Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 evet çadırları kurun yan yana takılın için kafa sallayın yüzün kız tavlayın ama birbirinizden kopmayın evet gelenler gidenler selam yollamak isteyenler daima ilk bakkaldan içkimi alıp hemen kaldırama oturur akşama kadar içerim beklerim yanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 on my way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 izni de koparmısım yıldızlar bile tutamaz cilgin atmaya az kaldı... not:cute nerdesin ula ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 geliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zytinli fest nedir yaf ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 zeytin festivali işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 geliyorum. telefon ağının host'u kim olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben arkadaşlarla gelicem büyük ihtimal, sizin yanınıza da uğrarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yüksek bi yere paticik direk bayrak bilmemnesi dikin görürsek uzaktan gelelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 paticik t-shirtünü giyerim ben ordan tanırsınız euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 şimdi pru ile ferrero telefonlarını almış o zaman pruyu merkez ilan ediyorum ve bana telefonunu vermesini istiyorum : ) ve gelenler pascalnouman PrudenT ( buluşmak isteyenler bu adamdan cep telini istesin ) Ferrero tunca Dynun Llama cerebralis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 belirsizliğini koruyor durumum.gelirsem elbet bulurum sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben de geleceğim çok büyük ihtimal her ne kadar şu anda üşensem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben de geleceğim büyük ihtimalle, org. ayarlayan arkadaşlardan birinin telefonunu ÖM ile atarsanız güzel olur, ya da ben atayım bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zeytinliye gidis-donus tur org ayarlayan varsa ÖM plx. araba ile gelecek varsa alkol ayarlarız.araba kamp alanı dısında olacagına gore sorun cıkmaz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 isteyin benden numaramı bakim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 roket adam said: Ben de geleceğim büyük ihtimalle, org. ayarlayan arkadaşlardan birinin telefonunu ÖM ile atarsanız güzel olur, ya da ben atayım bi ara. PrudenT ten alıyorsun numarayı merkez nokta orası herkez onun yanına yanaşıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Eee evet arabası olan arkadaşlar ayrıca bi belirtirse çok iyi olur. Araba lazım değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çadırlari yanyana kuralim.Birlikten kuvvet dogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Prudent organizasyon yaparsa yalan olur baştan soyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Arkadaslar herkesi toplicak biri yokmu söyle msn/telefon fln haberleşelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Letsgetthesunshine said: Prudent organizasyon yaparsa yalan olur baştan soyleyeyim. sen kimsin be =p ben organizasyon falan yapmıyorum, herkeste benim telefonum var bi şekilde bi araya toplıcaz işte konuşa konuşa =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Oz desem izmirde 46543216546 kere cagırıpta gelicem diyip ektiğin insanlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 akaşsljka küçüktüm lan korkuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben öyle böyle gelirim , patiler falanda var. severim festivalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar