Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 attı liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 attı, maç bile bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 liverpool roma fener fiorentina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1. TORBA: Chelsea, Liverpool, Arsenal, Manchester United, Lyon, Inter, Real Madrid oha torbaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fenerbahçe ordan Lyonu çeker. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fener bunu çeker: man utd,juventus,fenerbahçe,at. madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Madcat said: liverpool roma fener fiorentina.muhtemel grubu söylediysen imkansız olur çünkü iki italyan takımı aynu grupta olamıyor üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ilk torbadan lyon veya liverpool u çekersek,gruptan çıkarız. quote layın sonra. edit: hadi ya öyle mi? o zaman fio yerine kiev yazalım liverpool roma fener kiev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zafer sarhoşuyken yazmıştır onu Madcat, biliyordur yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Chelsea istiyorum ben gelsin şerefsizler onun yanında bi lisbon fenerbahçem 3. torba 4. torbadanda güzel bişiler gelir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 manchester münih fenerbahçe ath madrid >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: manchester münih fenerbahçe ath madrid >:D< münihte hamit sakat juveyi verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 lyon psv fener bate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. 6s demek suç değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 18.45 deymiş kura bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. 6s demek suç değil mi ? suç hapse atalım.çekememezliğinizi başka yerlerde sergileyin hadi.en son interi falan yenmiştik sanırım.chelsea sevilla falan.gidip öyle manchester münih gruba koymayla olmuyo işte onlardan da çıkarız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Eeht said: 6sliler fb elensin diye fantezi ürünü en zor grupları yazmışlar... neyse bakalım yarın belli olacak takımıma avrupada güveniyorum. ben fenerliyim. 6s demek yasak ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hiç Arsenal çekmiyor Türk takımları içimden onlar geçti ilk torba. Bi de kolaylığı zorluğu tartışılır ama Liverpool ve Psv kabak tadı verdi artık.Gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kİm gelirse gelsin 11 puan alır çıkarız gruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Smoke said: Kİm gelirse gelsin 11 puan alır çıkarız gruptan. abi cok iyimsersin, ben de keske senin gibi olabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hayal dünyası geniş hafiften :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 isallah cikarsiniz oyle, keske cikabilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 keşke diğer takımlar da öyle çıksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar