barbu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben de aldım peti de tabardı da =) rare ikisi de dedikleri gibi degerini bilin hele ki pet bir daha olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tabardla alakasız.. pet şansa geliyor ama o şans da yüksek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Toplam 20-25 tane falan BG kazandım heralde dünden beri daha pet gelmedi. Bir de tamamen şans di mi? Yani ne blim listede en tepede bulunmak falan gerekmiyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yakında orgrimmar ve stormwind de "lüzumsız işler müdürlüğü" diye bir bina kurulacak. olimpiyat tabardından sonra yemek önlüğü ve tavşan terliklerde koysunlar bari :) pet olarak ta mutfak robotu isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şansa falan değil herhangi bg'den tabard kazandığın bg'den pet geliyor. 2.-3. sadece mail in olağan gecikmesi... main char ıma bg'den çıktığım an geldi ikiside (bg misery :D) alt char ımda 40 dakka sonra falan geldi (bg vindication :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 4 defa av leechledim, hem pet hem tabard geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ilk oyundan geldi bana da direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Privhunter said: şansa falan değil herhangi bg'den tabard kazandığın bg'den pet geliyor. 2.-3. sadece mail in olağan gecikmesi... main char ıma bg'den çıktığım an geldi ikiside (bg misery :D) alt char ımda 40 dakka sonra falan geldi (bg vindication :D) Valla şanslıymışsın o halde. Dediğin gibi olsaydı 3 gün gecikmiş demekti bende mail :) 3. gün sonunda toplam 30 tane falan AV ve 2 adet Warsong yapınca geldi anca. Şimdi de diğer karakterime zorlicam hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 70 karakterlere ilk winde geldi 66 alta zorluyorum <. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 2 karakterede ilk denemede tabard geldi pet 4ü 5i zorladı zor geldi biraz :P lvl 12 rog var onlada girip alsammı diyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 buradan arenada stealth karakterle oynayan arkadaşlara sesleniyorum Arkadaşlar siz her ne kadar stealth olsanızda o arkanızdan dolanan ejderha kılıklı pet sizin kuyruğunuzdan ayrılmıyor... Dolayısıyla stealth oldum aman beni göremezler diye bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ahahah benim milyar tane guzel petim var anca raidlerde kullanabiliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 @mulgear6 O zaman WoLK gelince epey bir banka slotun boşalacak demekki. Çünkü tüm petler spell booka işlecek, item halleri silinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oha oha oha ayy canım blizz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oha harbimi bende pet koleksiyonu yapmaya başlayabilirm o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 O zaman bir mutlu haber daha vereyim size. Tüm bineklerde aynı şekilde spell booka girecek artık item olarak görmeyecez. 30 tane bineğiniz varsa onlardan da kurtulacaksınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Horde karakterlerimle rahat aldım da.. Alliance da bi karakterim vardı Alliance de BG'lerde çok ezik olduğundan daha galibiyet yüzü göremedim alamadım artık bitene kadar olimpiyatlar bi pet alırım umarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 10-12 oyun kazandım gelemdi bir ekre leeche bıraktım... ondan sorna geldi.. demekki leecherlara geliyormuş ben onu anladım petli ne akdar adam varsa gözümde leecherdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hangi battlegroup'mus ya o alliance'ın ezik oldugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Arathi Bashin ve Warsong her level aralığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yok battlegroun değil group'u sordum :) sen oynadıgın realmi soylesen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Valla random giriyorum. Argent Dawn sererındayım. Da BG'ler zaten karma değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 simdi soyle oluyor; senin bulundugun realm ve bi kac sayıda farklı realm aynı battlegroup'ta toplanıyor. tum realmler boyle battlegroup'lara bolunmus sekildedir. sen battleground'a girdiginde sadece kendi realminden oyuncularla değil senin bulundugun battlegroup'un barındırdıgı diger realm oyuncularıyla da oynarsın. mesela senin battlegorup'un bloodlust. aynı battlegroup'ta bulunan realmler Burning Legion, Crushridge, Daggerspine, Deathwing, Dragonmaw, Dunemaul. alliance'ın ezildigi bir battlegroup yok diye biliyordum ben o yuzden sordum sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Haa tamam.. Ben battlegroup olayını bilmiyodum. Karma alıyolar direk sanıyodum. Burda Alterac Valley'de Alliance baya iyi. Diğerlerinde pek tutunamıyo ama. Hatta dün gece nasıl olduysa ardarda 3 kere Alliance kazandı AB'de. Herkes "oha ilk defa görüyorum nası yani imkansız" diye şoktan şoka giriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar