Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gençlik güzel şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne zamandır yapmadığım süt + nesquik karışımını yaparken bir baktım nesquik poşeti güzelce kıvrılmış ve yanında plastik kaşığıyla kavanoz! un içine konup güzelce kapağı kapatılmış.

içimden bu ne ya dedim

sonra paldır küldür açarken nesquik'i içerden ses onu öyle açma güzelce koydum bak ben onu aç 3 kaşık koy kendine.. dedi

güldüm tabi 2 sene önce o nesquik dolabın ücra köşelerinde içindeki metal kaşık ile sürünürken, şimdi böyle kavanozlara falan girmiş :)

hani insan yaşlanınca kavanozlar dizer ya mutfağına yada boş da olsa saklanır kavanozlar.. bir düzen istenir, tertip aranır hep. aklıma bunlar geldi dedim oh be daha gençliğimiz gitmeden kıymetini bilelim gezelim dağıtalım eğlenelim.

dağıtalım da toplamayalım en azından bir 10 sene. bunun farkına varmak çok güzel geldi en azından üniversite tercihini yapan bir genç için...

paylaşayım dedim.
Mesaj tarihi:
Kakaolu tarçınlı kurabiye vardı sabah kalktığımda. Kahvaltı niyetine götürdüm bi güzel sütle. Ama çabuk bitti =(

Nesquik de neymiş. Peh.
Mesaj tarihi:
bugüne kadar 1 defa nesquik içtim.oda ilkokula gidiodum şimdi ünivrsdym.aslında bi boşluk var içimde reklamlarda fln çıkınca çok özeniom o çocukları.offf fena tribe girdim hemen nesquik almam lasım
Mesaj tarihi:
lam zamanında nesquik yoktu.. keboy diye bişi vardı. keçi boynuzu + çikolata falan galiba

neyse sonra zaman değişti de adama döndü ülke.

gençler nesquikde içebilsinler
Mesaj tarihi:
sutu sade ve soguk içenlerdeenim,mumkkunse gece uyanıp su yerine duvara dayanaraak,kutuyu kafaya yuvarlayarak içenler
feysbuuk grubu gibi konusmsaya baslamak?
Mesaj tarihi:
işte ben de gunluk hayatta da var,cok cirkin bişi. ani hareketler yapıp gencliğimi yasayamıyorum resmen sdfg
@mortis koymam mı canım ayıpsın,tek ayak sut fantazim ortaya cıktı tühh
  • Yeni Oluştur...