Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP kömür dağıttı, parasını biz ödeyeceğiz.

Sixoms

Öne çıkan mesajlar

Ahaha işte bu argümana bayıldım,
nasyonel sosyalist elitlere yedirmek varkenmiş.

Kimmiş bunlar, kaç kişiymiş, nasıl yemişler de vatandaşın yarısı yoksulluk sınırının altında yaşıyor?
Tüm kabahat bu nasyonel sosyalist elitistlerde zaten, her taşın altında onlar var.

Herhalde Erbakan, Bilgin, Uzan, yeğen Demirel vs de nasyonel sosyalist elittendi, veya doğudaki bilumum aşiret ağaları veya gelmiş geçmiş tüm hükümetler.

Misal şimdiki Çallık da öyle veya bizzat Başbakan'ın oğlu?

Ağza ciklet olmuş, her yere yazmak lazım
"nasyonel sosyalist elit"

Avrupa-Afrika ilişkisi konusuna devam etmiyorum, daha fazla saçmalamana gönlüm razı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

sizin tuzağa düşeceğiniz bir örnekti, öyle de oldu. (:P)

elbette ki avrupa afrika'yı kalkındırma gayesinde değil. arasıra açlara buğday yolluyorlar işte en fazla. "ne biçim çelişki buuu" diye dellenenleri dinleyip göndermeseler daha mı iyi olacak?

geçelim nazi elite, o hükümet gider bu hükümet gelir, bunlar hep yemeye devam eder. siyasi idareden ayrı, devletin içine yerleşmiş ya da dışından tutunmuşlar. zaten bunların emeceği kanı başkaları emiyor diye bu kıyametler kopuyor. ben de şahsen kimin ne yediğine değil, ne yedirdiğine bakıyorum.

benim iyi halimi düşündüğün için teşekkür ederim. ben de o kadarını yapmazsam ayıp olur: cevap vermek için yorma kendini, yapıştır bir köşe yazısı kurtul. en güzeli odur.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
yani burda öyle postlar görüyorum ki sanki başka parti gelse hemen düzeltecekmiş gibi söylemler var..ne kadar ekmek o kadar köfte, bugün başa kim gelirse gelsin akpden çok çok daha iyi bi ekonomik performans göstermesi mümkün değil.

cumhuriyet tarihinde bu kadar milletten cebe indirmiş hükümet yok. Yüzlerce şey sayılır şimdi aynı klişe geyikleri yapıp duruyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
s
geçelim nazi elite, o hükümet gider bu hükümet gelir, bunlar hep yemeye devam eder. siyasi idareden ayrı, devletin içine yerleşmiş ya da dışından tutunmuşlar. zaten bunların emeceği kanı başkaları emiyor diye bu kıyametler kopuyor. ben de şahsen kimin ne yediğine değil, ne yedirdiğine bakıyorum.

sistem bozuk olduğu için yemeye devam ediyor tabi herkez, ama bu AKP veya bu yiyicilerin sempatizanlığını yapmayı gerektirmez, ülke fanatik dolmuş kimse objektif bakamıyor birşeylere artık.

AKP öncesi hükümetlerde ülkenin anasını ağlatıyor , AKP de ağlatıyor AKP den sonra geleceklerde ağlatıcak , resmen yuvarlanıp gidiyoruz , bazı şeylerin değişmesi lazım ama AKP bunu yapmıyor her hükümet gibi,değiştirmeye çalışmıyor , bunu eleştirmeyenler var ama hala , esas bu eleştirmeyenlere hep laflar hazırlıyorum ben sonra yazması çok zor geliyor :p

zaten yiyen yemiş bu ülkede , burda hürriyet c/p leri uçuyor forumda , onlar baş yiyici esas, şimdide namaz gazetesi yiyor işte kaymağını.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
gariptir, türkiye cumhuriyeti halkının alım gücü giderek düşmekteyken, insanlar hala kömür vermek gibi geçici dahi denemeyecek kadar kısa bir uygulamayı savunup, bir de bunu diğer insanların sırtına yüklemeyi görev biliyorlar.

akp sürekli 'biz dağıttık' demeyi biliyor. kendi sponsorlarından karşılasalar ya bunu ?

ben, benim paramla, benim vergimle, insanlara kömür dağıtılmasını istemiyorum. yol yapınsın, okul açılsın, altyapı yapılsın istiyorum.

çok istersem, gider kendim bir fakir bulup yardım ederim.

cehalet bedava.
Sosyal ağlarda paylaş

@Samcan

Tuzağa düştüüüüüümmmm, iiiimmmdaaattt?!

Bu verdiğin örnekten AKP de "elbette kendi halkını kalkındırma gayesinde değil, arada bi kömür verip pyalıyor" sonucuna varabilir miyiz?
Avrupa'nın Afrika'yı kalkındırması diye birşey elbette söz konusu değil. Ama T.C. hükümetinin vatandaşını kalkındırmaması diye birşey söz konusu olabilir mi?
Elmalarla armutlar.

Nazi elit dediğin kimler, kaç kişiler, ne yiyor ne içiyor, ne iş yapıyor bunlar?
Teröre harcanan parayı, batık bankalarda kaybedilenleri, devletten özelleştirme adı altında 3 kuruşa satılan dev şirketleri, iç borcu dış borcu, Tayyip zenginlerini düşününce memleket için tehdit sıraları nedir?

Bugün geç oldu, konu hakkında güzel bi yazı bulursam eklerim yarın, merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:
Sam said:
ben de şahsen kimin ne yediğine değil, ne yedirdiğine bakıyorum.

sistem bozuk olduğu için yemeye devam ediyor tabi herkez, ama bu AKP veya bu yiyicilerin sempatizanlığını yapmayı gerektirmez, ülke fanatik dolmuş kimse objektif bakamıyor birşeylere artık.
Sosyal ağlarda paylaş

O adam kömüre tamah edeceğine düşünse ya benim neden yardım almaya ihtiyacım var diye.Onu düşünebilecek kapasitede olsa zaten herşeyi halledeceğizde neyse..

En komik olan şey ise bundan öncekiler kötüydü o zaman battı balık yan gider nasılsa suçuda öncekilere atarız mantığı.Bundan önceki adamlar evet kötüydü de akpnin onlara kötülük konusunda kaç basacağını mevcut cari açığı onların dönemindeki cari açığa bölerek bulabiliriz.Öncekiler istediği kadar kötü olsun akp ne yaptı acaba bunu düzeltmek için.

AKP kendi otoritesini korumak için senin benim cebimden vatandaşa kömür dağıtmaya devam etti kendi otoritesini sağlama almak için ülkeye birsürü yatırımcı çekti ki bir tehlike anında herkesin söz söyleme hakkı olsun.Herşey açıkca ortada ülkemizi kendi çıkarları için pazarlamaya devam ediyorlar dünyaya daha neyi savunuyorsunuz acaba vicdansız herifler!
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
GEd said:
Sam said:
ben de şahsen kimin ne yediğine değil, ne yedirdiğine bakıyorum.

oha hocam pardon okumamışım , çıkıcam ama şimdi , yalnız bence bir daha düşün o kısmı , birdahaki sefere yarın falan epey uzun laflar hazırlıycaz çünkü arkadaşlarla :=)

temeli çarpık bir düşünce diyim ama kısaca eğer bu sefer düzgün anladıysam,anlamadıysam zaten çok uykum var kaçtım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...