Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n-gage classic[satılık]

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, artık kullanamdığım n-gage imi satıyorum. Özelliklerini anlatmaya gerek yok. Zamanında teknosadan alınmış kutusu falan herşeyi duruyor. AŞağıdaki gibidir akşam eve dönünce resimlerinide yüklicem.
*N-gage classic(x2)
*Usb kablosu
*kulaklık kablosu (normal kulaklıklarla müzik dinleyebilemk için olan)
*stereo lara bağlayabilmek için olan kablosu
*5 adet orjinal oyun(sanırım tomb rider 2adet var)
-Tomb Rider(x2), Sims, Asherons call, Sonic-N
*sarj aleti tabikide =)
*kutusu, cd si falan işte
*n-gage kılıf/çanta/koruyucu yada artık addı herneyse
Sosyal ağlarda paylaş

dur çekim yüklim hemen.
Mono ses çıkışı. 2gb mms ile kullandım. 4gb taktım diyen var ama ben görmedim bilemicem. Ha birde 1saate açıyor mp3 playeri öyle olunca. Birde symbian olmasına karşın bazı programları desteklemiyor.
Ama telefonla müzik dinlerim icabında oyun oynarım diyorsan iyi seçim. Yoksa pek yanına yanaşılacak bir alet değil. Yani birazcık n-gage sevmek lazım kullanmak için yoksa çok takoz gelir adama.
Şehir aydın ama gg den koyarım isteyen olursa.
Hasar yok sadece kapağında çizik falan eskiden orda burda 5ytl ye ngage kapağı bulunabiliniyordu. Az sonra resimler ile geleceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk çıktığı sene aldıydım, lisedeydim o zamanlar. Telefonu sabah sınıfa girince alıyorlardı zorla akşam çıkarken veriyorlardı. Şarjı bitiyor diyince de kendi tellerinin şarjını takıyorlardı sdasf.

Hele bir ara bomberman salgını vardı sınıfta millet 6600 ve n-gage almıştı sırf onu oynayabilmek için. 4'lü ağ kurup bütün gün kapışıyorduk xD
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...