yollu falan bi site yapacak adam bulamazmiyiz acaba.gorsel acidan guzel,sade,cok fazla detayi olmayan mudahalelerimi html ile yapabilecegim ama gorsellikte flash olan site yapacak adam ariyorum :) varmidir boyle taniyip bildiginiz ucuz yollu falan biseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nefermu said: http://www.000webhost.com/ ücretsiz reklamsız hosting Adamlar isim yapmaya mı çalışıyor acep? Google gibi büyümeyi planlıyolar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Korax said: tam bana goreymis :P nerden para kazaniyolar acaba bu adamlar peki edik: ya buarada flash ile soyle ucuz yollu falan bi site yapacak adam bulamazmiyiz acaba.gorsel acidan guzel,sade,cok fazla detayi olmayan mudahalelerimi html ile yapabilecegim ama gorsellikte flash olan site yapacak adam ariyorum :) varmidir boyle taniyip bildiginiz ucuz yollu falan biseye Korax sen de amma ucuzcusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Senin bugunlerde flash ile site yapmak icin nekadar para istediklerinden haberin yok sanirsam :) Basit ama gorselligi guzel olan bi site icin bile bi dunya para istiyolar,buraya sormicazda nereye sorcaz alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar