pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 1,5 yıldır Wing Tsun çalışıyorum.Ama içimde nedenini bilmediğim bir güvensizlik var.Yani ne biliyim ne yapmalıyım bilmiyorum.Aşırı güven iyi değil, güvenmemek hiç iyi değil ama bi kıvamını tutturamadım.Pliz help!!!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bence iyi bişey bu. aikidoya gidiyodum ben de zamanında. felaket gaz yapmıştım. ben şöyleyim ben böyleyim diye, gerçek hayatta bi şey yapamadığımı ilk anladığım zaman baya koymuştu bana. o yüzden dışarıya karşı biraz temkinli durmak iyidir. toptan güvensizlik değil ama bu bahsettiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İşte bende çok gaza gelip artistlik yapıp dayak yemek manasında söylemiştim.Ama insan bazen evde bile çok sinirli olurken kavgada fazla sinirli olamayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bende o durum olmadı hiç sinirliysem zaten boktn şeyden bile kavga çıkartabiliyorum :) Kendine güven istiyorsan hacim artırma üzerine body building yapacaksın. Kick Box filam da olabilir ama malum ağzı burnu dağıtma ihtimali yüksek zaten kick boxta full contact olmayacaksa hiç bulaşma. bu açıdan en temizi body buildingtir. body buildingin en güzel yanı başladığın zaman vücudun çok çabuk şekillenmesi gerçi her geçen gün ağırlık artırımına rağmen bu hız azalıyor tabiki. ama bu kadar çabuk gelişim göstermesi insanın başlarda insana feci bi tatmin duygusu ve azim veriyor. 3 ay önce 61 kilo olan biri olaraktan şu anda 71 kiloyum ve yağ yok gibi bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konunun eski olmasını bir kenara bırakırsak, Body yapmak kendine güveni arttırır belki güvensiz insanlarda ama bu tamamen ben bakımlıyım, fitim, iyiyim güvenidir. Hani dövüşürken ben body yaptım benchte 100 kavgada 200 basarım diyen adamı üzerler. Nitekim bisepsten büyük çivili sopa var :P Konuya dönersek bence bir sporcunun özellikle de dövüş sporlarıyla ilgilenen birisinin durduk yere kavga çıkartmaması gerekir. Bir kez işin spor kısmına aykırı. Kendinizi korumak için tabii ki öğrendiklerinizi kullanırsınız ama şu herif çıta gibi bir tatbik edeyim öğrendiklerimi demek yanlıştır. Kavgada vs. kendine güven elbet önemlidir, ama bu güven yalnızca "bir şekilde kavga etmeye zorlanırsam, karşı taraf zararlı çıkar" şeklinde olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Avrupa ve dünya karate şampiyonuyla futbol oynadım adam o kadar mütevazi o kadar sakin ki ensesine tokat atasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 güçlendikçe o sinir geçiyor zaten. garip. ben lise hayatımda falan dayak yerdim bariz. çok başarılı yediğim dayaklar var hatta üninin ilk yılında yurtta falan. bütün siniri çıkartmam lazım mantıken fakat hiç öyle olmuyor. tam tersine eeh diyip geçmeye başladım. bu arada 5-6 ay wing tsun yapmış bir arkadaşım ağzımı kırdı. wt denemeye karar verdim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sokakta adam dövmek için spor yapmak? iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 nasıl çıkardın onu. kim yazmış sokakta kavga etmek için spor yaptığını? tam tersini yazmışım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sallamış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Cümlelerimizi daha özenli seçelim. 2009'a yörüngede girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 deadwoll said: Hani dövüşürken ben body yaptım benchte 100 kavgada 200 basarım diyen adamı üzerler lafın hastası oldum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfect Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 AthleT said: Cümlelerimizi daha özenli seçelim. 2009'a yörüngede girmeyelim. anlamadımki sallamış yerine "uydurmuş" mu diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 pontipati benim wing tsun dan arkadaşımdır. kendisini tanıyorum mütevazılık yapmış. uzun süredi wing tsun yapıyor ve sahip olduğu potansiyelin kendiside farkında değil bence :) torba idmanlarını sıklaştır kardeşim güvensizliğin g si kalmaz emin ol.. herşey kas gücü değil wing tsun adamı bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 wing tsun biliyorum kurşuna kafa atarım diyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 olan şey atılır. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 demek yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 İstanbul anadoluda warmı wing tsun öğreten sensei amca =)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Küçükyalı'da ebmas şubesi vardı yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 War gözüküyor ebmasın sitesinde ama wing tsunla ilgli bişey yazmıyodu umarım wardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Lexius said: demek yok lol dövüş sanatlarıyla ilgileniyorsan düşüncelerini özgür bırakman gerekir. kafanı boşaltabildiğin kadar boşaltmalı, beyinciğine daha fazla odaklanabilmek için refleks ve hislerinle daha yoğun bütünleşebilmek için mümkün olabilidiği kadar aklını zihnini kullanmamaya çalışmalısın. ve evet elinde silah olan birine eğer o an yapılması gereken şey kafa atmaksa kafada atabilirsin. bunu hissetmen anlaman gerekir tabi. bir başka şey daha. dövüş sanatlarıyla ilgilenen kişilerin birkısmında ego problemi vardır. tabiki forum gibi sanal bir ortamda onlarla dalga geçebilmeye çalışmanın hiçbir mahsuru yok. sana dostane bir şekilde günlük hayatında bunu yapmamanı tavsiye ederim zira ego problemi olanlarından birine denk gelirsen adam tartaklamadan hapse girmeyi önemsemeyerek seni tartaklamaya çalışabilir hatta bunu başarabilirler. dalga geçmek iyidir zevklidir. ama dalga geçeceğin kişiyi iyi seçmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Revenqe said: wing tsun biliyorum kurşuna kafa atarım diyenler. forumda wt ye karsı bu kadar önyargı olusturan fanboylar utansın napalım. Güvensizlik aşırı güvenden iyidir, güven kazanman için daha çok çalışırsın, çalıstıkca gelişirsin.Ama aşırı güvenle "RÖY RÖY BEN HERKESİ DÖVERİM" diye gezersen gidip bir temiz sopa yersin sonra gelip "wing tzun işe yaramıyo böhüü" diye sporu suclarsın. Zamanla gelir güven, kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 chaotic bebeğim kendinle çelişiyosun.15 yıllık tecrübe adamı öttürür ^^ bunu sende biliyosun. othranx + 1 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bir de " bak daha önce yazdıklarına gereken cevabı veriyordum ama şimdi artık bende ebmasta çalışıyorum. rica ederim üslubunu daha normalleştir." demiş chaotic bana özel mesajdan. ama yanlış anlamış, ben kimseyi ebmasta çalışmıyor diye eleştirmiyorum, patide insanları wing tzun adını duymaktan tiksindirdiğiniz için eleştiriyorum. uslubum gayet normal , sen de her topiğe girip "i know kung fu" tribine girmezsen aslında her şey daha normal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar