aritra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dvd'yi edinen var mı? yarın almayı düşünüyorum, eleştiriler iyi. kaldı ki konser gazisiyim, farzdır almam : )
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dvd'den hemen sonra verdikleri konserde dahil olsa alcaktım. Malum şebnem ferah The Trooper söylemiş.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 nası ya trooper iron maiden şebnem ferah 1987 pentagram ne lan bunlar !?
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 1987 baya güzel bi dvd kesinlikle almanı öneririm. şebnemle falan alakası yok bu arada tabi heh.
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 neki o biraz bilgi falan verseniz keşke böle konular açınca ben hiç duymamıştım.
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 pentagram'ın bkm'de 2007 yılında verdiği konser dvd'si. bugün alıcam bakalım.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 20.yıl şerefine verdikleri konserin yine 20.yıl şerefine bastırdıkları dvdsi. 1987-2007 hesabı isim de ordan geliyor. 1 yıl oldu çıkalı yalnız geç kalmışsınız biraz :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Xenocide said: dvd'den hemen sonra verdikleri konserde dahil olsa alcaktım. Malum şebnem ferah The Trooper söylemiş. Hadi ya trooper mıydı o şarkı? O kadar ötü söyledi ki.. Zaten odvd tanıtım konseri komple çok kötüydü, Pentagram başta yarım yamalak bi şarkı bi kaç şarkı çaldı, sonra bir grup popçu/rockçı kendini eğlendirip gitti. DVDye gelirsek çok güzel. Yani beklentileri abartmamak lazım, bir iron maiden DVDsi ya da bi live shit değil tabii ki. Ama kendi çapında gayet güzel, Pentagram çalabileceğinin en iyisini (ya da çalmak istediği kadar) çalmış, 6, 7 kere Pentagram izledim diğerleri yanına bile yaklaşamaz performans olarak, bi daha da bu derece bi performans izletmez Pentagram. Bence metalci insanın sahip olması gereken bi dvd.
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 çıkış tarihi nisan 2008 yahu : )
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ya DVD çıktıktan sonra pentagram 20. yıl konseri verdi işte ama bildiğim kadarıyla o konser dvd'ye dahil değil. Şebnem Ferah'ta çıkıp The Trooper söylemiş o konserde. yuutupta bikaç kalitesiz video var merak edenler için. ben ordan gördüm
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 aldım, tekrardan konserin içinde hissettim. ekstraları yetersiz olsa da konser başlı başına kurtarıyo zaten dvd'yi. epey kalın bi fotoğraf albümü falan da koymuşlar içine.
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya pentagram hep aynı ya bilmiyorum bide herşeye çıkıyolar yakında doğum günü partilerinde fln çalmaya başlıycaklar bana çok sıkıcı geliyo yaptıkları müzik bi gaz veren bir var bide lions in a cage gerisi at çöpe
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zeytinli'de de çıktıktan sonra stüdyoya giriyorlar 2008'de başka konserleri yokmuş. Anlaşılan yeni albümleri için biraz paraya ihtiyaçları vardı ki festival kaçırmadılar..:)
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya türkiyede bilmiorm metalin durumu nedirki bir heavy ci trash ci aslında boşa uğraşmış gibime geliyor ya yani bende bunu düşünüyodum türkiyede metali yaygınlaştıralım işte ne bilim hayaller fln ama yani sanmıyorum adamlar 20 sene olmuş şurda klipte popo sallamaktan başka işe yaramayan hatunlardan daha çok kazanmıyolar tahminimce
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 konserin içinde pentagram'ın rock'n coke konserini de koymuşlar gizli olarak. ana menüden fotoğraf albümünü açıp sonuna kadar izleyin. sonra ana menüde bonus diye bi seçenek çıkıcak. şifre olarak 1987 yazın ve rock'n coke konseri başlıyo.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 JD said: Ya türkiyede bilmiorm metalin durumu nedirki bir heavy ci trash ci aslında boşa uğraşmış gibime geliyor ya yani bende bunu düşünüyodum türkiyede metali yaygınlaştıralım işte ne bilim hayaller fln ama yani sanmıyorum adamlar 20 sene olmuş şurda klipte popo sallamaktan başka işe yaramayan hatunlardan daha çok kazanmıyolar tahminimce yahu adamlar sanki ticaret yapıyor nasıl bir bakış açısı ki bu. kınadım bu bir. adamlar istediği müziği istediği şekilde yapıyor bu da dünyanın en güzel şeyidir bu da iki olsun. allahınız para olmuş dikkat edin derim :P
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 EagleEye said: nası ya trooper iron maiden şebnem ferah 1987 pentagram ne lan bunlar !? "1987 pentagram dvdsinde, 2008de bkm konserinde şebnem ferahın seslendirdiği iron maiden - the trooper yok." halinde bu cümle =)
JD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yav said: JD said: Ya türkiyede bilmiorm metalin durumu nedirki bir heavy ci trash ci aslında boşa uğraşmış gibime geliyor ya yani bende bunu düşünüyodum türkiyede metali yaygınlaştıralım işte ne bilim hayaller fln ama yani sanmıyorum adamlar 20 sene olmuş şurda klipte popo sallamaktan başka işe yaramayan hatunlardan daha çok kazanmıyolar tahminimce yahu adamlar sanki ticaret yapıyor nasıl bir bakış açısı ki bu. kınadım bu bir. adamlar istediği müziği istediği şekilde yapıyor bu da dünyanın en güzel şeyidir bu da iki olsun. allahınız para olmuş dikkat edin derim :P Aga adamlar milyonları götürsün demiormki zaten adamlarda suç bulmuorm türkiyede suç buluyorum tabiki yani piyasa concon şarkı yapılcağına içinden gelen yapılmalı yanlış anladın beni=(
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yani boşa uğraşıyolar demişin de ondan şeettim ben de o yüzden yanlışım varsa affola sfd
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yok hani hmm nasıl desem 20 yıl baya uzun bi süre yani pentagramın türkiyedeki konumuda belli ama ne biliyim hani insan yurtdışına fln açılır türkiyede metalden ekmek çıkmaz kimseye ya mainstream olmadıktan sonra
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yurtdışına açıldılar zaten, bayaa da oluyo açılalı. yurtdışında the pentagram isimli başka bir grup olduğu için karıştırılmaması adına mezarkabul ismiyle biliniyorlar.
JD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 O zaman yaptıkları müzikte başarısızlar demekki
Öne çıkan mesajlar