Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşların anneleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu konuda hiç sorun yaşamadım sanırım, her sevdiceğimin annesiyle aramız iyiydi. hatta önceki sevdicek annesini kıskanıyordu. =

ki hala kıskanıyor sanırım, geçen telefonu istedi ''biz daha yeni barıştık sana noluyor, hop'' diyip vermedi hatun.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Valla benimkinin annesi seker gibi, her kavgada falan beni tutuyo. Hatta bi kere onlarda kaldim ayni odada kaldik bisi demedi falan, seker gibi kadin.

darısı başıma yarabbii
Mesaj tarihi:
erkeksen kızın annesiyle ve teyzesiyle arkadaş olacaksın işte. onlara ilgi gösterdiğin zaman gerçekten kıskanır göstermiyor bile olsa. ayrıldığınızda dahi o ilgiyi kesebilmek için seninle yakın ilişkilerde olacaktır.
Mesaj tarihi:
ya bu tipinize de bağlı.eğer masum saf bi suratınız varsa tanışın karlı çıkarsınız.ama saç sakal birbinie girmiş rockçu bi tipiniz varsa zararlı çıkarsınız genelde
Mesaj tarihi:
yahu aileye kendini sevdirmek zor diil de sevdirdikten sora fena basın agrıyo.Yok telefon etmeler yok niye ayrıldınız yok mu bi caresi tarzı yaklasımlar bayıyor insanı zaten ayrılmısım uzgunum bi de gelip gelip hatırlatmazlar mı deli olurum.Lan anlasamadık işte kızınla olmadı diyesim geliyor fakat olmuyo diyemiyosun iste
Mesaj tarihi:
hep istemişimdir kızın annesiyle tanışmak çok samimi olmak beni damat olmadan oğlu sayması akabinde kızla çok şiddetli kavga edip ayrılıp 2-3 gün kızın evine gidip kızın yanında annesine senin bu kızın ...... gözü hep dışarda demek...

olmadı naapalım :(
Mesaj tarihi:
Pıtık said:
hep istemişimdir kızın annesiyle tanışmak çok samimi olmak beni damat olmadan oğlu sayması akabinde kızla çok şiddetli kavga edip ayrılıp 2-3 gün kızın evine gidip kızın yanında annesine senin bu kızın ...... gözü hep dışarda demek...

olmadı naapalım :(

sen ne kadar samimi olursan ol bi kız annesine bunları söylediin zaman dayak yemişten daha beter yapar seni aman olmasında sağlığın açısından
Mesaj tarihi:
pontipati said:
Abi kızın kız arkadaşları da çok çirkeflik ediyo harbiden ya:?

en tehlikelisi bunlar, anne manne yalan. kızın arkadaşların ve özellikle sevgilisi olmayan arkadaşlarından korkacaksın
Mesaj tarihi:
O değilde akşam 8 den sonra dışarı çıkamayan kızlar varya şans işte, kimisi aynı odada bile yatırıyomuş bazısıda dışarı salmıyor.Ben böyle işin...
Mesaj tarihi:
karray said:
O değilde akşam 8 den sonra dışarı çıkamayan kızlar varya şans işte, kimisi aynı odada bile yatırıyomuş bazısıda dışarı salmıyor.Ben böyle işin...

aynen hocam malesef böle durumlar var...

ulan 8. sınıfta bi kızla çıkıyodum kaç sene geçti üstünden şimdi aklıma geldi harbi bi nevi arkadaşlarının yediği boklardan ayrıldık...anadan önce arkadaş kurbanı oluyoruz
Mesaj tarihi:
Anne önemli faktör tanımalı anneyi görmeli bi ondan sonra kızda karar kılmalı ne demişler anasına bak kızını al öyle valla görüyosun 16sında taş gibi annesine bakıyosun yer çekimine boyun eğen şeyler falan of neyse ergenlikdeyim ben.
  • Yeni Oluştur...