Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bugun ben ewde kuzen benm bilgisiyara oturmus ve yanlıslıkla animelerımden bazılarını silmiş ve üstüne çöp kutusunu boşaltmış bunu bir şekilde geri dondurebilirmiyim? not:Yenıden indirmek dışında:D
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sawer said: Bugun ben ewde kuzen benm bilgisiyara oturmus ve yanlıslıkla animelerımden bazılarını silmiş ve üstüne çöp kutusunu boşaltmış bunu bir şekilde geri dondurebilirmiyim? not:Yenıden indirmek dışında:D sistem geri yükleme yap 2 gün öncesine veya ne zaman silinmisse o zamana al edit:biliyosundur belki uraşmak istemiyosundur
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sanırım sistem geri yükleme ile kurtarabilirsin.baska bir yol daha var ama çok zahmetli.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Silinen dosyaları kurtaran yazılımlar var. Bir araştır onları.
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şimdi file recover diye birşey buldumda büyük ihtimalle dosyayı bulcak ama recover etmek için para isticek neyse torrentlere flm bakarım not:belli bir sebebten dolayı 2 gun onceye alamıyorum.
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 google gir getdataback yaz, rahat bir şekilde kurar ve şansın olursa kurtarırsın bu arada söylemeyi unuttum, bu işlemi yapabilmen için 2. bir hdd ye sahip olman lazım. 2. partition değil ayrı bir fiziksel hdd ye sahip olup, programı buradaki hdd ye yukleyip senin dosyanın silinmiş olduğu hdd yi slave yapıp hedef olarak göstereceksin. restorede control setler kaydedilir. geri dönüşüm yaparsan o şu anki dosyaların kaybolmaz ama silinen dosyalarında geri gelmez. o anki current control seti alır bu zamanki current conrtol set yapar.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eğer dosyalar masaüstünde veya belgelerim'de değilse sistem geri yükleme yapınca geri gelmez.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 system mechanic. vaktinde 4 cd oyun silmiştim, 3 cd'yi kurtarabildim.
Öne çıkan mesajlar