aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hepsi birlikte nasil cikicak yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fener çıkarsa her türlü, onlar da en azından dokuz fln yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lyon w.bremen fener d.kiev Çıksa baba olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mendoza said: lyon w.bremen fener d.kiev Çıksa baba olur be. fener bu gruptan çıkamaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 geldi güzel bjk li kardesimiz laf sokmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kaunasın kazanmasına cok sevindim hahah Litvanya ftw! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 1. Torba : Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Olympic Lyon, Inter, Real Madrid 2. Torba : Bayern Münih, PSV Eindhoven, Villareal, Roma, Porto, Werder Bremen, Sporting Lizbon, Juventus 3. Torba : Marsilya, Zenit, Steaua Bükreş, Panathinaikos, Bordeaux, Celtic, Basel, Fenerbahçe 4. Torba : Shaktar Donetsk, Fiorentina, Dinamo Kiev, Atletico Madrid, Aalborg, Cluj, Anorthosis Famagusta, Bate Borisov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 rakipler zorlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 en zor grup manchester bayern munih fenerbahce atletico madrid off feci bu aman aman en kolay grup lyon sporting fenerbahce cluj ortada dişli ama başa çıkılacak grup chelsea werder bremen fenerbahce diname kiev ama benim içime doğan su liverpool roma fenerbahce aalborg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kim ne derse desin şampiyonlar ligi demek dünya ile oynamak demek. herkez izlicek, gazeteler yazıcak. o yüzden fener elensede üst turada çıksa en büyük takımlarla oynamasını istiyorum. Bu sadece ilk torba için geçerli elbette.:D ilk torbadan mümkünse ilk istediğim chelsea. İngiltere de şuanda ondan güçlü bir takım göremiyorum. ayrıca alınıcak bir rövanş var. =) Birde inter var ki, çok güçlendiler transferlerle o çıkarsa çok büyük maç olur. sonrada real madrid veya barcelona istiyorum.ispanya ile haşır neşiriz bu aralar bu rakipler gelirse güzel olur. ikinci torbada ya bkaıyorum da, bayern ve juve gelmesin. Sporting, porto ve villareal tercihimdir. Büyük bir olaydır ki bu sene 3.torbadayız o yüzden 4.torbadan atlatico madrid dışında ki her takımı gözümüz kapalı yeneriz diye düşünüyorum. (fiorentina dahil) O yüzden yardırsınlar. olası grup tahminim ise; Real Madrid Sporting lizbon anathorsis :D edik: 2 ispanyol takımı yazdım imkansız olması aynı ülke takımlarının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 zydar said: olası grup tahminim ise; Real Madrid Villareal anathorsis :D 2 ispanyolun aynı grupta olması da iyimiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4.torbadan çok kolay bir takım gelmesi iyi birşey değil, 2 den psv yi çekelim, 4 ten de dinamo kiev falan. daha iyi olur. 4. torbadan gelen takımın averaj takımı olması işimize yaramaz ki, artık hedefimiz 3. olmak değil ilk 2 ye girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tam ben editledims en mesaj yollamısın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lyon - sporting - basel - cluj aynı gruba düşse çok gülerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: zydar said: olası grup tahminim ise; Real Madrid Villareal anathorsis :D 2 ispanyolun aynı grupta olması da iyimiş be. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Lorrotar said: Masquerade said: Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. 6s demek suç değil mi ? suç hapse atalım.çekememezliğinizi başka yerlerde sergileyin hadi.en son interi falan yenmiştik sanırım.chelsea sevilla falan.gidip öyle manchester münih gruba koymayla olmuyo işte onlardan da çıkarız biz. abi relax :) forumlarda, "6s" "f5" "8jk" şeklinde yazma hakkı yok diye biliyorum ben. celallenmeyin hemen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilk torbadan inşallah fenere lyon veya inter gelir. o durumda gruptan çıkıcağına inanıyorum. 4. torbadan atletico gelmesi bahtsız bedevi şansı olur direk, chelsea/manu bayern fenerbahce atletico bu grup inanılmaz fantastik bi grup zaten, gelmesi fenerin sonunculuğu demek bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kaçta hangi kanalda yayınlanıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kura kacta ve hangi kanalda cidden? D-smart demeyin cildiririm surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tv de yok mu be.... bulamiyorum. imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Anorthosis nasıl olduda Olympiakos u elemiş hayret valla, Rum-yunan maçı dışarıdan formalite gibi görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kurayı hangi kanal veriyor ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Star verecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4. torbada ne dandik takimlar var ya bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yuh seneye torbalar değişiyormuş, acaip şeyler söylediler o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar