GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fakat tanıştığım da olmuştu beni gerçekten sevmişlerdi akşam sadece ben varken dışarı çıkmasına izin vermişlerdi falan tabi kişiye göre değişir o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yarın obür gün baba anne olunca siz de aynısın yapacaksınız. yok yapmam diye kasanlar olacak, kendi içinde çelişip "sana güveniyorum kızım ama çevreye güvenmiyorum diyenler olacak" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 babası henüz bilmiyo ama anne bu anne diyosun kızın sana herşeyi gönül rahatlığıyla anlatmalı ama gel gör ki.. neyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nazar değmesin şu anki kızı da annesi de dırdır yapmıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bi şey yaşadın diye de kız arkadaşların annelerine allah belanızı versin demen gerekmiyor hemen. Senin kızın olursa onun erkek arkadaşı olduğu anda karının allah belasını vericek inancına göre. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Annesine niyetinin ciddi olduğunu söyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ilerde bunu dedikten sonrada ciddiyet bozulursa kapısına dayanmazsa ben bişey bilmiyorum (kız anneleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Niyeti ciddi değilse ne diye ailesiyle tanışmaya kasıyorsun o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Gerçek bir alfa erkeği kızın ailesine kendini adam gibi gösterip kızlarının güvende olduğunu hissettirir. Tabi ciddi bir ilişki için diyorum, yok hit&run makbuldür :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 valla eğer kız arkadaşın annesini tanıosam yada tanıştıysam onla daha iyi geçinmeye calısırım her zaman.ama bu da çözüm değil kaderde varsa ayrılıosun.en son kız arkadaşımdan ayrıldıgımızda annesi arıodu beni barışsanıza diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 gwindon, ablan/kızkardeşin varsa kendi annene de bela okumuş oluyosun. böyle de bi adamsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eski sevgilimin annesiyle tanışmıştım.msn de falan el sallıyodu kadıncağız.kızın annesine sevdirdik kendimizide kızına bi türlü sevdiremedik :D bazen de iyi huylu oluolar kaynanalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bi de msnde kızın babasıyla, yada sms atarken telefonu ele geçiren abisiyle mesajlaşmak var ki. O da çok ayrı bir olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 off off fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Sevdirdim ama kendimi. Yine de başta fena oluyo tabi insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tabi ya ne diosun ben annesile ilk karşılaşmamda oda msn deydi üstümü başımı düzeltmeye çalışıodum.sonra annesi ayrılınca kıza fırça çekmiştim nie haber vermiosun die :D ahh ahh mazi oldu o günler ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nileppezdel said: Esas o değil de erkekler gece 3te 5te eve gelebilirken kızların 11de evde olma zorunluluğunu yaratan düzenin diyorum sayın seyirciler. Gerçekten üzülüyorum bu kız arkadaşlarıma toplaşıp içelim diyoruz gece 11de evde olmaları gerekiyo. Şaka gibi :( hah hah hah.kızlar dısarı cıksın arkadasım yeter artık saat 12 de metroda tek dişi olmaktan garip gurip bakıslardan bıktım artık...lanet olsun su toplum baskısına.gece sokakta kız gorup sasıran salak sacma laf atan adamlar ölsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 metro demisken saat 12den sonra eve donmemi engelleyen zihniyet de ölsün.Arabayı alsan icki icemezsin almazsan da 12den sora eve donemezsin ne buyuk sacmalık lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben de OKS ANNELERİNİ SEVMİYORUM! şaka bi yana, aileden aileye değişir böle durumlar, benim şu an birlikte olduum insanın annesi de sürekli benle tanışmak istiyor. Fakat ben köşe bucak kaçiorum genelde xP ama kız arkadaşının ailesinin seni sevmemesi de çok uyuz bi durum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aileye kendini sevdirince de ne yazık ki ayrıldıktan sora sorun oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yeditepe'de yurtta kalan kızlar eğer geç dönerlerse yurda ceza alıyorlar. Eğer dönmezlerse ne ceza alıyorlar ne de birilerine haber veriliyor. BU yüzden akşam dışarı çıkardığın kızı geri götürmüyorsun bu kadar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yeditepe işin yolunu bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Stblack said: Aileye kendini sevdirince de ne yazık ki ayrıldıktan sora sorun oluyor... çok doru yafff.mesela eski kız arkadaşımın annesinin doğumgünü var haftaya ve biz kızla konuşmuyoruz.ne yapim bilmiom annesi ilede aramız gayet iidi.şimdi öküz öldü ortaklık bitti die baksam çok hayvanca olcak msj atsam küçük duruma düşşem gibi gelio.bilmiom valla.kötü offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Aradan zaman geçtikçe fesatlaşıyor topic ismi gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 akshdklasjgfadsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar