senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 yaşlıyız artık ya kafa kaldırmıyor bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 rock fest'ler 2007'de bitmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 olum ben de geldim 1 günlük hayvan gibi sıra var gençler dizilmiş azimle rakı falan içmeye gitcek gibiyiz o sıra beklenmez asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 vip girişim varmış neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Gitmedim ama netten izlediğim vloglardan baya varoş bir festivale dönmüş zeytinli rock fest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 2005'te çadır alanında görevliydim lan ben, huysuz ihtiyara bağlıyorum gidince. 2015'te gittim, geçen sene pas geçtim. Bu sene tekrar gidebilirim de, her seferinde daha yorucu oluyor kamp alanı. Zeytinli sonrası bisikletle güney'e kamp ata ata gitmeli bi tatil planlıyorum ama kondisyonu toparlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 10 sene önce daha mı güzeldi yoksa biz mi yaşlandık anlamadım. Geçen sene sırf Akçay 'da rakı balık yaparız diye gidip uğramıştık.Oldukça kalabalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Popüler oldu o yüzden bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 10 sene once ulke altin devrini yasiyordu etkinlik festival acisindan. Rock gruplari zirvedeydi. Dunyanin tum unlu yabanci gruplari tek tek geliyodu. Foca-zeytinli vs muthis atmosferler vardi. Noldu? Alkol firmalarinin sponsorlugunu engellediler. 30-40 tlye 30-40 tane grubu baska turlu izleyemezsin. Sppnsorlar gotiruyordu olayi. Son 2_3 yildir patlayan bombalara gelmeden bitti yani olay. Simdi sikindirik zorlu AVM'ye gelirse gelio arada bir iyi dj'ler hipster gruplar falan. (gecen o arada rock gruplarini birakip djlere gecmisim ben de meheh) Sictilar ulkenin agzina. Ne guzeldi lan 2000'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 foça'da harun tekin konser bitiminde sahnede koşarak çemberler falan çiziyodu çok güzelsiniz lan barışa inanın falan (gibilerinden bi tirad eşliğinde) çok hoşuma gitmişti pezemeng kappapride erkin babayı izlediydik teoman duman falan sabah 3-4'e kadar çaldıydı. hemen yan taraf deniz kıyısı oyş tabi o zamanlar 5 biraya gecemiz şen şakrak geçiyodu başka şey de aramıyoduk of ulan ya çok üzülüyorum büyümek çok boktan değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 zeytinliden aldigim cadiri focada birakmistim yanimdaki cadirin fermuarini da kitlemistim gitmeden ajsgfdjadalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yav'ın sponsorluk ve festival konusunda dedikleri %100 doğru ya. devlet eliyle öldu bu ülkede festivaller, alt kültürler. helal olsun 10 yılda sıfırladılar kültürümüzü. askeriyeden bile önce bize saldırdılar resmen (btw o sıralar paticikte bugünde şeriat gelmedi postlanıyordu lel) orta doğunun festival cenneti olabilirdik, arap, iranlı akıyordu festivallerde ülkeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yav said: of ulan ya çok üzülüyorum bu ülkede büyümek çok boktan değil mi :( fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yav said: Simdi sikindirik zorlu AVM'ye gelirse gelio arada bir iyi dj'ler hipster gruplar falan. zorlu psm neden sikindirik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar