Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beta için başvurdum ama email gelmedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
betayı kapadılar falan mı acep yaf? hala emaile yanıt yok?

betaya katılanlar ne zaman cevap aldınız başvuru emaillerinize? bi saat beklicekmiyim yoksa hemen gelmesimi gerekiyordu?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Mesaj tarihi:
ben dün arkadaşa başvurdum ama bu gün sabah gelmiş
yai öyle gördüm
akşama veya ertesi gün gelir heralde[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ben dün öğlen başvuru yolladım bu sabah geldi daha[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Mayıs başında yeni serverlar açılacak belki account ları bekletiyor olabilirler o serverlar için..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
open beta olduğu için alabildikleri herkesi alıyorlar artık, sadece e mailını yazman yeterli, bende gönderdim az önce.

bu arada yeni eklenen bölgeler falan çook güzel özellikle şu mantar ormanına hasta oldum :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Mesaj tarihi:
Yoo gec gelmiyor 27.03 akşamı doldurdum 2 dakka sürmedi gelmesi 15 dakka içinde gelmişti zaten diğerleri.
elimde 2 tane var biri closed beta dan kalma diğeri open beta dan alınma yeni.Bulamayan varsa birini ödünç vereyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
kraaz ben bugun 3 ayrı emaile istedim 3üde gelmedi (gerekiyorsa yarın 150 adet paticik-avaturk-porttakal-vs emaili acıp tek tek isticem ehe)

eger inatla göndermezlerse seve seve account verme tekilifini kabul edebilirim ;)

yarına dek bekliim yinede.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
Mesaj tarihi:
Benimki de ertesi gün falan gelmişti. Şimdi arkadaşa da istedik sabırla bekliyoruz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Mesaj tarihi:
said:
Welcome to the Lineage II Open Beta.

We appreciate your interest in Lineage II and hope you enjoy your experience in the game. To activate you new account, please visit: ... bla bla bla

AHA! yettim gardaşlar...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
Mesaj tarihi:
kain de aç
ama servera giremiyoruz şu an :)
kaine gir hehe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
yok çoğunluk bartzda oynuyor sanırım, ayrımcılık yapmayayım, sizde bartzda acın karakterinizi beraber kasarız.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
$i=0;
Mesaj tarihi:
benimkide geldi, hatta öbür maila büyük ihtimal 1 kod daha gelecek,
de benim client dl etmiyor şu an, hata veriyor forbidden adres diye 480mb dl ettim halbuki.

edit: hmm oha kalabalıktan oluyormuş olay.
[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 30 Mart 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende gidicem server gelirse orc city yide gormus olurum..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
  • Yeni Oluştur...