EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Evde beslemek mümkünmüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 inanılmaz şirinmiş yavruları, kulaklara bak kocaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 mümkündür... sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ne yerki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Llama said: ne yerki bu Çoğunlukla böcek, sümüklüböcek, solucan, bitki kökleri vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oyy vallahi negzel sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 harbi acayip tatlı lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 abicim insan yiyor bunlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 o dikenler batmıyor mu adamın eline ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 küçükya henüz batmaz fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 http://www.creationresource.org/images/2006/porcupine_babies3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 cok guzeller ya hanımış benım dikinlim diye seviceksin bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Yazık yaw evde beslemeyyin yabanil hayvanları okadar evcillestirilmislerin içinden al bitane bakamıycan falan dogaya salacaksın sonra hayvana yazık olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Haydar Dümen besliyor evinde bi kirpi mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 pet shop'da bulamayız dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 annemmm ne şeker şey bu böleee ayyy yerim ben onu yaaa offf çok tatluuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ilk resimdeki şirin de o son 3 tanesi ne öyle be korku filminden çıkmış gibi. yanlız olrtadaki çok mazlum bakıyor, tabi o noktalar gözleriyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 arkadaşlar elinizde fazla kirpi yavrusu varsa talibim çünkü bahçemiz var kocaman ve yılan olursa diye kirpi lazım, hem de böle şirin hayvancıklara bayılıyorum. bayağıdır kirpi arıyodum, eğer kirpi bulup da bakamayacak olan veya kirpi bulabileceğim biyer bilen varsa lütfen yardım edebilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 kirpi yılan mı yiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yılanın en büyük düşmanı bir kirpidir iki baykuş falan. özellikle oklu kirpi ama onlar bize de zararlı, okları bir gelirse ameliyatlık ediyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 biz burda dışarda kedi beslioruz kuru mama fln bırakıoruz. gece bazen kıtır kıtır sesler duyuorum. bi baba bi anne bi de yavruları gelip yiolar her gece hehe. bi seferinde büyük dikdörtgen yourt kabının içine yemek koymuştuk. gece bi ses duydum bi baktım kutu ders dönmüş ilerlio. inip kurtardım içinden kirpi çıktı hehe süper über tatlı bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet yahu foça'da görmüştüm bi kere. bunların damızlıkları da tatlı yahu çok. nefis hayvanlar da evde beslemek hayvana eziyet olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Oha süperler de büyüyünce yer seni bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 fazla kirpisi olan var mııııı :D itinayla koccaman bahçede bakıcam söz. aklınız kalmaz geride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yavrusu güzelde,acaba büyüyüncede böyle sevimli kalıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar