EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 said: cevap Gönderen: Demokrat Pati Gönderilen: EzerGecer Tarih: 06/08/2008 14:43 Ekselanslarının bana gönderdikleri özel mesajı almakla onur duydum. Bu mesajı göndermek suretiyle gösterdiğiniz nezaket için size samimiyetle teşekkür ederim. Mesajınızın Demokratik Pati Hareketi Yüksek Konseyi’ne bildirdiğim içeriği, layık olduğu şekliyle incelenmiştir. Aynı cephede katıldığımız ve onurunu ve acılarını aynı şekilde paylaştığımız son büyük savaştan sonra Demokratik Pati hareketinin siyaseti, büyük savaşın başlangıcında tespit edilmiş olan prensiplere her zaman bağlı kalmıştır. Bunlar, Paticik forumunun istiklalinin en mutlak şekliyle teminat altında tutulması ve başkalarının haklarına hiçbir müdahalede bulunmaksızın; barışçı bir gelişmenin devam ettirilmesidir. Ekselanslarının da malumu olduğu üzere, Demokratik Pati hareketinin 2005 yazından beri takip ettiği siyasetin temelinde de aynı prensipler yatmaktadır. Demokratik Pati Hareketi, forumun bütünlüğün ve masuniyetini, şu veya bu üye grupları arasındaki kombinasyonların şekline göre mütalaa edemez ve tecavüzden masun olma hususundaki mukaddes hakkı üzerinde, herhangi bir üye grubunun kazanacağı zafer açısından hüküm yürütülmesine müsaade edemez. Demokratik Pati Hareketi, bu sebepten egemenlik alanı içine vaki olacak her müdahaleye karşı koymaya azimlidir. Demokratik Pati Hareketinin Forum politikası, Paticik Forumunu savaşın tahribatından uzak tutmaktan başka bir hedef gütmemiştir. Ekselansları tarafından müteaddit defa verilen teminat karşısında biz, sizin de aynı hedefi güttüğünüzü ve bu sebepten, forumun geleceğiyle ilgili siyasetlerimiz arasında huzur verici bir paralellik olduğunu kabul etmekte haklıydık. Ekselanslarının mesut girişimiyle aramızda vaki olan fikir teatisi, muhakkak ki, aramızdaki münasebetlerin normalleştirilmesine ve iyileştirilmesine yardımcı olacaktır. Bu ümitle Ekselans, en derin saygılarımı ifade etmeme müsaadenizi rica ederim . Ben bişey anlamadım. Anlayan biri banada anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 fazla kurcalama ifşa etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 derhal silinsin bu topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla sanal yada gercek hiçbir grubun içinde bulunmadım bulunmam da. Ama sanırım foruma gelmeyeli bayağı bayağı gruplaşma içine girilmiş forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Aha moda girdi. herkese geldi panikleme , örgütleşme yok toplu bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Neye gruplaşıoz sorması ayıptır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 açığa çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Birileri sendika kurar birileri demokratik oluşum yaratır. Valla bayağı bi hızlıymış bu jenerasyon. Sonra forumda kavga niye bitmez denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sdfsdfsdf çok ciddiye aldın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Herhangi bir oluşum içinde bulunmamak ya da belli konularda taraf olmamak daha garip geliyor bana. Benim dünyadan haberim yok demek gibi birşey. Gömülen baltaları çıkarmak şeklinde algılanmamalı tabi bu dediğim. (bak yine açıklama yapmak zorunda kaldım çoğumuz gibi. acınası.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Valla 400 500 aktif üyesi olan bir forumda bile taraf tutup biriyle sürekli didişip stres olacağıma. Taraf maraf tutmam birbirileri ile didişenleri seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Demokrat Pati, Patigenekon oluşumunun sessiz sedasız iktidarı ele geçirme planının platformlarından biridir. Yönetime karşı ezilen patilerin sesi olarak ortaya çıkmış, şu an ayrılıkçı oluşumların merkezidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 EzerGecer said: Valla sanal yada gercek hiçbir grubun içinde bulunmadım bulunmam da. Ama sanırım foruma gelmeyeli bayağı bayağı gruplaşma içine girilmiş forumda. SAVCILIKTAN CAĞIRIYOLAR SENİ FDHLFDGFDS epic thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben bu kuruluşun içinde dış işleri bakanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 patigenekon indirir adamı, terbiyesiz bi de konu açmış. O mesajı alman bi onur bi kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 www.demokratpati.lirun.com sitemiz yürürlüğe girmiştir.1 hafta içinde tam destek hizmet sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahahah batuhan asdasdnasnjdajskdaklsdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 puahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ismet inönü'nün hitlere yazdığı mektup bu. ilk attığı mesaj da biryerlerden tanıdık geliyordu ama onu çıkaramadım. inönü'nün yazdığı mektup derken tabii bazı değişiklikler yapılmış üzerinde, o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben de açtım topic neden kimse bakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 huun said: ismet inönü'nün hitlere yazdığı mektup bu. ilk attığı mesaj da biryerlerden tanıdık geliyordu ama onu çıkaramadım. inönü'nün yazdığı mektup derken tabii bazı değişiklikler yapılmış üzerinde, o kadar da değil. ben de bu ağızla kim yazdı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 killer sen de çırpınıyosun http://anonymouse.org dan linkine giriver 50 kere hallolur o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 strikes back.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 PrudenT said: killer sen de çırpınıyosun http://anonymouse.org dan linkine giriver 50 kere hallolur o iş. ney? attığım mesaj saatine bak istiyosan.ayrıca 50 ye ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 çıktımı video bari jgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar