Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Arkadaşlar Guitar rig'i kurdum normalde line'a bağladığımda gitarı normalde ses alıyorum fakat Guitar rig herhangi bir dist. vermiyor. Fakat program lisanslı değil acaba ondan olaiblir mi? yardımcı olabilir misiniz?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi sürücü kurmak gerekiyormuş ona ama bilemicem nolduğunu. ben Guitar FX kullanıyordum çok kaliteli olmasada hoş bi distortion sağlıyordum pc'den. bide onu dene istersen
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hmm bi araştırayım. Bana Guitar rig tavsiye etmişlerdi onun için uğraşıp duruyorum. Saolasın
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 guitar rig de orda hazır patchler var heralde onları açmana rağmen vermio distortion ses ? input'u etkiliyicek şekilde ASIO ayarı yapmış olduğuna dikkat et.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 işte nasıl bir ayar olduğunu anlayamadım. herşeyi denedim neredeyse ama malsef olmuyor. ASIO kısmında rig driver 3 var sadece directsound kisminda kendi ses kartımı seçiyorum falan ama o zamanda dediğim gibi dist. vermiyor.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 işte bende o guitar rig'i çözemedim. dediğim sürücüde asio bu arada evet. bende aynı sorundan müzdariptim oyuzden guitar FX kullanıyodum, daha kolay ayarlaması
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Directsound kullanmayacaksın. Asio4all yükle. Onu kullan sound server olarak. Ama gerçek bir performans almak istiyorsan Zero-latency ses kartı alman lazım. 200 YTL'den başlarlar. E-MU tavsiye edilir paran varsa. Ama Line 6'in Gearbox'unu daha çok seviyorum ben ama. Line 6 rulez!
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bende Maximus Formula anakartının kendi ses kartı var SupremeFX II Yeterli oalcaktır sanırım?¿ @Xenocide Guitar FX ile kayıt yapabiliyor musun? Bu arada Asio4all yükledim ama orada kayıt için unavailable yazıyor moralim bozuldu. :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ses kartın yeterli olmayacaktır. Bak, böyle bir şey lazım. Asio4All hakkında yardım edemem. Hiç kullanmadım.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 @bloodless hayır işte onu yapamadım. çıkan ses dist.li ama kayıt edince normal taktığında çıkan clean sesi kaydediyor. bide 200 liraya ses kartı almak yerine amfide alınabilir :D
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 neyle kaydediosun ki ? eğer windowsun kendi sound recorderıyla yapıosan büyük ihtimalle kaydetemz. cubase fln bişey kur, onun içindeysen guitar rig i cubase'in plugini olarak açabiliosun mesela direk kaydeder o zaman belki.
Öne çıkan mesajlar