Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanal pc


DeadSkinMask

Öne çıkan mesajlar

kullanmak için internet bağlantısı ve internet tarayıcısından başka bir şeye ihtiyaç duymayan sanal bir pc ye sahip olduğunuzu düşünün. üzerine istediğiniz uygulamaları yüklüyorsunuz,seçenekleri belirliyorsunuz,masaüstünüzü zevkinize göre düzenliyorsunuz ve nerden bağlanırsanız bağlanın, hep en son bıraktığınız gibi buluyorsunuz.işte ghost VC adlı internet sitesi,"her kullanıcıya sanal pc" sloganyla bu amacı yerine getirmek üzere kurulmuş.nasıl çalıştığına gelince önce http://www.g.ho.st adresinden siteye girerek kendinize bir hesap oluşturuyorsunuz.daha sonra doğrudan internet tarayıcınızın ekranınında açılan işletim sisteminin nasıl görüneceğini ve hangi uygulamaları kullanacağınızı belirliyorsunuz.

bu pc üzernde resimlerinizi görüntüleyebilir, e-maillerinize bakabilir,döküman oluşturabilir, ve ürettiğiniz tüm dosyalar sizin için ayrılan 5gb lık depolama alanında saklayabilirsiniz. işin en güzel tarafı, kullandığınız pc yi değiştirseniz de programşanızı ve dosyalarınızı Ghost VC altında daima en son bıraktığınız şekliyle bulabilyorsunuz.
böylece "bu bilgisayarda kullandığım program kurulu değil" veya "yazdığım ödevin son halini diğer pc de unutmuşum" gibi sorunlarla uğraşmanıza da gerek kalmıyor.

ps:bilim teknik 2008 ağustos sayısından alıntıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...