Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşların anneleri

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

yahu aileye kendini sevdirmek zor diil de sevdirdikten sora fena basın agrıyo.Yok telefon etmeler yok niye ayrıldınız yok mu bi caresi tarzı yaklasımlar bayıyor insanı zaten ayrılmısım uzgunum bi de gelip gelip hatırlatmazlar mı deli olurum.Lan anlasamadık işte kızınla olmadı diyesim geliyor fakat olmuyo diyemiyosun iste
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
hep istemişimdir kızın annesiyle tanışmak çok samimi olmak beni damat olmadan oğlu sayması akabinde kızla çok şiddetli kavga edip ayrılıp 2-3 gün kızın evine gidip kızın yanında annesine senin bu kızın ...... gözü hep dışarda demek...

olmadı naapalım :(

sen ne kadar samimi olursan ol bi kız annesine bunları söylediin zaman dayak yemişten daha beter yapar seni aman olmasında sağlığın açısından
Sosyal ağlarda paylaş

karray said:
O değilde akşam 8 den sonra dışarı çıkamayan kızlar varya şans işte, kimisi aynı odada bile yatırıyomuş bazısıda dışarı salmıyor.Ben böyle işin...

aynen hocam malesef böle durumlar var...

ulan 8. sınıfta bi kızla çıkıyodum kaç sene geçti üstünden şimdi aklıma geldi harbi bi nevi arkadaşlarının yediği boklardan ayrıldık...anadan önce arkadaş kurbanı oluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...