Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İspanya'nın Real Betis takımına olaylı bir biçimde gelen milli futbolcu Mehmet Aurelio için Fenerbahçe'nin FIFA'ya başvurduğu belirtildi. Sözleşmesi sona eren, ancak sözleşmedeki yazılı opsiyon hakkını kullanarak Aurelio ile olan sözleşmesini 1 yıl uzattığını savunan Fenerbahçe'nin, transferin haksız olduğu gerekçesiyle FIFA'ya başvuruda bulunduğunu yazan İspanyol basını, Real Betis'in ise ''yasal olarak haklı olduğunu düşündüğünü'' kaydetti. Aurelio olayından İspanya Futbol Federasyonu'nun haberdar olduğu ve Aurelio'nun, FIFA'nın kararı gelse de gelmese de 31 Ağustos'ta başlayacak La Liga'nın ilk maçında Real Betis formasıyla sahaya çıkmasının sağlanacağı ileri sürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İki tarafda haklı oldugundan son derece emin bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 annesine sikayet etselermis, reklamlarda cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bence real betisi haklı görecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aquila said: annesine sikayet etselermis, reklamlarda cikiyo. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 İspanyol takımları işlerini sağlama almadan yapmaz öyle şey. Pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 biz de hep hakliydik ribery filan olaylarinda, noldu? demek ki karsi taraf daha hakli oalbiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok. Ribery konusunda GS haksızdı. Hoş gerçi Marsilya da haklı sayılmazdı da, bizim aptallığımıza gitti Ribery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sallayın aurelioyu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 xabi alonso gelirse kimse aurelio yu hatırlamaz ne gerek var dava falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Rew ben de onu diyorum zaten, herkes kendini hakli goruyo bi durum olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 niye fenerin yarasımı var da gocunuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Rewendor said: Yok. Ribery konusunda GS haksızdı. Hoş gerçi Marsilya da haklı sayılmazdı da, bizim aptallığımıza gitti Ribery. harbi ya adam diş fırçasınıda alıp gitmiş. bu arada aurello gitti ispanya ya,çok merak ediyorum şimdiki duyulan ilgi olcakmı aurello ya karşı.(ismi yannış yazdm farkndym napm çok garip isim yahu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 vivavale said: Rewendor said: Yok. Ribery konusunda GS haksızdı. Hoş gerçi Marsilya da haklı sayılmazdı da, bizim aptallığımıza gitti Ribery. harbi ya adam diş fırçasınıda alıp gitmiş. bu arada aurello gitti ispanya ya,çok merak ediyorum şimdiki duyulan ilgi olcakmı aurello ya karşı.(ismi yannış yazdm farkndym napm çok garip isim yahu) senı sevıyorum vivavale gece gece güldürdün beni :D:D:D aurello :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 saçma yani. kaybettin oyuncunu işte neyine zorluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar