Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Rig 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Guitar rig'i kurdum normalde line'a bağladığımda gitarı normalde ses alıyorum fakat Guitar rig herhangi bir dist. vermiyor. Fakat program lisanslı değil acaba ondan olaiblir mi?

yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj tarihi:
işte nasıl bir ayar olduğunu anlayamadım. herşeyi denedim neredeyse ama malsef olmuyor. ASIO kısmında rig driver 3 var sadece directsound kisminda kendi ses kartımı seçiyorum falan ama o zamanda dediğim gibi dist. vermiyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Directsound kullanmayacaksın.

Asio4all yükle. Onu kullan sound server olarak. Ama gerçek bir performans almak istiyorsan Zero-latency ses kartı alman lazım. 200 YTL'den başlarlar. E-MU tavsiye edilir paran varsa.

Ama Line 6'in Gearbox'unu daha çok seviyorum ben ama. Line 6 rulez!
Mesaj tarihi:
Bende Maximus Formula anakartının kendi ses kartı var SupremeFX II Yeterli oalcaktır sanırım?¿

@Xenocide
Guitar FX ile kayıt yapabiliyor musun?

Bu arada Asio4all yükledim ama orada kayıt için unavailable yazıyor moralim bozuldu. :(
Mesaj tarihi:
@bloodless

hayır işte onu yapamadım. çıkan ses dist.li ama kayıt edince normal taktığında çıkan clean sesi kaydediyor.

bide 200 liraya ses kartı almak yerine amfide alınabilir :D
Mesaj tarihi:
neyle kaydediosun ki ? eğer windowsun kendi sound recorderıyla yapıosan büyük ihtimalle kaydetemz. cubase fln bişey kur, onun içindeysen guitar rig i cubase'in plugini olarak açabiliosun mesela direk kaydeder o zaman belki.
  • Yeni Oluştur...