chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 oyun beta olarak çıktı ve almanca, ama full. resmi sitesindede açıklandı, 30 Ağustosta full diye çıkacak ancak eklenen tek şey ingilizce dil seçeneği olacakmış. Şimdiden çeşitli modları çıkmaya başladı. İyi bir kartla full ayarda + direksiyon, off paristen amsterdama kereste taşımak gibisi yok (Y). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 kamyon modelleri yok hepsi fake birde ben yolda bir kapışma görmedim diğer kamyon şöförleriyle hard truck'ın zevki ordan geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 modlarla hallediliyor marka olayları, bu kadar oyuna birde lisans parası verecek değil ya firma, orijinali zaten 30 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 emo truck similator diye okudum çok emo muhabbeti dönüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oyun beta 1,0 mış 3 5 hata var onu da düzeltirlerse ii olabilir sıkılmıştık artık sürekli abd de kamyon sürmekten :F o değil de ben sanki bu oyun çıkmadan önce şey die okumuştum kamyonlar harbiden markalı olacaktı mercedes vs bissürü marka eklenecekti fln +hoş oyun almanca olduğu için ince ayar yapmadım ama oynanır bu oyun da o kadar da kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sonunda ingilizce versiyonu çıktı, hemen gittim aldım [şaka yav torrent rulz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sardı bayağı oyun, şimdilik berlin münih hattındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nedir olay içimizdeki kamyoncu ruhu ortaya çıkarmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tek numarası şehirden şehire kargo taşımak, bu arada para kazanmak, daha çok kazanmak için ise çeşitli sertifikalar var satın alıyorsunuz böylece tehlikeli ama daha karlı kargolarınız oluyor. Mesafe arttıkça doğal olarak daha çok kazanıyorsunuz, başlangıç olarak bir ülke seçiyorsunuz daha sonra diğer ülkelere malzeme götürmek için ynai ticaret yapabilmek için para vererek o ülkelere giriş izni alıyorsunuz. Tırlarınuzu upgrade edebiliyorsunuz sadece beygir gücü, yol tutuş ve benzin depo kapasitesini arttırabiliyorsunz. 10 bin km yapdım bir numarası yok aslında oynun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 güzel güzel yazmıssın bende gaza geliyodum tam sonunda yazdığın şeyi okuyunca fail! oldum. ne zaman şöyle güzel bir kamyon simulasyonu çıkıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aynı oyun yani gelişme yok diyosun? İndiriyorum şu an bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Yaa millet bir bende mi b sorun çıktı,vista kullanıyorum,oyunu sorunsuz kurdum fakat,loading kısmında direk masaüstüne atıyor,ekran kartı destekliyor,ram 1.50 gb.Sorun nedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Xayder said: nedir olay içimizdeki kamyoncu ruhu ortaya çıkarmak mı? aynen öyle. bağımlısı oldum. radyoya orhanı attım. ömür bitmez yollar bitmez. gurbetçi şöför fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ben size en iyi güzel kamyonculuk oyununu veriyim. rignroll install ettinmi 10 gb yer tutuyor harddisk'te dosya büyüklüğünden anlıyacağımız gibi ilk kez uzun süreden sonra biri cıkıp uğraşmış "Oyun Hakkında" said: Bu oyun,2011 yılında bir genç adamın taşıma şirketinin kralı olmak için geldiği California'da geçer.Millerce otoban,dağ yolları,ve birçok şehir var.Bunlardan bazıları San Francisco,Santa Maria,San Benardino,San Diego,San Jose,Los Angeles...gibi.Bisürü tır ve kamyonetleri kullanabiliyorsunuz. -Millerce yol ve otoban -38 tane şehir kasabalar -3D Amerikan tırları,kamyonetleri ve tırların yataklı kabinleri(360derece dönebilir görüntü)ve her tır için 4 paintjob,vites,motor,kabin şekli,tekerlek,...gibi modifiyeler -3D hava olayları(kar yok ama fırtına da var) -Yürüyen insanlar(şehirde) -Shell gibi benzinlikler(motor yağları satan dükkan da var),her benzinlikte farklı fiyat,ve benzinini kendin dolduruyosun(adam araçtan inerek) ve bi zaman alıyor -Yataklı ve TV li oteller -Arabadan inebiliyorsunuz ve gezebiliyorsunuz -Hız limitleri,kurallar,polisler ve trafik kazaları -Gerçekçi hasarlar -ANİMASYONLAR İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7 İşlemci: Intel Core 2 Duo 3,0 GHz RAM: 1 GB Ekran Kartı: NVIDIA 8800 / Radeon HD 3870 - 256 MB HDD: 10 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 amerikan tırlarını sevmiorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hepsi kötü ya, aslnda güzel bi oyun yapsalar, acaip cok oynayan adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 dünyanın en sıkıcı oyun türü olduğunu söyleyemem ama gerçekten çok sıkıcı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Direksiyonu mause ile kontrol edebiliyor muyuz? Tıs tıs ses geliyor mu? aynalardan arkayı görüyor muyuz? güzel kokpiti var mı? kokpit içinde etrafa bakabiliyor muyuz? hep otobüs simülasyonu istiyodum. Yok ama yukarda belirttiğim özelliklere sahip oyun. he bide otobüs falan merakınız varsa gelin FSX öğrenin. Yüzüne bakmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Rignrollu kurdum ertesi gün sildim hiç sevmedim.Wheels of steel haulin oynuyorum ama o da baydı oynamıyorum artık asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 hepsi var euroda shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 mause ile direksiyonu çevirebildiğimize emin misiniz? Hani LFS'deki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 o dediğini bilmiyorum da çevriliyo gayet kullanışlı aslında da ben alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ring'n roll de mi kötü ya :/ tek istedigim gerçekçi sürüş ile gerçekçi şehirler yaf. bu kadar zor olmaması lazım yapmanın. o 18 wheels oyunlarında seatle'dan orlando'ya gidiyorsun 3 saat sürüyo?!? hadi len derler adama... 1 gün sürmeli en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar