PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne zamandır yapmadığım süt + nesquik karışımını yaparken bir baktım nesquik poşeti güzelce kıvrılmış ve yanında plastik kaşığıyla kavanoz! un içine konup güzelce kapağı kapatılmış. içimden bu ne ya dedim sonra paldır küldür açarken nesquik'i içerden ses onu öyle açma güzelce koydum bak ben onu aç 3 kaşık koy kendine.. dedi güldüm tabi 2 sene önce o nesquik dolabın ücra köşelerinde içindeki metal kaşık ile sürünürken, şimdi böyle kavanozlara falan girmiş :) hani insan yaşlanınca kavanozlar dizer ya mutfağına yada boş da olsa saklanır kavanozlar.. bir düzen istenir, tertip aranır hep. aklıma bunlar geldi dedim oh be daha gençliğimiz gitmeden kıymetini bilelim gezelim dağıtalım eğlenelim. dağıtalım da toplamayalım en azından bir 10 sene. bunun farkına varmak çok güzel geldi en azından üniversite tercihini yapan bir genç için... paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sütü sade içeceksin kakaolu topkekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben 3in1 nescafe alıyorum hala evdeki öküzler kavanoza sıçtığından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 +1 karpuzseven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nesquik süt ü beğenmeyen nesle aşina değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nesquikin çileklisi vardı. Bulsam da alsam yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kakaolu tarçınlı kurabiye vardı sabah kalktığımda. Kahvaltı niyetine götürdüm bi güzel sütle. Ama çabuk bitti =( Nesquik de neymiş. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bugüne kadar 1 defa nesquik içtim.oda ilkokula gidiodum şimdi ünivrsdym.aslında bi boşluk var içimde reklamlarda fln çıkınca çok özeniom o çocukları.offf fena tribe girdim hemen nesquik almam lasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Nesquik ictigimi pek hatırlamam da bardak bardak ballı süt içtiğimi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 siz hiç eti cici bebe de yememişsinizdir allah bilir :) ahaha aklıma recall geldi yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eti ciic bebeeE !! çok severım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cici bebe efsanedir. Yemeyene hakkaten yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 lam zamanında nesquik yoktu.. keboy diye bişi vardı. keçi boynuzu + çikolata falan galiba neyse sonra zaman değişti de adama döndü ülke. gençler nesquikde içebilsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nesquiksiz süt içemezdim ben küçükken tey tey. şimdi de nesquikli içemiyorum. insan değişiyor vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 @sinan sen ingilizsin yaw.. kesin sütle çay içiyorsundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 denedim fena olmuyor cidden. ama çayla aram iyi değil benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sutu sade ve soguk içenlerdeenim,mumkkunse gece uyanıp su yerine duvara dayanaraak,kutuyu kafaya yuvarlayarak içenler feysbuuk grubu gibi konusmsaya baslamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 duvara dayanma sebebin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sütü vanilyalı protein tozuyla icceksin :D smoothie yapcaksın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gece guzelim uykundan kalkınca,sut dikme pozisyonunda basın donebiliyor,ama Fe eksiliğinden de olabilr benimki bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Banada oluyo ama böle bir anda yataktan kalkınca gözlerim kararıyo ölüyorum sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 böle yaslanırken duvara bi de bi bacağını yukarı doğru çekip ayağını da duvara koyuo musun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 işte ben de gunluk hayatta da var,cok cirkin bişi. ani hareketler yapıp gencliğimi yasayamıyorum resmen sdfg @mortis koymam mı canım ayıpsın,tek ayak sut fantazim ortaya cıktı tühh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Hahaha içine ukte olmuş :D acısını burda çıkarıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 güzel tabi çoook güzel.. ahh ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar