Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Arabanın dizaynı hakkatten cok güzel ama motor ve iç donanımla bunu tamamlarlar mı merak ediyorum
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 :) Eşşeğe altın semer vursan yine direksiyonu hissiz frenleri fazla sert olur :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Selam, Cümleyi üç defa okudum, sonra konu başlığına baktım, pis bir sırıtış yerleşti yüzüme :) Saygılar.
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kurallara göre özensiz mesaj içeriği sebebiyle mesaj silinmiştir.paramecium
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 tasarım çok ii ama hala Saab Aero X ezer bence.
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Kurallara göre özensiz mesaj içeriği sebebiyle mesaj silinmiştir.paramecium
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Renault tasarım açısından hiç yetersiz olmadı zaten. tek derdi adamların kalite. Yoksa piyasada en özgün tasarımlar fransızlarda, özellikle renaultda.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sonuçta bir reno.asla bakış açım degişmez.700hp de olsa bakmam
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 700 hp olursa bakmaya korkarım zaten. şasisi sağlam ama gider kabin konsolu fırlar camdan kafama gelir falan.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam, Her ismi telafuz edildiğinde aklıma gelen o fısıltılı ses beni titretir; Dr. Renaud Paris Sonra 'haddi len' der ve devam ederim :P Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahah para :D Daha gecen Top Gear da ızledım.. Cep teliyle birlikte geliyormus alet. :D Hersey ordan kontrol edılıyormus. Cart curt ama, üretime geçmiyormuş ne yazık ki. =) Çok yazık evet vah vah.. @ Mr.Hand en özgün tasarım Alfada ayrıca hıh !
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 alfadaki özgün tasarım değil, saf estetik.
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 özgün tasarım ödülü bence bu yıl hondaya gider
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mr_Hand said: alfadaki özgün tasarım değil, saf estetik. kabul =)
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Selam, İlk önce koltuk dolgusu ve döşemesi yapmayı öğrensinler, sonra tasarımı yaparlar. Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 audi koltuk dolgusunu yapıyo tamam alala. :D Garadia said: özgün tasarım ödülü bence bu yıl hondaya gider bu da doğru bu arada, ama sadece civic HB için.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tam bu conceptte kalir diyecektim hakkaten oyleymis zaten. renault buna benzer bir seyi seri uretmeyi basaramaz. ortaya cikacak ucubeyi de kimse almazdi zaten. concept guzel olmus ama.
Öne çıkan mesajlar