Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yeniden başlamıştım 1-2 hafta önce. lut gholein'in sonlarındayım, 2 gün önce save and exit yaptım. bugün yine açtığımda oyunun randomize map olgusu çalışmış, mapi sıfırlamış. niye böyle bişey yaptı anlamadım. 2 haftadır oynuyorum hiç yapmadı şimdi durup dururken niye böyle oldu? benim bildiğim o randomize map olayı sadece yeni karakter açtığında geçerli oluyor. her save and exit yaptığında değişmiyor. öyle bile olsa 2 haftadır niye değişmedide şimdi değişti? noluyozz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Değişiyor. 2 haftadır neden değişmedi? Hm onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 farklı olarak şöyle bişey yaptım ondan kaynaklanmış olabilir mi acaba. 2 haftadır oyunu oynadığımda şehre geri dönmeden save and exit yapıyordum. en son oynadığımda çıkmadan evvel portalla şehre döndüm öyle çıktım. acaba ondanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şehre gelince direk saveliyo zaten de öyle bişey olması için compiterin ayarlarında bi sorun olması gibi bişey olabilir. d2 yapıyo arada öyle mallıklar. mal oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hmm bi durum daha var şimdi aklıma geldi. Pc'den oynamıştım, sonra save'yi laptopa attım bunun üzerinede olmuş olabilir ama aynı şeyi daha önceden yapmıştım ve değişmemişti. aman neyse ya sapık bişey işte kafa yormaya değmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Single Player oynuyorsan değişmez map. Ya o karakte ile Multi'ye katılmışsındır, ya da Nightmare veya Hell'e girip geri dönmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 gangrenin dediklerin birini yaptıysan eeth değişir map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 sadece savei attıysan map dosyaları olmadan ondan değişmiştir. belki öncekinde map dosylarını filan da atmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sadece save dosyasını aldıysan map değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Gangren said: Single Player oynuyorsan değişmez map. Ya o karakte ile Multi'ye katılmışsındır, ya da Nightmare veya Hell'e girip geri dönmüşsündür. sorun bundan kaynaklanıyor %99. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 belki save dosyalarındaki map dosyalarını silmiş de olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nwn2 oynarken save dosyam silindiydi o daha kötü sdf multi oyuna falan girdin mi hiç? edit:cevap verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gangren said: Single Player oynuyorsan değişmez map. Ya o karakte ile Multi'ye katılmışsındır, ya da Nightmare veya Hell'e girip geri dönmüşsündür. katılıyorum. Kesin öyle birşey yapmışsındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar