aritra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 uzun süredir farkındayım. inanılmaz bir isteksizlik ve soğuma var. nedenini anlayamıyorum. sigara ile bağlantısı olduğunu sanmıyorum, alkol ile de. olsa bile ikisini de çok az düzeyde kullanıyorum. hormonel bir bozukluk olduğunu da düşünmüyorum (gözle görülen bir terslik yok). görüş paylaşılmasını istiyorum. tavsiye beklemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. böyle dönemleri yaşamış olanınız vardır mutlaka, ya da olsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İğrendin mi birşeyden ilişki sırasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 istemediğin halde ilişkiye girmekten olabilir bu. veya istemeden değil de fazla ilişkiye girmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 CaNNi said: İğrendin mi birşeyden ilişki sırasında ? +1 Ayrıca çok fazla dar pantolon ve slip ve baksır ve tayt .... Dikkat et.Buda bi etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sanırım aritra bayan ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 said: Gerçek İsim: mrs lovett hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet, ama yine de bu konuda cinsiyet ayrımı olmadığını düşünüyorum. isteksizlik genel bir konu. soğutacak bir şeyler yaşamadım, iğrenme durumu da olmadı. bana anormal gelen de bu zaten; gözle görülür bi sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sadece cinsel değil de çok şeye isteksizlik varsa depresyon başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yok ben zaten boxer muhabbeti için demiştim bayan arkadaşımız galiba diye cinsiyet ayrımı olmaz tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 son zamanlarda çok sık yaptıysan eğer bir isteksizlik olmuş olabilir.Başka sebepleri de var tabi.Yorgunluk, stres veya psikolojik olarak bazı bozukluklarının olması.Hayatında yasadıgın hersey cinsellikte buyuk bir etken haline geliyor.Bi de spor yap.Ha ayrıca isteksizligin varsa yapma yaw şart mı normale donunce devam edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sesu said: istemediğin halde ilişkiye girmekten olabilir bu. veya istemeden değil de fazla ilişkiye girmekten. bence de sebep bu olabilir. yada istediğin düzeyde ilişki yaşamamışsındır ne biliyim ilişkiye girdiğin kişiyle ten uyumun olmamıştır, içten içte iğrenmişsindir belki, bu da seni ilişkiden soğutmuştur olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yetolarla ilişki yaşarsan böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kızlardaki isteksizlik genelde duygusal oluyor erkeklerden çok daha fazla duygusal amaçla cinsel ilişkiye girdiklerinden sanırım.. farz-ı misal hala unutamadığın biri vardır ondan başkasının sana dokunması iğrendiriyordur seni vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bir de şöyle bi durum olabilir: hepimizin bildiği gibi kadınların cinsel ilişkiden haz alma durumu erkeklere oranla çok daha zor. böyle bir şey olduysa senin ilişkin/ilişkilerinde de bir süre sonra insan kendini zevk alamayacağına inandırıp karşısındakini tatmin etmeye veriyor. sonucunda da cinsel isteksizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ayrica kizlara dar boxer acaip yakisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Tatmin olamama da olabilir. Bilindiği gibi çoğu türk erkeğinde erken boşalma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Tatmin etmenin tek yolu o olsaydi buna baglayabilirdik, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Wissy said: Tatmin etmenin tek yolu o olsaydi buna baglayabilirdik, evet. Tek yolu demedim zaten. Sadece bir sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ilişkinin içeriğinde bi sorun yok arkadaşlar. bunun dışındaki sebepleri merak ediyorum ben. fizyolojik bişey olabilir mi? ayrıca sezilerim bana "paticikten tabi ki tıbbi yardım istemiyorum, sadece görüş alıyorum" yazmamı söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 `Tatminsizlik olabilir ama bunu erken bosalmaya baglamak yanlis.` dedim orda ben. Bir de `Turk erkekleri cok rerorero.` karikaturu koysun biri hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Burdan daha cok `canim sikildi, ilgi cekecek bir konu acayim, gulelim, eglenelim.` topici gibi gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cinsel isteksizlik, hmm.. İlişki'ye girmek üzereyken, yani isteksiz durumdayken ne düşünüyorsun ? Aklına neler geliyor ? Son zamanlarda stresli misin ? Unutamayacağın bir iki olay oldu mu ? ( Gözünün önünde birinin ölmesi, 1.ve 2.dereceden akraba vefaatı vb.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ustteki iki mesaj birlestirilip tek mesaj haline getirilsin, bu mesaj da onlarin altinda `edit :` seklinde olsun. Evet bunu istiyorum sevgili moderator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar