oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok ideal türk erkekleri diyeyim. yoksa süper ingiliz aksanıyla konuşan erkeklere asla hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 benimde var kıçımda gamze. isterseniz koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 koy lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 olmaz utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 cons zaten sen benim tek aşkımsın bliyosun di mi erkeğim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 said: kılsız(paticek bildiğimiz biri kadar da kılsız değil) -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ahahhahahahahahah kılsız sdfgxcvhjag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sen diil xunn merak etme sen başka biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Hava sıcak, terler ondan. KILSIZ DA DEĞİLİM HANİ. BENDE VARYA, BİR KIL VAR, OFFFF!!! :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 N-c said: kılsız(paticek bildiğimiz biri kadar da kılsız değil) nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 peki erkeklerin kendilerini seksi kılan unsurları bulması ne kdr seksi bırakın kızlar bulsun arada bir kaç kız yazmış heralde bişiler de çoğunluk tabiki bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 burtonesk said: yok ideal türk erkekleri diyeyim. yoksa süper ingiliz aksanıyla konuşan erkeklere asla hayır demem. Are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 güneş gözlüğü. güzel kesilmiş saç.orantılı kıl. güzel vucut. güzel bir burun .gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 N-c said: çok minik bi göbek yani eli koyduğunda el kıvrımıda tam oturcak şeklde ama o göbeğe ramen kasıkların ordaki kaslar var ya neyse onlar çok hafif o da olcak belinde gamze olcak gülüş çok önemli saçlar mümkünse kısa(en kısasından) spor giindiğinde de şık giindiğinde de kıyafeti düzgün taşicak hafif esmer tenli kılsız(paticek bildiğimiz biri kadar da kılsız değil) ve teni pürüssüz olcak ses tonu çok önemli ha bir de boş konuşmicak bitirdin beni kadın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 N-c said: çok minik bi göbek yani eli koyduğunda el kıvrımıda tam oturcak şeklde ama o göbeğe ramen kasıkların ordaki kaslar var ya neyse onlar çok hafif o da olcak belinde gamze olcak gülüş çok önemli saçlar mümkünse kısa(en kısasından) spor giindiğinde de şık giindiğinde de kıyafeti düzgün taşicak hafif esmer tenli kılsız(paticek bildiğimiz biri kadar da kılsız değil) ve teni pürüssüz olcak ses tonu çok önemli ha bir de boş konuşmicak oha beni anlatmissin resmen deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ayriyetten asansördeki kariyer yapmış takım elbiseli ve mis gibi traş kolonyası kokan erkek kadar da seksisi yoktur.. daha yeni karısını öpmüş arabasına bincek falan çok para kazancak.yerim ben öyle adamıX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 golddigger isabel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok ayıp böyle laflar aman aman=) kimsenin parasında gözüm yok!! hain kadın müzeyyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 seksi olunca noluyo ki ne farkediyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Seks yapıyon seksi olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 IsAbeLLa said: ayriyetten asansördeki kariyer yapmış takım elbiseli ve mis gibi traş kolonyası kokan erkek kadar da seksisi yoktur.. daha yeni karısını öpmüş arabasına bincek falan çok para kazancak.yerim ben öyle adamıX(:Traş kolonyası yuzunden ölücez ben sana diyeyim göbeğe rep(gobeksiz insan gercek gelmiyor bana,oyun karakteri gibi ne o oyle) kalın kaş sakal ftw cok uzun ya da cok kısa saç nick cave,tom waits tonunda bir ses yemek yapabilite,en azından tatlı yapabilite bordo polo yaka tişört(yakısmayan adam gormedim) ya da hatta bu daha makbul bord,kahve ya da yeşil tonlarda iri kareli oduncu gomleği bir de bunlar surekli yumusatıcı koksun mumkunse ben kaptırdım oyle ya ciddiye almayın beni hayallerimle yalnız bırakın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Pis ve ukala insanlar seksi oluyor genelde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dirty diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 -Dark_Angel- said: Seks yapıyon seksi olunca. o zaman herkes seksi çok saçma seksi olmak bence çok önemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar