Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.com

gleoddyn

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar daha önce amazon.com'dan sipariş yapanınız var mı? Bir kaç sorum olucakta..
Şimdi kuzenim 13 eylülde amerika'dan geliyor. Ona ipod touch siparişi vericeğim. Ama şöyle olucak ben amazon.com'dan kredi kartım ile alıp onun amerika'daki adresine gönderticeğim. Şimdi problem şu; alıcı ile kredi kartı sahibinin aynı olması mı olması lazım? Aynı olmazsa malı teslim etmezler mi? Başka çıkabilicek problemler nelerdir? Adres olmasa dahi başka neler olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Şimdi yukarıda anlattığım gibi şipariş vereceğim, ancak kafama bir kaç soru takıldı ne zaman siparişi versem? Ağustos sonuna kadar beklesem mi, yoksa şimdi mi versem? Fiyatlar ağustos sonunda düşer mi? Bir de amerika içinde kaç günde teslimat var? standart olanını soruyorum. Çünkü kuzen aleti teslim aldığında test falan etsin kırığı, çıkığı olup olmadığını. 13 eylülde geri dönüyor, son dakika ya kalmaması için. Önerilerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda siparişimi verdim, sağolsun amazon 1 aylık deneme hızlı shipping vermesi ile ayrıca güzel oldu. onaylama mailini aşağıya koydum. vergi mergi falanda almadılar ayrıca güzel oldu.(görgüsüzlük gibi oldu kusura bakmayın)

Shipping Method: Two-Day Shipping
Shipping Preference: I want my items faster. Ship them as they become available.
Subtotal of Items: $474.95
Shipping & Handling: $0.00
------
Total for this Order: $474.95

Delivery estimate: August 22, 2008
1 "Apple iPod touch 32 GB"
Electronics; $474.95
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...