Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 durup dururken map'i resetledi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeniden başlamıştım 1-2 hafta önce. lut gholein'in sonlarındayım, 2 gün önce save and exit yaptım. bugün yine açtığımda oyunun randomize map olgusu çalışmış, mapi sıfırlamış. niye böyle bişey yaptı anlamadım. 2 haftadır oynuyorum hiç yapmadı şimdi durup dururken niye böyle oldu? benim bildiğim o randomize map olayı sadece yeni karakter açtığında geçerli oluyor. her save and exit yaptığında değişmiyor. öyle bile olsa 2 haftadır niye değişmedide şimdi değişti? noluyozz :S
Mesaj tarihi:
farklı olarak şöyle bişey yaptım ondan kaynaklanmış olabilir mi acaba. 2 haftadır oyunu oynadığımda şehre geri dönmeden save and exit yapıyordum. en son oynadığımda çıkmadan evvel portalla şehre döndüm öyle çıktım. acaba ondanmı?
Mesaj tarihi:
şehre gelince direk saveliyo zaten de öyle bişey olması için compiterin ayarlarında bi sorun olması gibi bişey olabilir. d2 yapıyo arada öyle mallıklar. mal oyun zaten
Mesaj tarihi:
hmm bi durum daha var şimdi aklıma geldi. Pc'den oynamıştım, sonra save'yi laptopa attım bunun üzerinede olmuş olabilir ama aynı şeyi daha önceden yapmıştım ve değişmemişti. aman neyse ya sapık bişey işte kafa yormaya değmez:)
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Single Player oynuyorsan değişmez map.

Ya o karakte ile Multi'ye katılmışsındır, ya da Nightmare veya Hell'e girip geri dönmüşsündür.

sorun bundan kaynaklanıyor %99. teşekkür ettim.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Single Player oynuyorsan değişmez map.

Ya o karakte ile Multi'ye katılmışsındır, ya da Nightmare veya Hell'e girip geri dönmüşsündür.

katılıyorum. Kesin öyle birşey yapmışsındır
  • Yeni Oluştur...