Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Modemi anca açtım,herhalde ilk şakayı telekomdan yedim;"Nanaaay...1 Saat boyunca Modemini kestik Nihahah" diyerekten :p.. Yapabilcek olsam,rasgele telefon numarası çevirip "Alo ben Vahit" geyiği döndürmek,ardından telefondaki kişiye;"hocaaaa bugün 1 nisan,neşe doluyor insan" demek :P Replikleri-Geyikleri itina ile isterim... (Bkz: 1 Nisan unutuldumu?) Yok yani ötesi... Var var.... Kızıl ötesi.. Mor öteside olur... -Abi geçenlerde bir araba aldım sorma -Bende bir tane googleba aldım... mmm sanırım bu gün bir arkadaşın doğum günüydü... yoksa 3 gün sonramıydı benim :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 flashli felan vahit animasyonlari vardi.. ne oldu ona? 1 nisan baligi anladik da kurbaga ne alaka?[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream!
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Benim balık evrim geçirdi,kurbaha oldu...
kermit Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ne zaman ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Alo-matik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yüz yıllar önce. amipten sonra kertenkeleden önce. kermit avaturkten umudunu kestin burayamı geldin :D[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy!
Öne çıkan mesajlar