Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Merhabalar, Avusturya'ya okumaya gidenler hangi danismanlik firmalariyla gittiklerini yazabilirler mi? Tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hayırlı olsun, ne zaman gidiyorsun :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok kanadaya gidiyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ben Kanada'ya gidiyorum da, bir arkadasim icin soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Komik degildi ve lutfen topigimi sabote etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 avusturya almanya bu ülkeler için danışmanlık şirketleri biraz gereksiz , her işinizi kendiniz halledebilirsiniz zaten sadece internet sitelerini takip ederek okulların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Ama ağustos biraz geç oldu sanki.(Vize için yurt lazım, öss sonuçlarını alıp okula başvurunu yapacan sorunsuz 1-2 haftaya gelicek vizeye başvurcan 2 ay öle yanıcak 15-20Ekim gibi en erken eline geçer bilmiyorum) 2.Dönem için başvurabilirsin ama. www.turkstudent.net baya iyi istersen bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kış sömestre'ını kaçırdı artık ama christmas'dan sonra başlayabilir şimdi başvurur ve kabul edilirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 HİT sux gerisini bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar