Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ayrılmak istediğim kız arkadaşım içerde aglamkta .. ne kadar ayrılmak istediğimi sölediysem o kadar kötü oldum ne kadar ayrılmak istiyorum dediysem o kadar değerli oldum git dedim gitmedi . 3 sene oldu bundan önce değersizken şimdi değerli oldum anlamış değilim .. ayrılmak istemesen ayrılır ayrılmak istersin ayrılmaz. öle yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pes etme.. bırakmak istemese de, yeniden başlamak isterse de, zorlasa da, ağlasa da.. refuse resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Of berbat bişey. Ben bi de ayrılırken kızın annesi hastalanmıştı haberim yoktu baya ağlamıştı :( Kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 of abi kolay deil ya cıldırdı evime gitmek istiyorum diyor bir de içki içti nasıl bırakıyım şimdi ben mecburen çirkinleşmek zorunda kalıyorum o zaman da kendimden utanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lan kız içerde ağlarken sen paticike mi yazıyosun? Hakkaten utan yani kendinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 olayları an an takip ediyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu haberi vermek için kendi evini mi seçtin, dahası bu saati mi seçtin? git desen nereye gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bide alkollüyken bunu söylemek ne kadar doğru :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hırsızın hiçmi suçu yok durumuna geldi sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 patigüzin tayfası olarak son gelişmeleri dinlemekteyiz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 gayet doğal. bişeyin değerini kaybedince anlar insanoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yok ya kendi evimi seçmedim o saatte de sölemedim .. ben onun evinde söleyip gelmiştimm o peşimden çıkmış gelmiş . sonra da gitcem diye tutturdu .. sonra takip edemediniz olayları evine götürdüm .. sonra beni bırakmadı falan flam ayrıca sölerken alkollü falan değildi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kurtulduna dua et. ayrılmak gerçekten istiyosan ama gerçekten istiyosrsan :D aramıcaksın sormıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Sakın ona kıyamadım ay diyip de ilişkiyi devam ettirme. Gerçekten ayrılmak istiyosan geri adım atma o konuda. Sonrası daha fena oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bi de katı olmalıyım, ayrılmalıyım, olmuyor deyip, ayrılıp, üstüne suçluluk hissetme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 kararı nı kesin ver bitti ise bitti bitmedi ise bitmedi ona göre biçimlendir hayatını ağlıcak zırvalıcak ama sen rahatlıcan biraz bencil ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ayrılmaktan vazgecersen bu sefer o sana tekme basabilir. dikkatli ol. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eğer barışırsanız bi dahaki sefere o seni istemicek ve sen yalvarıcaksın. acımak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 en iyi söz... "seninle hiçbir sekilde gelecek gormuyorum" oluyo boyle durumlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 paticiktekiler neymiş bea... paticik paticik değil... kalpsizcik olmuş. Neyse ayrıl geri adım atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 dun ogrendim, beni sevmiyomus. onceleri "iliski istemiyom" diyodu, dun gece "sevmiyordum kirilma diye soylemedim" dedi, sonra "anladigim an soyledim" dedi, beni dusurdugu durumun rezaleti beni sevmiyo oldugu gerceginden daha fazla yikti. benimle gorusmeye, telefonlasmaya, florte devam ediyordu ayrilmadan once de sadece iliskilerden yoruldum diyerek gitmisti. bursaya otobuse bile o bindirmisti. demekki neymis yalan soylemis. eheh. naparsan yap kararli ol canim kardesim. bi insani seviyosan, onun seni istememesi yeterince acitir canini, uzerine boyle gel gitler yasatirsan daha da kotu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Son durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 son durum şu abi istemiyorum sevmiyorum dedim .. benim de seni bitirmeme izin ver lütfen falan dedi .. birazcık geri adım yaptım ama . hala kararlıyım . ya kafamda bitirdim kesin . aramaması için hattı falan değişmek istemiyorum cok da kırılsın istemedim .. böle iki arada kalmasını o istedi ben ona diyeceğimi dedim . onumuzde ki bir iki günde görücez artık nolucak .. benden bu kadar vazgecemiceni hiç düşünmezdim oysaki iki lafından biri ayrılıktı P.S : senle asla benim bi geleceğim olamaz da dedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 öyle ağır konuşmaya gerek yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hayırlı olsun 3 senelik bir ilişki bitirmek kolay değil haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar