Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Merhaba, artık kullanamdığım n-gage imi satıyorum. Özelliklerini anlatmaya gerek yok. Zamanında teknosadan alınmış kutusu falan herşeyi duruyor. AŞağıdaki gibidir akşam eve dönünce resimlerinide yüklicem. *N-gage classic(x2) *Usb kablosu *kulaklık kablosu (normal kulaklıklarla müzik dinleyebilemk için olan) *stereo lara bağlayabilmek için olan kablosu *5 adet orjinal oyun(sanırım tomb rider 2adet var) -Tomb Rider(x2), Sims, Asherons call, Sonic-N *sarj aleti tabikide =) *kutusu, cd si falan işte *n-gage kılıf/çanta/koruyucu yada artık addı herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fiyat ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 125-150 civarı düşünüyorum pek para etmiyor artık.Pazarlığa açığım ama çokta düşmem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 aletin resimlerini alabilirsek seviniriz =) birde aletin ses çıkışı mono muydu stereo muydu ses kalitesinden memnunmusun? hafıza en son kaç gb destekliyordu? hasar durumu nedir? + şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dur çekim yüklim hemen. Mono ses çıkışı. 2gb mms ile kullandım. 4gb taktım diyen var ama ben görmedim bilemicem. Ha birde 1saate açıyor mp3 playeri öyle olunca. Birde symbian olmasına karşın bazı programları desteklemiyor. Ama telefonla müzik dinlerim icabında oyun oynarım diyorsan iyi seçim. Yoksa pek yanına yanaşılacak bir alet değil. Yani birazcık n-gage sevmek lazım kullanmak için yoksa çok takoz gelir adama. Şehir aydın ama gg den koyarım isteyen olursa. Hasar yok sadece kapağında çizik falan eskiden orda burda 5ytl ye ngage kapağı bulunabiliniyordu. Az sonra resimler ile geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Şimdi bulabildiklerimi koydum. 1-2 ufak tefek zımbırtı eksik ama kulaklık hariç hepsi mevcut. Dikkat resim çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nc çok severdm zamanındada mono olması kötü w810i yi satamam onun için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 w800 falan varsa onu kullan zaten. Gerçi ses kalitesi dersen kapışırlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok kapışamazlar w serisi indirir direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İlk çıktığı sene aldıydım, lisedeydim o zamanlar. Telefonu sabah sınıfa girince alıyorlardı zorla akşam çıkarken veriyorlardı. Şarjı bitiyor diyince de kendi tellerinin şarjını takıyorlardı sdasf. Hele bir ara bomberman salgını vardı sınıfta millet 6600 ve n-gage almıştı sırf onu oynayabilmek için. 4'lü ağ kurup bütün gün kapışıyorduk xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 güzeldir ya n-gage nokianın en iyi telefonlarındandır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ooo beyfendi benim n-gage i satıyonmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar