ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 benim annemde bi kere benim tarafımı tutup bana gaz verse dişimi kırıcam.hep haksız ben oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu konuda hiç sorun yaşamadım sanırım, her sevdiceğimin annesiyle aramız iyiydi. hatta önceki sevdicek annesini kıskanıyordu. = ki hala kıskanıyor sanırım, geçen telefonu istedi ''biz daha yeni barıştık sana noluyor, hop'' diyip vermedi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 @ajikal : arkadaşın kim adfmkdslgjsdğ : ))) çok tanıdık bi hikayede o bakımdan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Valla benimkinin annesi seker gibi, her kavgada falan beni tutuyo. Hatta bi kere onlarda kaldim ayni odada kaldik bisi demedi falan, seker gibi kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 @penth: allah bizede öyle kayınvalideler nasip eylesin : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Penthesilea said: Valla benimkinin annesi seker gibi, her kavgada falan beni tutuyo. Hatta bi kere onlarda kaldim ayni odada kaldik bisi demedi falan, seker gibi kadin. darısı başıma yarabbii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 böyle anneye can kurban,nişanlıyken davet ettiler yazlıklarınada hayır cevabı aldım,ama kısmetse 10 gün sonra kaçıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Benim annem gayet iyidir be ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 vay be ne modern aileler varmış kızıyla sevgilisi aynı odada kalıyor.Şaşırdım arkadaş burası türkiye mi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 anneyle teyzeyle arkadaş olacaksın, demedi deme. ayrılsanız bile bir gün dost kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 maelstorm dediğini anlamadım...Tek yaptığı çağrışım milf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 erkeksen kızın annesiyle ve teyzesiyle arkadaş olacaksın işte. onlara ilgi gösterdiğin zaman gerçekten kıskanır göstermiyor bile olsa. ayrıldığınızda dahi o ilgiyi kesebilmek için seninle yakın ilişkilerde olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ya bu tipinize de bağlı.eğer masum saf bi suratınız varsa tanışın karlı çıkarsınız.ama saç sakal birbinie girmiş rockçu bi tipiniz varsa zararlı çıkarsınız genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yahu aileye kendini sevdirmek zor diil de sevdirdikten sora fena basın agrıyo.Yok telefon etmeler yok niye ayrıldınız yok mu bi caresi tarzı yaklasımlar bayıyor insanı zaten ayrılmısım uzgunum bi de gelip gelip hatırlatmazlar mı deli olurum.Lan anlasamadık işte kızınla olmadı diyesim geliyor fakat olmuyo diyemiyosun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hep istemişimdir kızın annesiyle tanışmak çok samimi olmak beni damat olmadan oğlu sayması akabinde kızla çok şiddetli kavga edip ayrılıp 2-3 gün kızın evine gidip kızın yanında annesine senin bu kızın ...... gözü hep dışarda demek... olmadı naapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Pıtık said: hep istemişimdir kızın annesiyle tanışmak çok samimi olmak beni damat olmadan oğlu sayması akabinde kızla çok şiddetli kavga edip ayrılıp 2-3 gün kızın evine gidip kızın yanında annesine senin bu kızın ...... gözü hep dışarda demek... olmadı naapalım :( sen ne kadar samimi olursan ol bi kız annesine bunları söylediin zaman dayak yemişten daha beter yapar seni aman olmasında sağlığın açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pontipati said: Abi kızın kız arkadaşları da çok çirkeflik ediyo harbiden ya:? en tehlikelisi bunlar, anne manne yalan. kızın arkadaşların ve özellikle sevgilisi olmayan arkadaşlarından korkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bir dergide okumuştum, kız arkadaşınızın annesini tatmin ederseniz o ilişki evliliğe kadar varır diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 O değilde akşam 8 den sonra dışarı çıkamayan kızlar varya şans işte, kimisi aynı odada bile yatırıyomuş bazısıda dışarı salmıyor.Ben böyle işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 karray said: O değilde akşam 8 den sonra dışarı çıkamayan kızlar varya şans işte, kimisi aynı odada bile yatırıyomuş bazısıda dışarı salmıyor.Ben böyle işin... aynen hocam malesef böle durumlar var... ulan 8. sınıfta bi kızla çıkıyodum kaç sene geçti üstünden şimdi aklıma geldi harbi bi nevi arkadaşlarının yediği boklardan ayrıldık...anadan önce arkadaş kurbanı oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 8. sınıftaki ilişkiden ondan bitsin bitecekse.. üzüleceksen ona üzül yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayayekokocambo said: bir dergide okumuştum, kız arkadaşınızın annesini tatmin ederseniz o ilişki evliliğe kadar varır diyordu. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayayekokocambo said: bir dergide okumuştum, kız arkadaşınızın annesini tatmin ederseniz o ilişki evliliğe kadar varır diyordu. oha anneci dergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Anne önemli faktör tanımalı anneyi görmeli bi ondan sonra kızda karar kılmalı ne demişler anasına bak kızını al öyle valla görüyosun 16sında taş gibi annesine bakıyosun yer çekimine boyun eğen şeyler falan of neyse ergenlikdeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar