Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pininfarina öldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Italyan tasarım stüdyosu sahibi Andrea Pininfarina işine scooter la giderken araba çarpmış ölmüş.

Demin söyledi haberlerde.

Adam Ferrariden maseratisine harika işler çıkartıyordu. Yazık olmuş.

Boşuna motosiklet kötüdür demiyoruz bak aptal 2 tekerlekli yüzünden bir deha daha öldü.
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin!

MrMarv yine gelip adama çarpan adamın değil, çarpılan insana bağlamışsın suçu tebrikler! Belkide o da senin gibi ne kontrol edicem aynayı 3 sn daha araba > motosiklet o kontrol etsin mantığında olan bir şöfördür.
Mesaj tarihi:
pininfarina zaten batiyordu bayag kotu olmus ya

yeniden duzenleme planlari falan vardi para ariyorlardi ferrariden brembodan falan

allah rahmet eylesin

bu basliktaki mort kelimesinide degistirirsek daha sik olur
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Vodan said:
Ortamı germeye gerek yok scooter yerine arabaya binseydi muhtemelen ölmeyecekti. Olay bundan ibaret.

aynen öyle

Sokağa çıkmasada ölmücekti! Kaldırımdan yürüsede ölmücekti! Haklısınız siz!

Neyse hocam haklısınız siz!!! Her türlü!
Mesaj tarihi:
Amma kaderci olmuş millet. Evde otururkende banyoda ayağı kayıp ölebilir tabikide. Dikkatsiz bir şoförün düşük hızda çarpması sonucu motorda ölme olasılığı %85 ise arabada ölme olasılığı heralde %10 falandır. Bunu bile bile daha neyin iddiasındasınız ki?

Kaldı ki kazaya karışan 78 yaşındaki sürücü şöyle demiş. "Görmedim, yavaş gidiyordum gerçekten görmedim"

said:
The driver of the car, 78-year-old Giuliano Salmi, was taken to hospital suffering from shock.

"I didn't see him, I was going slowly and I really didn't see him," Salmi said, according to local news agency Ansa.

Arabada ölse de tankta ölmezdi demek asıl komik olanı hiç mi olasılık diye bişey duymadınız?
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Amma kaderci olmuş millet. Evde otururkende banyoda ayağı kayıp ölebilir tabikide. Dikkatsiz bir şoförün düşük hızda çarpması sonucu motorda ölme olasılığı %85 ise arabada ölme olasılığı heralde %10 falandır. Bunu bile bile daha neyin iddiasındasınız ki?

Kaldı ki kazaya karışan 78 yaşındaki sürücü şöyle demiş. "Görmedim, yavaş gidiyordum gerçekten görmedim"

said:
The driver of the car, 78-year-old Giuliano Salmi, was taken to hospital suffering from shock.

"I didn't see him, I was going slowly and I really didn't see him," Salmi said, according to local news agency Ansa.

Arabada ölse de tankta ölmezdi demek asıl komik olanı hiç mi olasılık diye bişey duymadınız?

Kimse motorun en güvenli araç olduğunu idda etmiyor. Bir kazada ölme şansı yüksek demek var! Birde
said:
Boşuna motosiklet kötüdür demiyoruz bak aptal 2 tekerlekli yüzünden bir deha daha öldü.

Kimsenin kaderci olduğu yok. Madem olay var sayımlara döndü bizde kendi teorimizi yazıyoruz. En güvenli diye kamyon ve otobusle gezicek hali yok milletin. MrMarv dışında da Büyük küçüğü yer gibi bir anlayışta yok trafikte en azından olmaması lazım. Ayrıca Matama süper bir noktaya dokunmuş! İtalya yapmayın etmeyin!
  • Yeni Oluştur...