Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 daha 1 ay olmadı ben de döneli, herkes yakında karışıklık bekliyordu orada. ama kimsenin ağzından savaş çıkmamıştı, konuştuklarım sadece ortalık biraz karışır sonra BM falan düzeltir diyordu. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 İyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Spacecake said: amerika ve rusya dünyanın içine etmeye başladılar yine...2 kutuptansa tek kutbu tercih ederim rusya diklenmeye başladı hiç iyiye işaret değil. eheh şaka mı bu rusya diklenmezse dünya çökücek bi. iyi oldu rusyanın yaptıkğı..tamam belki bizim nesil kaynarda ilerki nesiller rahat yaşar 50-60 yıl ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 rus ordusu gürcistana giriş yapmış. yapılan ateşkeş 3 saatlik idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben son derece bencil davranıyorum şuanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ise bak hem amerika hem ruslarla komsu olduk adsfadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 son dakika: Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili, 2 Rus uçağının düşürüldüğünü açıklarken, Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev de Rus tanklarının Güney Osetya'nın başkentine ilerlediğini belirtti güney oseytanın başkenti de yerle bir olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Rus Devlet Televizyonu'nun verdiği son dakika haberine göre Rus Ordudu Güney Osetya'ya girdi. Rus tanklarının Güney Osetya başkentine doğru ilerlediğini bildirdi. Gürcistan Devlet Başkanı Saakaşvili 2 Rus savaş uçağının düşürüldüğünü söyledi. Saakaşvili, 150 Rus tank ve zırhlı aracının Gürcistan'a girdiğini belitti. Gürcistan hükümeti direnişçilerin silahlarını teslim ederek şehri terketmesini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demokrat Pati Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Lütfen sakin olalım arkadaşlar. Telaşa gerek yok. Ben, Birleşmiş Milletler'in bu sorunun da üstesinden geleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 demokrat bir yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 katliam başlamadan bi yol bulunmasını diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ki tabi burda tartisamadik ombak olsa guzel geyigi donerdide gurcustan in sorunu baska osetya da gurcustan kuruldugundan beri ayrilikci teror orgutleri faliyet gosteriyor cunki kuzey osetya rusya altinda ic islerinde bagimsiz bir cumhuriyet guney osetya ise gurcustan kontrolunde rusya bir suredir guney osetya ya destek oluyor vatandaslik pasaport filan veriyordu en son guney osetyalialr gurcustandan bagimsizlik karari aldi ancak kimse sallamadi simdi rusya guney osetya ile kuzey osetya yi birlestirmeye yani diger bir degisle kendi sinirlari icine aktmaya calisiyor Gurcustan nato ya ab ye yanastikca rusyada guney osetyalialra verdi gazi verdi gazi, bir nevi govde gosterisi yapiyor su anda bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 boyle bi savaşın çıkıcağı aylar onceden belliydi rusya basınında çıkan haberlere göre Türkiye Gürcistana çok sayıda silah ve mühimat aktarmıştı (rus basınında çıkan haber) rusya şuanda sadece gözdağı vermek ve gürcistanı geri adım attırtmak istiyor bunlar çok basit taktikler en basit örneğide hocalı katliamıdır Gürcistan afganistan değil Gürcistanın tamamı şuan savaşa gidiyor silah gücüyle toprak bütünlüğünü korumak ve güney osetyayı kontrol altına almak istiyecektir böyle bi savaşın tek kazançlısı yine yoksul Gürcistan ekonomisi olur çünkü bu savaşa birçok mudahil devlet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kaşınanı kaşırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Gürcistan'da haddini bilsin cucuk kadar ülke sen kimsin ABD gazıyla Rusya'ya kafa tutuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Viktor said: ki tabi burda tartisamadik ombak olsa guzel geyigi donerdide gurcustan in sorunu baska osetya da gurcustan kuruldugundan beri ayrilikci teror orgutleri faliyet gosteriyor cunki kuzey osetya rusya altinda ic islerinde bagimsiz bir cumhuriyet guney osetya ise gurcustan kontrolunde rusya bir suredir guney osetya ya destek oluyor vatandaslik pasaport filan veriyordu en son guney osetyalialr gurcustandan bagimsizlik karari aldi ancak kimse sallamadi simdi rusya guney osetya ile kuzey osetya yi birlestirmeye yani diger bir degisle kendi sinirlari icine aktmaya calisiyor Gurcustan nato ya ab ye yanastikca rusyada guney osetyalialra verdi gazi verdi gazi, bir nevi govde gosterisi yapiyor su anda bu kadar basit en son dediğin 1990 yada 1991 ya, insanlar yakın bir zamanda sanmasın ayrıca Porsuk, Gürcistan Afganistan değil hepsi savaşa gidiyor demişsinde , Sovyetler bildiğim kadarıyla Afganistan'ı işgale niyetlenip dağılımı başlatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok orada yanlış izah ettim sanırım amerikanın payına olarak afganistan değil demek istemiştim ayrıca son dakika haberine göre 4 tane rus uçağı düşürüldü putin şuan kazakistan abd gibi bazı ülkelerin liderleriyle görüşüyormuş sanırım rusya geri adım atıcak aksi taktirde gg olabilirler gg olabilirler derken oda yanlış anlaşılmasın tabiki rusyanın gücünü tartışmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 o uçak meselesi tek taraflı rus tarafı onaylamadı uluslararası ajanslarda da yok öyle bi haber gürcistan bol keseden sallıyor şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hmmm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 kac saatir ciddi bir tepki gelmedi ama rusyaya farkıdnaysanız, ne bı kınama ne bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 100lerce sivil olmus deniyor haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Dünya'da Gürcistan'ı umursayan ülke yok her halde. Yazık insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 150 tankla girmiş rusya 4 tane rus uçağını düşürmüş gürcistan kafkaslarda çatışma varmış şu an da son dakika bir de bizden yardım istemiş gürcistan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bir de bizden yardım istemiş gürcistan!!! şunu bir gürcistan yetkilisinin bana söylemesini ve ahahahahahah diye suratına gülmeyi istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ulan savaşın zamanı mı be allah cezanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
DoruK
Sosyal ağlarda paylaş