Aye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gelen var mı? ben geliyorum. ayrıca bu barisarock son kez düzenleniyor olabilir. öyle duyumlar aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Düzenlenmesin zaten. Uyuz olduğum bi festivaldi, "milliyetçiliğe hayır" falan, hangi bölücü varsa arkasınad.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ırkçılığa hayır olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Onu bilemiyorum ama "Uyuşturucuya evet." tadında oluyor genelde. Poşet poşet ot falan. Hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Vingthor said: ırkçılığa hayır olmasın o? milliyetçiliğe hayır diye de slogan atılıyor. Bugün Atatürk'ün bi ilkeisne hayır diyen yarın diğerlerine de der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hee her sene oraya toplanıp "milletinizi sevmeyin emi" diye slogan atıyolar, yasaklansın hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ok ben gidiyorum :D Var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar