nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nasıl öpüşüyorsunuz kızlarla tükmüklü tükmüklü diye soruyodun?? bana yalnış gelmişsin mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Takıldım be canım sıkılıyo evde :D Hemen ciddiye aldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ve bu bölüme saygımdan, sahneyi koymazsam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ouuvvv kesinlikle +1 garadia^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bilançoyu ilk seferde tutturması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bende o mesajı attım dıye bakıyodum gırdım diablo 3 topiğine baktım mesahj yok, nerde dye arıyodum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 işte "PATİCİK GAY SİTESİİİİİİ " demelerinin nedeni. seksi erkeğin nasıl olacağına erkek karar veriyor/vermeye çalışıyor hala. harbiden burası gay doluymuş. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 seksi erkek nasıl mış öğrenelimki kızları düşürelim derdimz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Siz de gay olmaya çok meraklısınız arkadaş, her mesaja "Aha gay sitesi olduk" diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gay sitesi olsada rahat etsem diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Erkeği seksi kılan unsurlar hakkında duvar örmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 oper said: işte "PATİCİK GAY SİTESİİİİİİ " demelerinin nedeni. seksi erkeğin nasıl olacağına erkek karar veriyor/vermeye çalışıyor hala. harbiden burası gay doluymuş. O.o tabi canıım tamamen takılıyorum kardesim kızlarda zaten seksiliklerini, dikkat çekiciliğni sadece erkeklerin direktiflerine göre yönlendiriyo emin ol sen kendi özelliklerini ortaya çıkarmakta sadece füme jöleni kullanıyosan, başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Füme jöle nedir? Erkek dediğin; -Kahverengi kıvırcık - dalgalı arası uzun saçlı, -Tercihen en az 1.90 boyunda -İkiz kenar üçgen vücutlu, (üçgen aşağı doğru daralacak yalnız, çoğu türk erkeği burada bir yanlış yapıyor) -Geniş omuzlu, -Hayvan gibi değil ama kaslı, -Göbeksiz, -Sporcu olmalı. *El sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 alla alla... neden bu kadar ciddiye aldınız yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 2738 pack çok önemli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Erkek dediğin; -Ciddi görünen ancak, içerisinde hafif nükteler bulunan postlar atar. -"Bunu sana yazmadım ki" postu karşısında ise diyebilecek bir kaç sözü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Xelee said: 2738 pack çok önemli asdf Tabii ki önemli, o bir not gibi adeta, ben kız tavlayamadım tek umudum plajlar der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 röpdeşambr, pardüse,sarımsak,meyva, associated press gibi bilinmeyen kelimeleri doğru yazıp okuyabilme melekesi, siyah kayışlı metal ördek, ince kablolanmış kandil simidi, tarlalarda karga kovalayabilme yetisi, boyuna asılmış 9'luk joypad, ödenmemiş igdaşfaturası, su kesintilerine karşı önlem olarak alınmış 2004 mart fhm dergisi ve son olarak dizlerin altına kadar uzayan bermuda şeytan üçgenidir erkeği seksi kılan unsurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dasaaa said: röpdeşambr, pardüse,sarımsak,meyva, associated press gibi bilinmeyen kelimeleri doğru yazıp okuyabilme melekesi, siyah kayışlı metal ördek, ince kablolanmış kandil simidi, tarlalarda karga kovalayabilme yetisi, boyuna asılmış 9'luk joypad, ödenmemiş igdaşfaturası, su kesintilerine karşı önlem olarak alınmış 2004 mart fhm dergisi ve son olarak dizlerin altına kadar uzayan bermuda şeytan üçgenidir erkeği seksi kılan unsurlar kusursuz tanım. aynen katılıyorum kelimesi kelimesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Spidee said: Seksi dediniz geldim. Erkek dediğinin göğüs kılları maça şeklinde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 burtonesk said: dasaaa said: röpdeşambr, pardüse,sarımsak,meyva, associated press gibi bilinmeyen kelimeleri doğru yazıp okuyabilme melekesi, siyah kayışlı metal ördek, ince kablolanmış kandil simidi, tarlalarda karga kovalayabilme yetisi, boyuna asılmış 9'luk joypad, ödenmemiş igdaşfaturası, su kesintilerine karşı önlem olarak alınmış 2004 mart fhm dergisi ve son olarak dizlerin altına kadar uzayan bermuda şeytan üçgenidir erkeği seksi kılan unsurlar kusursuz tanım. aynen katılıyorum kelimesi kelimesine. ben de ancak yazar arkadaş bazı yerleri atlamış. eksikleri tamamlamak adına kendisinden özür dileyerek eklemelere başlıyorum.. öncelikle siyah kayışlı metal ördek aluminyum olmalıdır, kandil simidi ise yaklaşık 8cm çapında ve 1,5cm et kalınlığında olmalı ve tantuniden yapılmalıdır. tarla sadece üzerinde dev ayak izi resmi olan cıvata tarlası olmalıdır. 9'luk joypad esnetilmiş pleksiden tutamaçlarla donatılmış olup 2x2x12mm ebadındaki postit tam ortasından fotokopi ile çıkartılmalıdır. ha unutmadan salıya kadar iki pul getirmelisiniz, triportörlerden sınav yapıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar