Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cheap Shot Trick


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Belki hepiniz biliyorsunuzdur ve uyguluyorsunuzdur ama ben druid forumlarında gördüm az önce.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5275901223&sid=1

Şimdi şöyle önce sap atıyor rogue, daha sonra cs vuruyor fakat ya makro kullanarak ya da 90 derecelik bir açıdayken cs vurup white dmg vermeyerek sap'ı bozmuyor. Böylece tekrar restealh olup bir cs daha vuruyor. Böylece premeditation kullanmadan ccdeyken 5cp'ye ulaşmış oluyor arkadaş.

İşin komik tarafı okurken farkettiğim üzere tamamen oyun mekanikleri içerisinde ve bug abuse vs. değil.

Açıkçası CS'nin dmg vermediğini biliyordum ama böyle birşey aklıma hiç gelmemişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:
BC öncesi çok popülerdide şu dönem hiç kullanan görmedim belkide önüne gelenin rogue rollemesindendir :P yada trinketlerden...


Bunu da trinketlemezler ki, sap zaten eğer çok abuk subuk bir durum olmazsa trinketlenmiyor, öyle bir durumda da rogue bunu yapamaz zaten, illa ki birisi combata sokar rogue'u. CS' de trinketlenmiyor zaten, çünkü arkasından KS geliyor herkes onu trinketleme taraftarı ya da UD olmayanlar fear vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kim uraşır böyle cingen işlerle anlamadım gitti =)

Alıyosun initiative'i extra combo dalgalarını. Zaten prem + cs ya 4 yada 5 combo ediyor. Yani böyle alengilli işlere girmeye gerek yok. Ayrıca oyunda onca stun resist şeysi varken resist'ledi diyelim adam nedir olan şeyler bunlar. Blizzard'ın backstab dodge parry edilemez diye eşşek kadar tip yazıp sonrada bunları dodge parry ettirdiği varsayılırsa buna fix isteyen yansın bitsin =) Birde eskiden expose armor için bunu yaparlardık CS versiyonunu hiç düşünmemiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...