Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Host tavsiyesi arıyorum

Odinn

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar
Servage.net te kendimin ve bir arkadaşımın sitelerini host etmek için kullanıyorum ve aslında oldukça iyi ama hız olarak yavaş kalıyor ve bu yüzden olabilirse yurt içinde stabil bir php hoster arıyorum , en az 5 domain host etmeli ve fiyatı abartı olmamalı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Evet benim efenim =P

Detay olaraktan ne istersiniz ? Ona gore anlatayim.

Ingiltere lokasyonlu bir sunucu var elimin altinda. Isletim sistemi CentOs Linux ve kontrol paneli cPanel, web sunucusu yazilimi -haliyle beklenecegi gibi- Apache. Php 5 ve MySQL 4.1 destegi mevcut (MySQL surumu bu geceki guncelleme ile 5'e yukselecek).

Sunucuda yuk sorunu yok ve genelde kendi islerim icin kullandigimdan barindirilan site sayisi az.

Hosting ile ilgili bakabileceginiz bir web sitem yok fakat bu konuda benimle ilgili epeyce referans alabilirsiniz paticik icinden.

Fiyat konusunu da ayrica konusmayi tercih ederim.

Varsa baska merak ettiginiz sorun cevaplayayim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
tam bana goreymis :P nerden para kazaniyolar acaba bu adamlar peki

edik: ya buarada flash ile soyle ucuz yollu falan bi site yapacak adam bulamazmiyiz acaba.gorsel acidan guzel,sade,cok fazla detayi olmayan mudahalelerimi html ile yapabilecegim ama gorsellikte flash olan site yapacak adam ariyorum :) varmidir boyle taniyip bildiginiz ucuz yollu falan biseye
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
tam bana goreymis :P nerden para kazaniyolar acaba bu adamlar peki

edik: ya buarada flash ile soyle ucuz yollu falan bi site yapacak adam bulamazmiyiz acaba.gorsel acidan guzel,sade,cok fazla detayi olmayan mudahalelerimi html ile yapabilecegim ama gorsellikte flash olan site yapacak adam ariyorum :) varmidir boyle taniyip bildiginiz ucuz yollu falan biseye

Korax sen de amma ucuzcusun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...