Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Merhaba; Diyelim www.hedehodo.com/resimler/1.jpg 2.jpg vs diye bi suru resim bu uzantıda ve hepsi erişime acik..Direk goruntulenebilir yani.Ben bu subfolder da ne image varsa indirmek istiyorum..hangi programla nasıl yaparım en kolay , ufak bi tutorial yaparsanız cok can olursunuz :) program bi de 100-300 .jpg leri al sdce gibi opsiyon yaparsa ayrıca bi artı daha olur :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 free download manager'ın öyle bir özelliği vardı ama ezberimde yok ki anlatayım. bakıp da anlatacak zamanım yok maalesef. bir çok yeni download manager'ın da bu özelliği vardır muhtemelen. http://www.freedownloadmanager.org
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 FlashGet i acıyorsun. Klavyeden "F7" yada "Tools>Site explorer" yaparak site explorerı başlatıyorsun. Adres kısmına resimlerin olduhu dizini yapıstıryorsun ve enter. Sagda tum resimleri goreceksin. O resimlerin birini işaretleyip ctrl+a yapıp hepsini seciyorsun. Sonra sag tıklayıp "Download" du seciyorsun. Hepsi flashgete eklenicektir. Kolay gelsin.
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok flashget beceremedi..free dl manager yapıyor ama sanırım..flashget verdiginiz indexteki resimleri tarıyor..benim alıcagım sitede fotolar ftp server da durur gibi duruyor.sanki ftp ile baglanıp alıcakmısım gibi..o resimler bi sayfada durmuyor , flashget de o yuzden bulamıyor
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yoo ben yiğitözgür şeysinden tüm fotoları çekmiştim mesela
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Kithnos said: Diyelim www.hedehodo.com/resimler/1.jpg 2.jpg vs diye bi suru resim bu uzantıda ve hepsi erişime acik.. Ilk mesajında bu şekilde bişey soylemissin. Şimdi ise resimler bi sayfada durmuyor diyorsun. Tam olarak anlayamadım. Ben bu yontemle bir cok resim indirdim. Eger her resim ayrı linklerde ise ozaman sana tavsiyem MetaProducts Offline Explorer
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bi seferlik bişeyse söyle burda ya da özel mesaj falan at link listesini oluşturup vereyim. hepsini birden eklersin sonra flashget'e falan.
Öne çıkan mesajlar