Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MErhaba ben Pikachu

Pikachu**

Öne çıkan mesajlar

e zeki olan bana parayı yollar arkadaş.

bunu anlamayacak kadar salak değilsinizdir bence..

gold üyelik + fox maldır paketi sadece 265ytl!

ginaly gibi bilimadamı olma imkanı sizin de elinizde!

ardeth'de buranın starter paketlerini okuyoo gel vatandaş geeeel!!

başlık değişse de tezgah kapatılmaaaz!

geeel vatandaş geeel. akşam pazarı bunlar..

değişen başlığın yorumları bunlaaar
Sosyal ağlarda paylaş

HEY !
MERHABA !

BEN MIKE!

dasaaa'nın fox maldır paketini kullanıyorum.

sonuç gerçekten inanılmaz.

bakın, nasıl da karın kaslarımı çalılştırıyor..

üstelik 20 dakika içinde aradım ve bu harika paticik gold üyeliğini de yanında bedava verdi.

iyi ki varsın dasaaa !

hemen ara, 05XX XXX XX XX
almanyadan, 00 49 XXXX XX XX
hani bu olmaz belki ama belli mi olur, nijeryadan, 0078 XX XXX XX
Sosyal ağlarda paylaş

bayanlar! ayrıca bir diğer dasaaa hizmet pakedi de sizin için geliyor

KOTUM DOLMASIN!

Tıklayın kotunuz dolmasın

dasaaa said:
KOTUM DOLMASIN
Değirmen taşı gibi poposu olduğu halde kasıp, spor yapıp poposunu J Lo kıvamına getirmeyi başarmış hanımlar için can kurtaran bir site: Bu ay kotum dolmasın ='(

Hanımlar,
Sizinde başınıza gelmiştir. Kışın fazla dışarı çıkamamanız ve spor yapamanızdan dolayı kalçalarınızda yağ doku birikir ve bu selülite yol açar. Daha kötüsü yan taraflarınızdan dışarıya doğru pörtleyerek çirkin bir görüntüye sebep olur! Bırakın bikiniyi, kot pantolon giymek bile bir dert haline gelir! Böyle bir görüntüye sahip olmak istemezsiniz öyle değil mi?

Peki bu kalçayı bir güzellik abidesine çevirmeye ne dersiniz? Eğer yeterince spor yaparsanız ve inanırsanız bu kalçadan bir J Lo, bir Beyonce, bir Shakira çıkarmanız olası!

Peki ya sonrası? Evet, ne yazık ki Türk genlerinin etkisi ile poponuz bir süre sonra aşağıya doğru sarkmaya başlayacak, yanlarında yine fazlalık birikecek ve harika poponuz yine iğrenç bir değirmen taşına dönecek!

[spo]

____Önce____

___Sonra___

[/spo]

İşte bu noktada sizin poponuzu elinde sihirli değneğiyle eritecek bir peri olmadığına ve Cem Uzan kendi poposunun derdine düştüğüne göre size kim yardım edecek?

Biz!
Biz sizin bu kotunuzun dolmasını engellemek, popo yanlarından ve arkasından sarkan fazlalıkları yok etmek ve poponuzun hakketiği güzelliğe kavuşmasını sağlamak amacı ile uzman ekibimizle

ve gelişmiş aletlerimizle 7gün 24 saat hizmetinizdeyiz! Poponuzun her zaman hakketiği güzellikte ve dirilikte olacağını garanti ediyoruz! Hem deşimdi bir ay üyelik alana bir aylık üyelik bedava! Durun daha bitmedi, poponuzu gururla sergileyebilmeniz için 2 adet dar kot da bizden hediye!

Formunu koruduğumuz ve şeklinin harika olmasını sağladığımız diğer popolar için tıklayın!
[spo]

Maria Caselavona, 23 "popom das-aAa inc. ve Kotum dolmasın.com sayesinde taş gibi oldu. saol dasaaa

Lateesha Moan, 21 ."Çok teşekkürler buaykotumdolmasın.com.. artık göz yaşı yok, gülücükler var!"

Keyra Longhorn, 28. "Popomla gurur duyuyorum!Sağolun"

Nadide Yağlı, 26. "En yakın arkadaşım Ayten popomu çok kıskanıyordu. Sırrımı söyledim o da üye oldu!"
[/spo]

Artık kotunuzu doldurup taşan şekilsiz kalçalarınız için üzülmenize gerek yok! Bu ay poponuz iri ve şekilli kalıcak!Sadece buaykotumdolmasın.com sayesinde.

3dk'da yazıverdim bişiye benzemediyse affola ha ayrıca iş bu mesaj ciddi bir işletmeye ait olmayıp direkt olarak sıkıştır! Yani yok böle bi yer. kopirayt falan da yok ayrıca.. takılın kafanıza göre.. neyse benim halayım geldi, bi mendil çekip gideyim bari.. tey tey teyy....çüşşş tey tey tey.. hopppaa!!

halay sonrası edit.. ah ah resimleri değiştirdim

Sosyal ağlarda paylaş

bunun ekürisini de buldum

diyet yapmalı HEY diyet yapmalı HEY

dasaaa said:
ağlayamayan bayan paticik kullanıcılarına nuri baba servisimiz çare olabilir...

her filmde olduğu gibi nuri baba içkinin (artık o da değişti kola oldu.. da köpürüyor deli gibi içine ilaç atınca.. ondan dolayı herif brrr diyip sallıyor bi bardağı sonra "baaak salladıydım da ondan köpürdü" diyor. tabi bu sallama aslında "bak bebek az sonra seni de deli gibi sallayacağım. i love rock n roll" anlamına da gelebilir.. bilmiyorum) neyse nuri baba içkinin içine atıyor ilacı sonrası malum.. hatunumuz yatakta uyanıyor bir de bakıyor çıplak! evet evet çıplak! o iğrenç selülitlerinin, destekli sütyenle kaldırdığı ve büyük gösterdiği aslında sarkık ve şekilsiz aynı zamanda sol teki sağdakinden daha küçük olan memelerinin, düşük ve yağlı torba kıvamındaki poposunun direk olarak çığlak ve korumasızca görünmesinden utanıp ağlamaya başlıyor kız. bir çaba ile çarşafa dolanıp berbat vücudunu da gizlemeye çalışıyor...

ama nafile.. vücudu kapasan ne olacak! o kabarık berbat permalı saçları ne yapacaksın? nasıl gizleyeceksin? kafana yastık kılıfı geçirsen bile bi yere kadar kapatabilirsin o saçları.

her neyse.. erol evgin söylesin son sözü de

hani bir anda rezil olur ya insan
hani memeleri küçüktür aslında
hani poposuda sarkıktır reelde
işte öyle bir şey
hani hazırlıksız yakalar ya görünce çıplak
hani kusarsın ya görünce bir anda
hani nuri abi bile iğrenir dokunmaz ya
işte öyle bir şey
işte öyle bir şey

tabi bu durumda iseniz ve ağlamak istemiyorsanız, düşük poponuzu toparlamak istiyorsanız.. işte o zaman şarkınız

diyet yapmalı hey
diyet yapmalı

tabi bir de kotum dolmasın hareketine üye olmalısınız

iş bu mesaj ağlayamama sorununa reel bir çözüm sunmayıp sadece bu mesajın yazarını eğlendirmek için yazılmıştır. nihai olarak ağlayamıyorum diyen kullanıcıya yapay göz yaşı kullan sonra da dışarıda küçük çocukları yakalayıp "senin annen bi melekti yavrum" derken gözünden yapay göz yaşının aşağıya süzülmesini bekle.. hemen ardından "ağlamıyorum evladım, gözüme toz kaçtı" demeyi de ihmal etme şeklinde birtavsiye verebileceğimden ve ota boka pişikologa gidenlere de selam edeceğimden ötürü böylesi daha güzel oldu ayrıca! hem 80yılları falan anmış olduk vesilesiyle.. negzel di mi?

bu mesaj kendini bol şikayetle yok edebilme potasiyeline sahiptir. typolardan doğacak yanlış anlamalar için şirketimizi sorumluluk kabul etmez.

©2007 dingil prodakşın, az laf bol ekşın

çok eğlenmişim lam..

pikaşu hoş geldin bu arada.. ehehaha
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Pikachu** said:
nileppezdel said:
Ben bi yandan ezan okuyup bi yandan webcam show izleyecek kadar zekiyim, postlar sağolsun!

sen daha ordamısın

Postun kadar konuş.

AKILLI OL!

ashdjfhad kaç postun varsa okadar daha post atma hakkın var. bu durumda 0 postu olan bişey yazamaz. 1 posta 1 post ki atınca 2 post oluyor böylece 2 post atma hakkın oluyor. 2 post daha atınca 4'e çıkıyor 4 tane atınca 8 postta 16 post 16'da....
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
karizmatik die bişey yok,

örneğin Cuce, adamda 3 tane madalya var ama leş bi adam yani hiç de karizması yok mesela gözümde!

forumu benım kurmuş olmam bir yana (bkz: minişin konusu) senın azını burnunu kırarım, ayrıca karizmam'ın muhteşemliği senın algının dışındaysa yapabiliceğim bir şey, benımde güclerim sınırlı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...