Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spawn The Death Angel [Resimler]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iste Al Simmons(a.k.a. Spawn) abimizin dehsetengiz resimleri alın tepe tepe kullanın hatta bildiiniz varsa sizde koyun bi link gozumuz gonlumuz acılsın.
Not: Kimi resim kotu olabilir herhangi bi sıraya gore koymadım bunlar guzel deılmıs die kapatırsanız sizin zararınıza.
not2:Dahası spawn galerilerimde var ama web alanım yok beles web alanı bılen varsa yada resimleri kendi web sitesine koyabilcek varsa irtibata gecerse cok makbul gecer.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 15 Aralık 2002 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
israrla spawn cizgi romanlarini ariorum (turkceye cewrilmis iki cilt halinde ama ciltler pelinde parcalanio insanin cok kalitesiz)1. ve 6. sayilarinin pdfsi war sadece uhuhu[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
doggy 1-100 bitti elimde..
pdf degil ama istersen pdf'ye çeviririm..
jpg tek tek scanlenmis hepsi..

istersen gönderirim cd'ye çekip[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
22 daha iyiymiş[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 15 Aralık 2002 02:49 tarihinde demiş ki:
israrla spawn cizgi romanlarini ariorum (turkceye cewrilmis iki cilt halinde ama ciltler pelinde parcalanio insanin cok kalitesiz)1. ve 6. sayilarinin pdfsi war sadece uhuhu[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)

bende ilk sayılarının orjinal ciltleri war 4 adet hatta sanrm 2 tanede başka bi sayılarının ciltleri wardı uzun zamandr bakmıorm unuttm[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
bide spawn vs batman crossover war almancadır kendisi.
Batmanin spawnu başta tokatlaması yüzünden delirmiştim
bide telk tek sayılar war 20 civarnda
kadıköyde bi saahfım war geldimi bana orj sayılar sölüo hemen beni görünce :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
Spawn The Impaler 1-3
Batman And Spawn
Spawn 1-100, 130-132
Spawn Angela 1-3

var bende hepsi tek tek jpg scanlenmis..
isteyene pdf'ye çekip yollarim

Spawn 101-129 ise yolda..[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
  • Yeni Oluştur...