Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1861&no=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 İngiltere'de sadece erkekler peruk takıyor heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Reşit Düşüp kalkmayan bir ALLAH Düşüp kalkmayan bir ALLAH... Azgın nefislere ibret olsun.. İbret olsun...... 08 Ağustos 2008 Cuma 11:13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 çok yazık olmuş kıza ya..baya da güzelmiş. yalnız o reşit gitsin ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kellik yakışmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bu Reşit ve versiyonlarının aslında tek bir kazmanın fakeleri olduğunu düşünüyorum. Yoktur yani bu kazmalardan başka, prototip sanırsam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 o diil de bi karikatür vardı uğur gürsoyun adamın biri ısıgı açıyo sonra diger tip kalkıyo bi anda saçlar yastıkta filan koyabilicek var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dyna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Spidee said: Bu Reşit ve versiyonlarının aslında tek bir kazmanın fakeleri olduğunu düşünüyorum. Yoktur yani bu kazmalardan başka, prototip sanırsam bu. doğru olabilir. bende şimdi yazıcaktım istisnasız heryerde böyle bi kazma var diye ama bunlar 1 tanede olabilir cem yılmazın fıkra konusunda değindiği gibi, "adamın biri, -yine aynı adammı bilmiyorum- belkide hep aynı adam yapıyor bunları bizede farklı fıkralar diye yutturuyolar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 mulgear6 said: o diil de bi karikatür vardı uğur gürsoyun adamın biri ısıgı açıyo sonra diger tip kalkıyo bi anda saçlar yastıkta filan koyabilicek var mı? :D ahahah hatırladım :D süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aquila said: dyna? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben hala anlamadım bu olayı. Neden işsiz kalsın? Perukdenen bi olay var? Erol Evgin yıllardır takıyo işini falan kaybetmiyo "saçın yok" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tak demişler takmamış raatsız ediyomuş öle yazıyo :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nilep gercekten okumadan yaziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1861&no=6 internethaber said: O geceden sonra televizyon ekrenlarına çıkmayan Gail Porter "Benden peruk takmamı istediler ama ben buna dayanamıyorum" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Sabah okudum tamamen de, aklımda kalmamış o kısmı. Kusura bakmayın. O zaman kadın da işsiz kalsın yani, takıver peruğu ne olacak. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yalnız saç nası bi olaymış yau. kadın bi anda çirkin bişi olmuş böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 takmak istememiş işte. perukla rahat edememiş. acaip travmatik bi olay ya bi gecede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 En büyük korkularımdan da biridir. Rüyalarımda bi anda saçlarımın döküldüğünü, kel kaldığımı falan görürüm bazen böyle. Korkuyla uyanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 saclar degilde vucuttakiler gitse bi gecede, cok mutlu kalkarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yorumlara gel yuksel2805 Türban saçı saklar Türkiyeye gelsin Türban taksın .İstediği TV ye çıkabilir türbanla.... 07 Ağustos 2008 Perşembe 18:17 Reşit Düşüp kalkmayan bir ALLAH Düşüp kalkmayan bir ALLAH... Azgın nefislere ibret olsun.. İbret olsun...... 08 Ağustos 2008 Cuma 11:13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aquila said: saclar degilde vucuttakiler gitse bi gecede, cok mutlu kalkarim. Ne yazıkki biri gitmeden diğeri de gitmiyor :( Bu kadın yine iyi kurtulmuş diyorum. En azından kaşları duruyor. Böyle tanıdığım biri var. Kaşları, kirpikleri ve geriye kalan tüm kılları dökülmüş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 la şu ünlü hakemde bu olaydan hastalanmamışmıydı ? neydi adamın ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Collina mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar