Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europass Özgeçmiş (CV)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu gun antalyada özel bi hastaneye cv verdim.şansya banauyan kriterlerde bi eleman lazımmıs yarın mulakata cağırdılar..

3 ay önce cv veripte bekleyen herifler de benimle cağırıldı..

ama burdanda hazırlayayım.. lazım olur..
Mesaj tarihi:
ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama soylendigi uzere standart cok mantiksiz geldi.
Benim anladigim Europass alabilmek icin sizden CV istiyolar. Istedikleri CV'nin de seklini semalini belirtmisler. Bu basvuracaginiz her yere belirtilen sekilde CV yollamaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Dahasi is bulma konusunda danismanlik firmasinda bana anlatilan CV'nin orjinal olmasi gerektigi. Eger herkesin ayni olmasi zaten beklenemez. Bu nedenle Avrupa Birligi standardi diye bir sey oldugunu da sanmiyorum...

Eger CV yapacaksaniz, bence oturup internetten orneklere bakin. Begendiginiz varsa biraz degistirerek kendi tarzinizi yaratin. Son olarak da formating olmadan baktiginizda anlasilir oldugundan emin olun.
Mesaj tarihi:
okudun mu sitede yazanları rigcim?

said:
İster bir öğretim veya eğitim programına kaydolmayı planlayın, ister bir iş arayın veya yurtdışında tecrübe edinin; becerilerinizi ve yeterliklerinizi açıkça anlaşılır hale getirilebilmesi önemlidir.

said:
Europass, Avrupa Parlamentosunun ve Konseyin yeterlilikler için tek bir saydamlık çerçevesi konusundaki 15 Aralık 2004 tarihli 2241/2004/EC sayılı Kararı ile oluşturulmuştur.

said:
1998 yılında Avrupa Komisyonu ve Cedefop sosyal ortakları ulusal eğitim makamlarının temsilcileri ile saydamlık konusu etrafında bir araya gelerek mesleki yeterliliklerde saydamlık konusunda Avrupa forumunu kurdular.
Forumun görevleri şunlardı:
Mesleki yeterlikliklerin saydam olmamasının Hareketliliğe oluşturduğu engellerin kaldırılması
Mevcut girişimler, enstrümanlar ve kurumlar konusunda diyaloğu teşvik etmek
Mevcut siyasi çözümlerin uygulanmasını teşvik etmek
Yeni girişimleri değerlendirmek
Forumun çalışmaları şunların gelişmesini sağladı:
İki belge (Avrupa CV'si ve Sertifika Eki)
Mesleki Yeterlilikler Ulusal Referans Noktaları Ağı (NRPler)
Mesaj tarihi:
Ya okudum okumasina da, ne alaka..?

Is basvurularinda faksla yollayacagin icin cogu yere tek sayfadir, iki sayfa yapmak mantiksiz. Kaldi ki ornekte gosterilen CV'de tek sayfayi dolduracak kadar malzeme var. Yok satir buyuterek yok bosluk birakarak 2 sayfa yapmislar. Sacma olmus.

Ayrica daha once dedigim gibi (bu konuda mi dedim bilmiyorum) is basvurusunu site araciligiyla yapiyosaniz, genelde formatting'i kapanmis olarak gidiyo. Bu standartlarda CV yollanirsa rezalet gozukur...

Son olarak da okuyan insanlar salak mi da Email, Address diye belirtmek zorundasin. La havle... Evropa kendine geeel
Mesaj tarihi:
Ben siteyi bayan bir arkadaşımın isteği üzerine buldum. Kendisi büyük bir holdinge başvuruda bulunacaktı. Kendisine Europass CV doldurması söylenmiş. Ve başvuruda bulunmak istediği çoğu yerde bu CV örneğinden istemiş.
Mesaj tarihi:
lam ben de bunlardan doldurduydum.. 2006'dan beri severek (ve zaman zaman değiştirerek) kullanıyoruz.

bi versiyonunun default arka planı mavi renk çıkıyor printer'dan değiştirmişlerdir herhal. ama değiştirmedilerse halledersiniz
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi kaç yere cv yollayacağım fakat kararsız kaldım bunu mu kullansam yoksa daha sade bi cv formatı mı? Hani yeni norm olacak avrupa karar almış falan filan ama iş yerlerinde pek bilinmiyor galiba? Böyle kıl tüy bi cv de yollamak istemedim.
  • Yeni Oluştur...