gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Arkadaşlar daha önce amazon.com'dan sipariş yapanınız var mı? Bir kaç sorum olucakta.. Şimdi kuzenim 13 eylülde amerika'dan geliyor. Ona ipod touch siparişi vericeğim. Ama şöyle olucak ben amazon.com'dan kredi kartım ile alıp onun amerika'daki adresine gönderticeğim. Şimdi problem şu; alıcı ile kredi kartı sahibinin aynı olması mı olması lazım? Aynı olmazsa malı teslim etmezler mi? Başka çıkabilicek problemler nelerdir? Adres olmasa dahi başka neler olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Malı teslim ediyorlar. Bizde ki kargo mantığıyla düşünme. Özel bir posta ulaşımı seçmezsen overnight gibi problem olmaz adrese gönderirler normal posta servisi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Şimdi yukarıda anlattığım gibi şipariş vereceğim, ancak kafama bir kaç soru takıldı ne zaman siparişi versem? Ağustos sonuna kadar beklesem mi, yoksa şimdi mi versem? Fiyatlar ağustos sonunda düşer mi? Bir de amerika içinde kaç günde teslimat var? standart olanını soruyorum. Çünkü kuzen aleti teslim aldığında test falan etsin kırığı, çıkığı olup olmadığını. 13 eylülde geri dönüyor, son dakika ya kalmaması için. Önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hemen siparis et. Max 7 gün sürer shipping. Fiyatlar düşmez amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sarj aleti icin donusturucu getirmeyi unutmasin (usb harici bir sarj aleti oldugunu varsaydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 usp harici şarj aleti var ki ordan getirmesin dönüştürücü orda 3 dolar burda 1 ytl daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sağolun. şimdi şöyle bir şey gördüm amazon.compavilion electronics diye bir firma amazon fiyatının 10 dolar daha aşağısına satıyor ve stokta 1 tane kalmış. ona balıklama atlamak mallık olur mu? yani aleti sıfır istiyorum herhalde 2. el falan çıkmaz öyle eşeklik yapmazlar?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 en son denediğimde shipping not available diyodu türkiye için, niye olabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 10 dolar için bilmediğin siteden alışveriş yapma derim ben zaten sana 499$ lık şey +taxle 540'a falan gelcek 550 ödemiş olursun düz hesap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 amazon elektronik aletleri turkiye'ye ship etmiyor diye biliyordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yukarıda anlatmıştım. Kuzenim amerika'da onun adresine göndertiyorum, oda gelirken bana getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Sonunda siparişimi verdim, sağolsun amazon 1 aylık deneme hızlı shipping vermesi ile ayrıca güzel oldu. onaylama mailini aşağıya koydum. vergi mergi falanda almadılar ayrıca güzel oldu.(görgüsüzlük gibi oldu kusura bakmayın) Shipping Method: Two-Day Shipping Shipping Preference: I want my items faster. Ship them as they become available. Subtotal of Items: $474.95 Shipping & Handling: $0.00 ------ Total for this Order: $474.95 Delivery estimate: August 22, 2008 1 "Apple iPod touch 32 GB" Electronics; $474.95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gule gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Teşekkür ederim :) hani küçük çocuklar yeni oyuncak alınca, sevinç ve heyecan fırtınasına kapılır ya. aynı o durumdayım şimdi:) uzun zamandır istediğim bir şeydi. kuzenin amerika'da olması ve buaralar gelmesi, tam düşeş oldu. kısacası çok mutluyum. traylaylom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar