Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok oyle bir niyetim yok sizin gibi fanatik degilim ben haci yanlis bir sey gordugumde yazarim. benim icin ulkenin iyi yonetilmesi onemli yoksa kimse babamin oglu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 cumhurbaskanı tatile çıksın ama sen çıkma giovanni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Anlamakta gucluk cekersin belki boyle bir kavram lugatinizde yoktur F a n a t i k d e g i l i m y a n l i s g o r d u g u m d e d e y a z a r i m d o g r u g o r d u g u m d e d e y a z a r i m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 cumhurbaşkanı kaka da yapmasın lan. vakit kaybetmesin, o sürede ülkeyi kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 rektör eleştirilerinden kurtulmak için kaçmıştır bence başlığa katılıyorum da içerik tırt, istersen eline tüfeği verip ön saflarda terörist avına yolluyalım kendisini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Giovanni said: Anlamakta gucluk cekersin belki boyle bir kavram lugatinizde yoktur F a n a t i k d e g i l i m y a n l i s g o r d u g u m d e d e y a z a r i m d o g r u g o r d u g u m d e d e y a z a r i m H A Y I R F A N A T İ K S İ N *şener şen gibi tepine tepine söyler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 alt alta görünce insana garip geliyor. arkadaş sadece bunu anlatmak istemiş hani tatile çıkmasa daha iyi olurdu gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 NoS said: Ülke gayet tıkırında ne ölümü ?Cumhurbaşkanı tabi çıkabilirde ülke nasıl tıkırında?Hergün gece yarın sabah neyle karşılaşıcaz diye kaygıyla yatıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Öncelikle daha önceki Cumhurbaşkanları tatile çıktı bu da çıkabilir diye bir açıklama olamaz. Ama tatile çıkması doğru zamanda en doğal hakkıdır bunu tartışmaya dahi gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Chewy said: NoS said: Ülke gayet tıkırında ne ölümü ?Cumhurbaşkanı tabi çıkabilirde ülke nasıl tıkırında?Hergün gece yarın sabah neyle karşılaşıcaz diye kaygıyla yatıyoruz.O senin ve benim bakış açım yeşil gözlüklerini takarsan herşey süper tıkırında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 türkiyede hemen her gün bu tarz bi olay oluyor hepsine cumherbaşkanımı koşucak? (olay üzücü ve önemli bi olay ona lafım yok) "bu tam abdullaha göre bi iş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar