karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 betayı kapadılar falan mı acep yaf? hala emaile yanıt yok? betaya katılanlar ne zaman cevap aldınız başvuru emaillerinize? bi saat beklicekmiyim yoksa hemen gelmesimi gerekiyordu?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben dün arkadaşa başvurdum ama bu gün sabah gelmiş yai öyle gördüm akşama veya ertesi gün gelir heralde[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 geceden başvurdum sabah aldım baya bi uzun sürüyo ama gelio bende fazladan bi serial var özelden veriim istersen
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben dün öğlen başvuru yolladım bu sabah geldi daha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman..
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mayıs başında yeni serverlar açılacak belki account ları bekletiyor olabilirler o serverlar için..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 open beta olduğu için alabildikleri herkesi alıyorlar artık, sadece e mailını yazman yeterli, bende gönderdim az önce. bu arada yeni eklenen bölgeler falan çook güzel özellikle şu mantar ormanına hasta oldum :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 çok geç geliyor ya[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Yoo gec gelmiyor 27.03 akşamı doldurdum 2 dakka sürmedi gelmesi 15 dakka içinde gelmişti zaten diğerleri. elimde 2 tane var biri closed beta dan kalma diğeri open beta dan alınma yeni.Bulamayan varsa birini ödünç vereyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 kraaz ben bugun 3 ayrı emaile istedim 3üde gelmedi (gerekiyorsa yarın 150 adet paticik-avaturk-porttakal-vs emaili acıp tek tek isticem ehe) eger inatla göndermezlerse seve seve account verme tekilifini kabul edebilirim ;) yarına dek bekliim yinede.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Benimki de ertesi gün falan gelmişti. Şimdi arkadaşa da istedik sabırla bekliyoruz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
karakedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Welcome to the Lineage II Open Beta. We appreciate your interest in Lineage II and hope you enjoy your experience in the game. To activate you new account, please visit: ... bla bla bla AHA! yettim gardaşlar...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kain de aç ama servera giremiyoruz şu an :) kaine gir hehe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
karakedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 yok çoğunluk bartzda oynuyor sanırım, ayrımcılık yapmayayım, sizde bartzda acın karakterinizi beraber kasarız.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; }
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 benimkide geldi, hatta öbür maila büyük ihtimal 1 kod daha gelecek, de benim client dl etmiyor şu an, hata veriyor forbidden adres diye 480mb dl ettim halbuki. edit: hmm oha kalabalıktan oluyormuş olay. [signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 30 Mart 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende acc aldim ama maile daha gelmedi gelsin bende geliorum bekleyin beni :)[signature][hline]icq : 39990910
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Uzun kulaklar bugun bızım sehırde gezıyolardı.. Darug lvl 12 Orc..
Guru Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende gidicem server gelirse orc city yide gormus olurum..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Öne çıkan mesajlar