Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Champions League 08/09

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

1. Torba : Chelsea, Liverpool, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Olympic Lyon, Inter, Real Madrid

2. Torba : Bayern Münih, PSV Eindhoven, Villareal, Roma, Porto, Werder Bremen, Sporting Lizbon, Juventus

3. Torba : Marsilya, Zenit, Steaua Bükreş, Panathinaikos, Bordeaux, Celtic, Basel, Fenerbahçe

4. Torba : Shaktar Donetsk, Fiorentina, Dinamo Kiev, Atletico Madrid, Aalborg, Cluj, Anorthosis Famagusta, Bate Borisov
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin şampiyonlar ligi demek dünya ile oynamak demek. herkez izlicek, gazeteler yazıcak. o yüzden fener elensede üst turada çıksa en büyük takımlarla oynamasını istiyorum. Bu sadece ilk torba için geçerli elbette.:D

ilk torbadan mümkünse ilk istediğim chelsea. İngiltere de şuanda ondan güçlü bir takım göremiyorum. ayrıca alınıcak bir rövanş var. =) Birde inter var ki, çok güçlendiler transferlerle o çıkarsa çok büyük maç olur.

sonrada real madrid veya barcelona istiyorum.ispanya ile haşır neşiriz bu aralar bu rakipler gelirse güzel olur.

ikinci torbada ya bkaıyorum da, bayern ve juve gelmesin. Sporting, porto ve villareal tercihimdir.

Büyük bir olaydır ki bu sene 3.torbadayız o yüzden 4.torbadan atlatico madrid dışında ki her takımı gözümüz kapalı yeneriz diye düşünüyorum. (fiorentina dahil) O yüzden yardırsınlar.

olası grup tahminim ise;

Real Madrid
Sporting lizbon
anathorsis :D

edik: 2 ispanyol takımı yazdım imkansız olması aynı ülke takımlarının
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:
Masquerade said:
Eeht said:
6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum.

6s demek suç değil mi ?

suç hapse atalım.çekememezliğinizi başka yerlerde sergileyin hadi.en son interi falan yenmiştik sanırım.chelsea sevilla falan.gidip öyle manchester münih gruba koymayla olmuyo işte onlardan da çıkarız biz.

abi relax :)

forumlarda, "6s" "f5" "8jk" şeklinde yazma hakkı yok diye biliyorum ben. celallenmeyin hemen. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...