Aye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gelen var mı? ben geliyorum. ayrıca bu barisarock son kez düzenleniyor olabilir. öyle duyumlar aldım.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Düzenlenmesin zaten. Uyuz olduğum bi festivaldi, "milliyetçiliğe hayır" falan, hangi bölücü varsa arkasınad.. :/
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Onu bilemiyorum ama "Uyuşturucuya evet." tadında oluyor genelde. Poşet poşet ot falan. Hoş değil.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Vingthor said: ırkçılığa hayır olmasın o? milliyetçiliğe hayır diye de slogan atılıyor. Bugün Atatürk'ün bi ilkeisne hayır diyen yarın diğerlerine de der.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hee her sene oraya toplanıp "milletinizi sevmeyin emi" diye slogan atıyolar, yasaklansın hemen!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ok ben gidiyorum :D Var mı gelen?
Öne çıkan mesajlar