karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 betayı kapadılar falan mı acep yaf? hala emaile yanıt yok? betaya katılanlar ne zaman cevap aldınız başvuru emaillerinize? bi saat beklicekmiyim yoksa hemen gelmesimi gerekiyordu?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben dün arkadaşa başvurdum ama bu gün sabah gelmiş yai öyle gördüm akşama veya ertesi gün gelir heralde[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 geceden başvurdum sabah aldım baya bi uzun sürüyo ama gelio bende fazladan bi serial var özelden veriim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ben dün öğlen başvuru yolladım bu sabah geldi daha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mayıs başında yeni serverlar açılacak belki account ları bekletiyor olabilirler o serverlar için..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 open beta olduğu için alabildikleri herkesi alıyorlar artık, sadece e mailını yazman yeterli, bende gönderdim az önce. bu arada yeni eklenen bölgeler falan çook güzel özellikle şu mantar ormanına hasta oldum :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 çok geç geliyor ya[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Yoo gec gelmiyor 27.03 akşamı doldurdum 2 dakka sürmedi gelmesi 15 dakka içinde gelmişti zaten diğerleri. elimde 2 tane var biri closed beta dan kalma diğeri open beta dan alınma yeni.Bulamayan varsa birini ödünç vereyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 kraaz ben bugun 3 ayrı emaile istedim 3üde gelmedi (gerekiyorsa yarın 150 adet paticik-avaturk-porttakal-vs emaili acıp tek tek isticem ehe) eger inatla göndermezlerse seve seve account verme tekilifini kabul edebilirim ;) yarına dek bekliim yinede.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Benimki de ertesi gün falan gelmişti. Şimdi arkadaşa da istedik sabırla bekliyoruz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Welcome to the Lineage II Open Beta. We appreciate your interest in Lineage II and hope you enjoy your experience in the game. To activate you new account, please visit: ... bla bla bla AHA! yettim gardaşlar...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 kain de aç ama servera giremiyoruz şu an :) kaine gir hehe[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 yok çoğunluk bartzda oynuyor sanırım, ayrımcılık yapmayayım, sizde bartzda acın karakterinizi beraber kasarız.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 benimkide geldi, hatta öbür maila büyük ihtimal 1 kod daha gelecek, de benim client dl etmiyor şu an, hata veriyor forbidden adres diye 480mb dl ettim halbuki. edit: hmm oha kalabalıktan oluyormuş olay. [signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 30 Mart 2004 11:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende acc aldim ama maile daha gelmedi gelsin bende geliorum bekleyin beni :)[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Uzun kulaklar bugun bızım sehırde gezıyolardı.. Darug lvl 12 Orc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende gidicem server gelirse orc city yide gormus olurum..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar