EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Özgeçmiş hazırlamanız gerekiyorsa yararlanabileceğiniz tek adres diyebilirim. Avrupa Birliği standartlarında online olarak CV hazırlayabilirsiniz. Europass Özgeçmiş (CV)
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu aralar tam ihtiyacım olan bişe :) çok sağol
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya allah gönderdi seni derler ya öyle oldu sabahtan beri cv hazırlayabilceğim bi site arıyodum cok teşekkür
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu gun antalyada özel bi hastaneye cv verdim.şansya banauyan kriterlerde bi eleman lazımmıs yarın mulakata cağırdılar.. 3 ay önce cv veripte bekleyen herifler de benimle cağırıldı.. ama burdanda hazırlayayım.. lazım olur..
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 elesso said: ekledim favorites e ben de. türkçe template olması da süper olmuş. bulunmaz diyodum ama varmış :)
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Süper bir kaynak! Çok sağolasın! :D
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 default cv. hiç tarzım değil. ama isteyenler için yararlı bi kaynak, rep+
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 avrupa birliği standartları diyo. :D
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 isim tamlaması olunca anlamı değişiyor yalnız.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama soylendigi uzere standart cok mantiksiz geldi. Benim anladigim Europass alabilmek icin sizden CV istiyolar. Istedikleri CV'nin de seklini semalini belirtmisler. Bu basvuracaginiz her yere belirtilen sekilde CV yollamaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Dahasi is bulma konusunda danismanlik firmasinda bana anlatilan CV'nin orjinal olmasi gerektigi. Eger herkesin ayni olmasi zaten beklenemez. Bu nedenle Avrupa Birligi standardi diye bir sey oldugunu da sanmiyorum... Eger CV yapacaksaniz, bence oturup internetten orneklere bakin. Begendiginiz varsa biraz degistirerek kendi tarzinizi yaratin. Son olarak da formating olmadan baktiginizda anlasilir oldugundan emin olun.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 okudun mu sitede yazanları rigcim? said: İster bir öğretim veya eğitim programına kaydolmayı planlayın, ister bir iş arayın veya yurtdışında tecrübe edinin; becerilerinizi ve yeterliklerinizi açıkça anlaşılır hale getirilebilmesi önemlidir. said: Europass, Avrupa Parlamentosunun ve Konseyin yeterlilikler için tek bir saydamlık çerçevesi konusundaki 15 Aralık 2004 tarihli 2241/2004/EC sayılı Kararı ile oluşturulmuştur. said: 1998 yılında Avrupa Komisyonu ve Cedefop sosyal ortakları ulusal eğitim makamlarının temsilcileri ile saydamlık konusu etrafında bir araya gelerek mesleki yeterliliklerde saydamlık konusunda Avrupa forumunu kurdular. Forumun görevleri şunlardı: Mesleki yeterlikliklerin saydam olmamasının Hareketliliğe oluşturduğu engellerin kaldırılması Mevcut girişimler, enstrümanlar ve kurumlar konusunda diyaloğu teşvik etmek Mevcut siyasi çözümlerin uygulanmasını teşvik etmek Yeni girişimleri değerlendirmek Forumun çalışmaları şunların gelişmesini sağladı: İki belge (Avrupa CV'si ve Sertifika Eki) Mesleki Yeterlilikler Ulusal Referans Noktaları Ağı (NRPler)
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ya okudum okumasina da, ne alaka..? Is basvurularinda faksla yollayacagin icin cogu yere tek sayfadir, iki sayfa yapmak mantiksiz. Kaldi ki ornekte gosterilen CV'de tek sayfayi dolduracak kadar malzeme var. Yok satir buyuterek yok bosluk birakarak 2 sayfa yapmislar. Sacma olmus. Ayrica daha once dedigim gibi (bu konuda mi dedim bilmiyorum) is basvurusunu site araciligiyla yapiyosaniz, genelde formatting'i kapanmis olarak gidiyo. Bu standartlarda CV yollanirsa rezalet gozukur... Son olarak da okuyan insanlar salak mi da Email, Address diye belirtmek zorundasin. La havle... Evropa kendine geeel
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ben siteyi bayan bir arkadaşımın isteği üzerine buldum. Kendisi büyük bir holdinge başvuruda bulunacaktı. Kendisine Europass CV doldurması söylenmiş. Ve başvuruda bulunmak istediği çoğu yerde bu CV örneğinden istemiş.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 lam ben de bunlardan doldurduydum.. 2006'dan beri severek (ve zaman zaman değiştirerek) kullanıyoruz. bi versiyonunun default arka planı mavi renk çıkıyor printer'dan değiştirmişlerdir herhal. ama değiştirmedilerse halledersiniz
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oper said: kapak :) Ben cok yere basvurmadim. Soyledigim yolla sadece bir yere yollamam yetti. Uluslararasi bir firmayla gorusmeye gittim dogrudan ve girdim.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben şansımı bi de euorpass la deneyeyim. gerçi kariyer.netten yapıyoz genelde başvuruları. bi durum olursa yollarız.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bi kaç yere cv yollayacağım fakat kararsız kaldım bunu mu kullansam yoksa daha sade bi cv formatı mı? Hani yeni norm olacak avrupa karar almış falan filan ama iş yerlerinde pek bilinmiyor galiba? Böyle kıl tüy bi cv de yollamak istemedim.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 akşam bi örnek yollarım yavru sana, henüz reddedilmedim onunla sdjaka
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bebeğims saol da sen cvne ne yazıyosun? :P
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ben avrupadayim su anda, Europass CV yi hayatimda ilk defa duyuyorum oyle diim.
Öne çıkan mesajlar