ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 500 liralık öm attım, bi arkadaş daha var adı badi, burdan selam yolluyo hepinize. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok bi tek zeki benim burda dagılın! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nolmuş buralar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tamam dinan da zeki :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben bi yandan ezan okuyup bi yandan webcam show izleyecek kadar zekiyim, postlar sağolsun! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Ben bi yandan ezan okuyup bi yandan webcam show izleyecek kadar zekiyim, postlar sağolsun! sen daha ordamısın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ÇIĞAAŞARI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 e zeki olan bana parayı yollar arkadaş. bunu anlamayacak kadar salak değilsinizdir bence.. gold üyelik + fox maldır paketi sadece 265ytl! ginaly gibi bilimadamı olma imkanı sizin de elinizde! ardeth'de buranın starter paketlerini okuyoo gel vatandaş geeeel!! başlık değişse de tezgah kapatılmaaaz! geeel vatandaş geeel. akşam pazarı bunlar.. değişen başlığın yorumları bunlaaar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bu eleman newdonis değil mi? Ayarı alıp alıp dönüp dolaşıp gelmiş yine işte, kaşınıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Pikachu** said: nileppezdel said: Ben bi yandan ezan okuyup bi yandan webcam show izleyecek kadar zekiyim, postlar sağolsun! sen daha ordamısın Postun kadar konuş. AKILLI OL! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 HEY ! MERHABA ! BEN MIKE! dasaaa'nın fox maldır paketini kullanıyorum. sonuç gerçekten inanılmaz. bakın, nasıl da karın kaslarımı çalılştırıyor.. üstelik 20 dakika içinde aradım ve bu harika paticik gold üyeliğini de yanında bedava verdi. iyi ki varsın dasaaa ! hemen ara, 05XX XXX XX XX almanyadan, 00 49 XXXX XX XX hani bu olmaz belki ama belli mi olur, nijeryadan, 0078 XX XXX XX Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bayanlar! ayrıca bir diğer dasaaa hizmet pakedi de sizin için geliyor KOTUM DOLMASIN! Tıklayın kotunuz dolmasın dasaaa said: KOTUM DOLMASINDeğirmen taşı gibi poposu olduğu halde kasıp, spor yapıp poposunu J Lo kıvamına getirmeyi başarmış hanımlar için can kurtaran bir site: Bu ay kotum dolmasın ='( Hanımlar, Sizinde başınıza gelmiştir. Kışın fazla dışarı çıkamamanız ve spor yapamanızdan dolayı kalçalarınızda yağ doku birikir ve bu selülite yol açar. Daha kötüsü yan taraflarınızdan dışarıya doğru pörtleyerek çirkin bir görüntüye sebep olur! Bırakın bikiniyi, kot pantolon giymek bile bir dert haline gelir! Böyle bir görüntüye sahip olmak istemezsiniz öyle değil mi? Peki bu kalçayı bir güzellik abidesine çevirmeye ne dersiniz? Eğer yeterince spor yaparsanız ve inanırsanız bu kalçadan bir J Lo, bir Beyonce, bir Shakira çıkarmanız olası! Peki ya sonrası? Evet, ne yazık ki Türk genlerinin etkisi ile poponuz bir süre sonra aşağıya doğru sarkmaya başlayacak, yanlarında yine fazlalık birikecek ve harika poponuz yine iğrenç bir değirmen taşına dönecek! [spo]____Önce_______Sonra___ [/spo] İşte bu noktada sizin poponuzu elinde sihirli değneğiyle eritecek bir peri olmadığına ve Cem Uzan kendi poposunun derdine düştüğüne göre size kim yardım edecek? Biz! Biz sizin bu kotunuzun dolmasını engellemek, popo yanlarından ve arkasından sarkan fazlalıkları yok etmek ve poponuzun hakketiği güzelliğe kavuşmasını sağlamak amacı ile uzman ekibimizle ve gelişmiş aletlerimizle 7gün 24 saat hizmetinizdeyiz! Poponuzun her zaman hakketiği güzellikte ve dirilikte olacağını garanti ediyoruz! Hem deşimdi bir ay üyelik alana bir aylık üyelik bedava! Durun daha bitmedi, poponuzu gururla sergileyebilmeniz için 2 adet dar kot da bizden hediye! Formunu koruduğumuz ve şeklinin harika olmasını sağladığımız diğer popolar için tıklayın! [spo]Maria Caselavona, 23 "popom das-aAa inc. ve Kotum dolmasın.com sayesinde taş gibi oldu. saol dasaaaLateesha Moan, 21 ."Çok teşekkürler buaykotumdolmasın.com.. artık göz yaşı yok, gülücükler var!"Keyra Longhorn, 28. "Popomla gurur duyuyorum!Sağolun"Nadide Yağlı, 26. "En yakın arkadaşım Ayten popomu çok kıskanıyordu. Sırrımı söyledim o da üye oldu!" [/spo] Artık kotunuzu doldurup taşan şekilsiz kalçalarınız için üzülmenize gerek yok! Bu ay poponuz iri ve şekilli kalıcak!Sadece buaykotumdolmasın.com sayesinde. 3dk'da yazıverdim bişiye benzemediyse affola ha ayrıca iş bu mesaj ciddi bir işletmeye ait olmayıp direkt olarak sıkıştır! Yani yok böle bi yer. kopirayt falan da yok ayrıca.. takılın kafanıza göre.. neyse benim halayım geldi, bi mendil çekip gideyim bari.. tey tey teyy....çüşşş tey tey tey.. hopppaa!! halay sonrası edit.. ah ah resimleri değiştirdim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bunun ekürisini de buldum diyet yapmalı HEY diyet yapmalı HEY dasaaa said: ağlayamayan bayan paticik kullanıcılarına nuri baba servisimiz çare olabilir... her filmde olduğu gibi nuri baba içkinin (artık o da değişti kola oldu.. da köpürüyor deli gibi içine ilaç atınca.. ondan dolayı herif brrr diyip sallıyor bi bardağı sonra "baaak salladıydım da ondan köpürdü" diyor. tabi bu sallama aslında "bak bebek az sonra seni de deli gibi sallayacağım. i love rock n roll" anlamına da gelebilir.. bilmiyorum) neyse nuri baba içkinin içine atıyor ilacı sonrası malum.. hatunumuz yatakta uyanıyor bir de bakıyor çıplak! evet evet çıplak! o iğrenç selülitlerinin, destekli sütyenle kaldırdığı ve büyük gösterdiği aslında sarkık ve şekilsiz aynı zamanda sol teki sağdakinden daha küçük olan memelerinin, düşük ve yağlı torba kıvamındaki poposunun direk olarak çığlak ve korumasızca görünmesinden utanıp ağlamaya başlıyor kız. bir çaba ile çarşafa dolanıp berbat vücudunu da gizlemeye çalışıyor... ama nafile.. vücudu kapasan ne olacak! o kabarık berbat permalı saçları ne yapacaksın? nasıl gizleyeceksin? kafana yastık kılıfı geçirsen bile bi yere kadar kapatabilirsin o saçları. her neyse.. erol evgin söylesin son sözü de hani bir anda rezil olur ya insan hani memeleri küçüktür aslında hani poposuda sarkıktır reelde işte öyle bir şey hani hazırlıksız yakalar ya görünce çıplak hani kusarsın ya görünce bir anda hani nuri abi bile iğrenir dokunmaz ya işte öyle bir şey işte öyle bir şey tabi bu durumda iseniz ve ağlamak istemiyorsanız, düşük poponuzu toparlamak istiyorsanız.. işte o zaman şarkınız diyet yapmalı hey diyet yapmalı tabi bir de kotum dolmasın hareketine üye olmalısınız iş bu mesaj ağlayamama sorununa reel bir çözüm sunmayıp sadece bu mesajın yazarını eğlendirmek için yazılmıştır. nihai olarak ağlayamıyorum diyen kullanıcıya yapay göz yaşı kullan sonra da dışarıda küçük çocukları yakalayıp "senin annen bi melekti yavrum" derken gözünden yapay göz yaşının aşağıya süzülmesini bekle.. hemen ardından "ağlamıyorum evladım, gözüme toz kaçtı" demeyi de ihmal etme şeklinde birtavsiye verebileceğimden ve ota boka pişikologa gidenlere de selam edeceğimden ötürü böylesi daha güzel oldu ayrıca! hem 80yılları falan anmış olduk vesilesiyle.. negzel di mi? bu mesaj kendini bol şikayetle yok edebilme potasiyeline sahiptir. typolardan doğacak yanlış anlamalar için şirketimizi sorumluluk kabul etmez. ©2007 dingil prodakşın, az laf bol ekşın çok eğlenmişim lam.. pikaşu hoş geldin bu arada.. ehehaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 şu postlara bi göz gezdirdim de yok yok çok msg ı olan daha gerizekalı oluyor bnce ahahaha post kasmak içn kasıyolar hale bak pühh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oghfhgfsfadhgf dassaaaaaa bitirdin beni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 nileppezdel said: Pikachu** said: nileppezdel said: Ben bi yandan ezan okuyup bi yandan webcam show izleyecek kadar zekiyim, postlar sağolsun! sen daha ordamısın Postun kadar konuş. AKILLI OL! ashdjfhad kaç postun varsa okadar daha post atma hakkın var. bu durumda 0 postu olan bişey yazamaz. 1 posta 1 post ki atınca 2 post oluyor böylece 2 post atma hakkın oluyor. 2 post daha atınca 4'e çıkıyor 4 tane atınca 8 postta 16 post 16'da.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hşgeldn patiyee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mortis said: karizmatik die bişey yok, örneğin Cuce, adamda 3 tane madalya var ama leş bi adam yani hiç de karizması yok mesela gözümde! forumu benım kurmuş olmam bir yana (bkz: minişin konusu) senın azını burnunu kırarım, ayrıca karizmam'ın muhteşemliği senın algının dışındaysa yapabiliceğim bir şey, benımde güclerim sınırlı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2. El rütbe verilir doktordan ( temiz post kasmıştır ) ucuza ihtiyaçtan.. kelepir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben aptalmıyım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azuka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hosgeldın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 donanımhabere geri dön plx orası daha seviyeli burdan :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hocam sürekli post at o madalya için yalan sölüyolar çok havası var o madalyaların hatta tutorials bölümünde post kasma tutosuna bi bak derim yok yok takıl keyfini çıkar :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.